Colectia de toamna iarna 2005(138)
Raspunsuri - Pagina 19
Noki_Lara spune:
Sa nu uit..de ieri si io ma tot cuget UNDE sa-mi transfer pozele..iar eu am stive pe yahoo...
Faza nasoala la Flickr sau cum so numi, e ca ai limita maxima lunara de 100MB si mai e o chestie care mie nu-mi place - iti arata doar ultimele 200 de poze, celelalte fiind oarecum inactive. Nu se sterg, doar ca sunt inactive. Scrie de tot ce va zic io pe site la ei.
De-aia ofera treaba aia Pro gratis de 3 luni, ca elimina limitarile..
De-aia eu as vrea sa le mut la Photobucket. Stiu ca parca Anda77 si Copapino aveau pozele acolo. Stiti ceva de vreo limita? Parca era si la ei de 2 GB lunar, dar nu stiu sigur. Nu prea zice mare lucru la ei pe site...Sunteti multumite, altfel???
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
catutza spune:
Buna!
Noki , tin pumnii sa fie totul bine maine la dr cu mama ta,
asteptam vesti bune!
Roxana , i-ti uram La Multi Ani!!! , sa fii sanatoasa, fericita si iubita de cei dragi, 
Madu , sa stapaniti sanatosi masina (cand e ziua ta?). Pentru mine e ok culoarea rosie pt tricouri...e ok orice culoare in afara de galben si portocaliu (atrag musculite)
Fetelor am si eu o problema :ce cadou sa-i luam la un baietel de 5-6 ani? Ne gandeam noi la o jucarie...ca nu stim cat e de mare ca sa-i luam hainute. Dar ce jucarie?!? Cu ce se joaca copii la varstele astea?
si nu ma uitati
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
monet spune:
iara am pus poze... de la plaja, simbata trecuta. tare dulci or fost.
mona,
lia (24.04.2004) si
maya (28.10.2005)
www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157600425563734/" target="_blank">COCOA BEACH JUNE 2007
MAI-IUNIE 2007
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
Mihaelutat spune:
Buna dimineata fetele mele dragi.
Vestile despre noi sunt foarte bune: febra de loc de 36 de orde, pofta de mancare nebuna, somn foarte satisfacator, aftele de pe buza de jos aproape nu se mai vad, in restul gurii nu am reusit sa ma uit, bubitele de pe corp s-au estompat, deci sunte bine bine.
Va multumesc tuturor, sunteti o gasca numai buna de ridicat moralul.
Mirabilis
. Am aplicat tot ce mi-ai spus si totul merge ca pe roate. Inca o data mii de multumiri.
Hai ca ma duc sa si lucrez ceva daca tot sunt la serviciu![]()
Mihaela
album dn Titi
camelia_daniela spune:
Neatza!
Mihaela bravo, ma bucur mult sa aud ca sunteti bine!
-am dn. Titi !
Monet draga m-ai dat pe spate din nou cu pozele printeselor tale
!!! Doua minunatii
; foarte frumoase pozele, mai ales cele in prim-plan!
Noki, bafta multa la doctor azi cu mama ta! 
Mimi bafta la licenta!!! 
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
felicia74 spune:
Mihaelutat bravo, ati scapat si de beleaua asta[]bis]
Ilinca s-a trezit azi dimineata ragusita, cred ca e din cauza ca am lasat geamul deschis azi-noapte. Acum tuseste rar dar gros. Doctora nu raspunde nici la cabinet nici pe mobil
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
madau spune:
Postare scurta inainte de a pleca afara, ca azi ne-am trezit ca nitse puturoase la 9.45
Noki io le-am mutat pe Flickr, de fapt am dat din greseala sa le mute acolo, si eu tot pe Photobucket as fi vrut, dar cam toate din ce am vazut eu au limita maxima
. O sa vad dupa ce or termina astia cu mutatul daca imi place cum arata, daca nu..le iau si le pun in alta parte. Acu' sper sa mi le ia asa pe categorii cum erau, ca daca le pune una dupa alta aleator...am pus-o
Monet vazut pozele de la plaja..ce ciudat mi s-a parut sa vad ditai plaja goala..la noi abia daca poti sa arunci un ac..si ma obisnuisem asa, dar tare tre sa fie frumos sa aiba fretele loc de joaca fara sa deranjeze pe nimeni
. Arcada aia era de la vreo nunta care a avut loc pe acolo, ca am vazut ca era decorata?
