Colectia de toamna iarna 2005(138)
Raspunsuri - Pagina 20
crissy77 spune:
Roxi, 
La multi ani cu intarziere
. Frumos cadou ti-a facut Alexia
.
Madutza, Noki, sanatate multa tatalui / mamei si sa va intoarceti cu vesti bune la noi.
Madutza, nu stiu ce sfat sa-ti dau. Nici daca ii este foame-foame nu se atinge de fructe / legume?
monet, ce comori ai tu acolo
...
madau, sa stapanesti sanatoasa masinutza. Flickr iti pastreaza pozele pe folder-e, exact cum erau pe yahoo. Implicit ti le face private, trebuie sa le faci tu publice din nou.
Lavi,
ce domnisoara mare ai tu! Eu daca ii pun putina apa intr-o cana gaseste un nou motiv de joaca, nicidecum nu duce cana la gura sa bea. Adevarul este ca m-a cam speriat o bunicuta in parc. Nepotetlul de 3 ani abia ce renuntase la biberon, mai mult de nevoie decat din placere: o ciuperca nasoala provocata de tetina biberonului.
Mihaelutat,
sunteti pe drumul cel bun si voi.
Mimi, bafta, tinem pumnii.
Dulciuri Elise nu prea mananca. Daca ii fac vreo budinca trebuie sa i-o subtiez cu suc de portocale ca sa o manance. Dar ciocolata... nu prea ii dau, daca i-am dat de vreo 2-3 ori pana acum. Dar dupa ce termina patratelul umbla ca drogatii prin casa, se uita si cauta prin toate colturile si-mi cere sa-i mai dau![]()
Degete in buric ha, ha, probabil ca este si asta o faza in dezvoltarea lor.
Cami, eu cred ca toti copiii fac asa, stai linistita ca e normal. Pupam Dalia iubitoare de pogodan.
Dordia, m-ai facut sa rad cu educarea sotului. Si eu am lasat-o ieri pe Elise la pielea goala, s-a asezat pe olita dar nu a facut nimic. La un mom. dat i-am pus o pereche de pantaloni, fara scutec, si la catva timp dupa a inceput sa planga... cand ma uit eu... ea era pishata. Deci clar nu suporta sa fie uda.
Ca tot ma laudam eu ieri ca Mos Ene e in vizita la noi... azi noapte am avut ditamai concertul. De fapt pot zice ca a fost un miniturneu
. Trezit din 2 in 2 ore si plans isteric continuu 30 min
. S-a linistit dupa ce i-am dat nurofen, ca tare mai rodea suzeta
. M-am uitat in gura ei, am pipait gingiile dar nu am simtit absolut nik. Habar nu am ce mai trebuie sa-i iasa.
Cristina & Elise-Stefania
leea_cv spune:
Laviiiii 

iti declar iubire vesnica. Mi-a iesit pixu de pe canapea cu spray fixativ.Aviz mamicilor de amatori!
Madutza daca papa carnitza nu cred ca ai motiv de ingrijorare.Unora dintre noi pur si simplu nu ne plac fructele.Mie de exemplu.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
lavi02 spune:
leea altcineva parca ti-a zis de fixativ, eu ti-am zis sa cauti pe forum. Sau de acolo ai aflat?
Oricum, ma bucur.
Please, please, please: scrie cu pixul pe o carpa si incearca cu fixativ sa vezi daca iese. Eu am niste haine de-ale Nataliei scrise cu pixul (ghici de catre cine!) dar n-am fixativ in casa, as cumpara unul mic si ieftin daca as stii ca iese. 
Stie cineva spaniola???
Am tradus un mail catre ei din engleza cu Google Translate dar in loc de you imi pune tu si as vrea sa pun usted (pronume de politete) dar am impresia ca se modifica putin topica. 

lavi02 spune:
Am vorbit cu spaniolul la telefon, aoleu Sfinte Isuse si Maica Domnului!