-am printesele, tare frumoase sunt!
Mihaelutat ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun, s-o tineti tot asa!
Mimi bafta la licenta, tinem pumnii!
Bic
Catutza ziua mea e pe 11 iulie, mai e nitel. Inaintea intalnelii noastre![]()
Fug afara cu piticania ca v-am zis aseara ca face crima daca o mai tin in casa
..poop
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
lavi02 spune:
Bic asta-i si tactica mea, sa nu am in casa mancaruri nesanatoase. Ca daca le vedem (si eu si copiii), le mancam.
Cele mai nasoale sunt dropsurile si acadelele care se tin mult in gura si intretin mediul favorabil cariilor.
Si eu cred ca un pic de ciocolata/inghetata/baton de cereale din cand in cand nu face rau, dar nu sa fie un obicei zilnic.
Praji de casa (cu fructe, branza sau chec simplu) daca s-ar gasi cine sa faca
bine ar fi, ar merge data zilnic, dar.... CAND ???
madutza bine nu e ca nu mananca fructe si legume dar n-are rost sa disperi acum. Ce trebuie sa faci e sa incerci sa i le dai, din cand in cand, poate totusi...
monet tare dulci fetitele tale!
Si ce misto plaja ca-i aproape pustie...
E in apropiere de voi?
De abia astept sa ajungem si noi la mare... AMR 8 zile.
mandy am finalizat 2 rezervari, 2 sunt in curs si la 1 nu m-am decis inca. 
La una din ele, o pensiune, nu au pagina de web, au doar o adresa de mail pe hotmail si nu prea-mi vine sa trimit datele cardului acolo. Ar trebui sa sun. Si sa vorbesc in spaniola
ca aia nu stiu engleza 
Va dati seama ca spaniola nu stiu, doar din telenovelele la care ma uiam la vremea liceului. 
leea_cv spune:
Roxi cu un pic de intirziere,ginduri bune din partea mea si toata fericirea din lume!
Madutza nu pare sa manince putin Orlando.Probabil ca este o toana care dureaza ceva mai mult.Da nici carnitza nu papa?
Madau is frumushele Clio-urile.Cind vine?
Lavi adevarul e ca e nasoala senzatia de haina uda pe piele si atunci mai bine fara.
Miha pup Titi care s-a desbuboshat.
Apropo de degetul in buric,io n-am experimentat asa ceva,inca T face alta timpenie.Cind se enerveaza isi baga degetul in gura,pina in git,iar daca nu-s atenta vomita.S-a intimplat de citeva ori.imi venea sa-i rup degetul ala.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
Madutza10 spune:
Salutare!!
Azi ,,am avut'' copil cuminte ,a dormit toata noaptea fara nici o trezire si s-a trezit la 9:00,yuuhuuuu!!!!
De cind s-a trezit tot incerc sa-i dau piure de fructe ,suc dar cind le apropii de gurita ii vine sa vomite deci sint convinsa ca fructe nu va minca vreodata:((
Leea ,carne maninca ,cu asta cel putin n-am probleme dar lipsesc fructele si legumele din alimentatia lui ceea ce nu-i bine ,i-am tot dat vitamine dar nu stiu cat de mult ajunta .
Acu' la 11:00 papa paste cu brinza ,cu astea nu dau gres ,le haleste la orice ora ,sint preferatele lui ...
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
MAI-IUNIE 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))