Da' vad ca am supravietuit. Am inteles 80% din ce mi-a spus, buba e ca nu-mi aminteam cum sa-i spun la revedere desi e destul de banal. Si era cam naspa sa repet ce-a spus el ca daca nu intelesem clar?! 
Noah, bine c-am supravietuit!
crissy77 spune:
Leea, cred ca Felicia ti-a spus de fixativ
.
lavi, deci aduce si tv-ul un plus educatiei
?
lavi02 spune:
Aleluia!
I-am scris spaniolului; ce mi-a dat google translate plus am mai modificat cum am crezut eu ca suna mai bine 
negaracristina 
Din pacate de cand am copii n-am mai reusit sa aprofundez ![]()
crissy77 spune:
lavi, ai pm. Daca ai timp si poti sa-mi raspunzi inainte sa pleci in concediu... Scuze ca am indraznit
.
joy04 spune:
neata. neata
ROXI LA MULTI ANI SI SANATATE, SA FII IUBITA SI TOT CE-TI DORESTI !!!
LEEA Felicia ti-a zis de fixativ (parca). e bine de stiut ca si nasul nostru cel mic ne-a murdarit frumusete de scaun de piele si nu a iesit nicicum.
CRISTINAN si vlad a avut o perioada cand avea limba alba alba si se freca cu unghiile (probabil il manca) nu-i puteam pune glicerina cu nici un chip ca nu deschidea gura decat un pic cat sa urle si daca eram singura acasa nu-l puteam tine.
si doar cu lingurita il mai pacaleam sa ia nitica glicerina. dar ii fierbeam tetinele si am observat ca-i trecea. cum nu i le mia fierbeam cum aparea iara...
deci..se poate.
LAVI taaaaaare mult as vrea io sa-l dezvat de bibe. el bea din cana (chiar si din sticla) dar cand se satura se joaca cu apa trage io gura apoi o scuipa pe el sau pe jos...
da vorbba ta, acum il mai pot lasa si ud - dar lui nu-i place - si daca-i dau ocazia de n ori pe zi sa se joace, probabil o sa-i treaca repede.
MONET superbe fetele. se cearta vreodata? sunt scumpe foc.
NOKI bafta la dr cu mama ta.
MADUTZA bafta si tie la dr cu tatal tau. tinem pumnii sa fie bine.
sas tii ca vlad mananca legume numai din ciorbita sau mancarica. altfel nu papa piure sau legume din acelea congelate.
si cu fructele, a avut si el vreo 3 luni cand nu s-a atins decat de suc, altfel daca-i faceam nici nu visa.
sia cum papa o farfurie intreaga. nu-i mai pun in castronel ca nu am loc.
cristi al meu se cam coieste codeste cu trimisul lui vlad la tara (sincera sa fiu si eu am inima indoita dar sper sa stea macar vreo 3-4 zile. si in acelasi timp sper sa nu se acomodeze ca sa am motive sa nu-l mai trimit. spune-ti si voi, sun tnormala c aeu nu cred)
cu burta mi-e...nici prea prea nici foarte foarte. ma cam doare destul de rau si pe sus si pe jos.
ILENUTZA m-ai cam speriat cu scurtatul colului. poti sa intri un pic in amanunte?
ma duc in pat. poate stau nitel
Joy
26+ & bobuletu mic
(dpn 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
lavi02 spune:
Daca aveti chef sa va clatiti ochii eu va mai bag link-uri de pensiuni faine prin Spania, alese sau nu de mine.
Daca deranjeaza pe cineva, nu mai bag.
Ce-mi place mie e ca majoritatea sunt pitoresti, specific spaniole.
Asta-i viciul, meu, ce sa fac?!
Daca deranjez pe cineva, va rog sa ma scuzati 
felicia74 spune:
fetele, ptr majoritatea petelor eu am o gasit o solutie super-beton - Asevi se numeste, facuta in Italia sau Spania. A scos si pata de iod de pe tesatura.
Sprayul Asevi ptr aragaz i l-am recomandat si lui Noki, vad ca si ea e foarte multumita. Eu am solutia pentru gresie tot de la ei, si e foarta buna.
Din pacate in Bucuresti nu se mai gaseste decat la La Fourmi. Era si in Mega dar de cand au fost preluati de olandezi n-o mai aduc. Au in schimb gaufre
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)