Colectia de toamna iarna 2005(138)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Madutza stai, mai, linistita ca a mancat destul
Multa sanatate tatalui tau!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Cica am luat fata si am plecat repede sa ne vedem cu niste clienti, urmand sa poposim in IOR intr-un final..ca saracutza n-a iesit azi deloc afara. Si iote ca taman acum am terminat cu intalnirile, asa ca ne pregatim de nani. Maine cred ca-mi taie gatul daca n-o scot afara...noroc ca nu stie sa folosesca obiecte contondente..ca altfel era vai de mine

Sa va spun vestea cea mare..ca de aia am intrat...NU-SI MAI IA TATI MASINA SPORT..s-a gandit mai bine si si-a dat seama ca era o prostie, imi ia mie Clio si gata. Aaa, cica a si dat comanda azi..e rosu

Madutza lasa copilu' ca a mancat destul..ptr ce-ti faci griji? sanatate din nou tatalui, vedeti ce faceti maine.

Fug sa-i pregatesc balaceala la pupaza si la nani cu ea, poate mai intru apoi

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna,

Joy, AC cand atinge temp setata se opreste si ventileaza numai. asa e normal.
Eu cel mai adesea folosesc programul de racire rapida Jet si deumidificarea deorece aparatul e pus intr-un hol ingust si pana ajunge temp in camere dureaza ceva si nu merge non stop.

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 7 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Seara buna!

Abia ne-am adunat si noi de pe drumuri ... tocmai ce am adormit pitik! Mi-a facut prima faza cu tavalit pe joc pentru ca nu voia sa plece de la "pogodan-dan-dan"! M-a urlat tot drumul si n-a vrut decat in brate, eu fiind singura! N-am reusit sa o linistesc nicicum! Era fffff obosita si a adormit instant acasa! Noroc ca a venit tati si ne-a ridicat de la portile parcului si am ajuns acasa repede!

Lavi, Nataliciul ieri!
Corap, eu vazusem poza lui Andrei in pielea goala, dar am crezut ca aia este "tinuta" lui de mers cu masina! -am Ardeiasul dragalash!

Madau bravo !

Madutza, stai calma, ca tot cam asa papa si Daria mea ! Ea cam asa papa in general! Multa sanatate tatalui tau!

Roxi LA MULTI ANI cu sanatate, sa fii iubita si sa ai parte de tot ce-i mai bun si mai frumos pe lume si in primul rand un copil sanatos!!!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Mamici ,va multumesc ca m-ati mai linistit dar problema mea ca maninca zilnic aceeasi mincare ,cantitativ sint multumita ,nu pune gura de luni de zile pe supe ,legume si fructe

Fug la nani ,poate reusesc sa dorm in noaptea asta ,somn usor

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

MAI-IUNIE 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Sal'tare.
Sper sa nu sinteti toate de ciocolata ca sa va topiti de caldurile din Bucuresti.
Tocmai voiam sa aduc si eu in discutie dulciurile si m-am socat placut din nou ca din nou se intimpla sa trecem cu toate prin exact aceleasi experiente cu copiii.
Asadar, eu voiam sa-mi torn cenusa in cap ca dupa cum ma stiti eram obsedata cu mincarea sanatoasa si cu reguli de alimentatie, pina cind a scapat fii-mea la dulciuri si de atunci a luat-o razna de tot. Iar eu pur si simplu nu am energie si vointa sa nu o las. Recunosc ca i-am dat ciocolata, inghetata, si prajituri. Cu masura, dar tot ii dau. Am ajuns la concluzia ca ii dau pentru ca si noua ne plac si nu e corect sa-i interzic ei ceva ce face parte din alimentatia noastra. Dr. Sears spune ca la ei in casa copiii au voie sa se serveasca cu ce vor din camara, deoarece camara lor contine numai produse sanatoase. Si deci restrictioneaza accesul la prostii prin inexistenta.
Daca mergem in oras si-mi iau o inghetata o impartim. Ieri am fost la piata si mi-am luat o prajitura cu brinza si ciocolata, iar am impartit-o.
C'est la vie si basta. Incerc sa nu-i dau dulce junk, adica ii dau numai produse facute cu faina integrala. Nu stiu daca e mare scofala, dar macar am eu impresia ca nu stric copilu' de tot.

Si am inregistrat o semi-victorie: a inceput sa vea lapte din cana cu cioc de dimineata. Nu mai bea asa de mult si il intinde pe toata dimineata, dar macar nu mai protesteaza asa tare. Seara e inca imposibil. Dar pt. mine a insemnat mult acest prim pas.

Pupici.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Va multumesc mult pentru urari dragele mele! La fel va doresc si voua tot binele din lume pentru ca sunteti de milioane....pupici pentru toata .

mada, felicitari pentru sotul tau ....asa da cadou

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Madutza poate este o perioada acuma cu caldurile astea...nu te impacienta. Si al meu care e un mancau...nu prea mai are chef de papi dar nu-l fortez. Prefera piureuri cu carnitza sau ficatel, ciorbe acre, sandwichuri cu cascaval si fructe. E mort dupa cirese.
Sanatate multa tatalui tau!!!

Madau felicitari pt masinutza!!! Imi e tare dor de voi...nu ne vedem in weekend in parc? Sambata sau Duminica seara??? POate vine si Addya...si cine mai vrea sa vina...

Stefan azi...a facut de 2 ori pipi pe el...dar nu l-a deranjat deloc. Faza a fost ca a cam uitat Doru sa-l puna la olitza si nu prea sta cu el..ca doru e mai moale...asa ca copilul deja i-a prins slabiciunea ca ta'su nu il cearta, nu tipa...etc. Si il baga muuult in seama cand el se rasfata. Ce credeti ca imi zice azi??? CA fi'su nu mai vrea sa faca nik cu el. Nici de mancat nu mai mananca bine cu el, nici pipi nu mai face cu el,...a inceput sa faca figuri si la baitza(teritoriul lui tati) cand il speli pe cap urla...etc. Intr-un cuvant..cu tati doar se joaca si in rest daca tati nu ii face pe plac...se tavaleste ca sa il bage in seama. Cu mine nu face asa ca nu ii merge. Eu sunt mai dura si cand face asa ii explic pe un ton mai dur ca poate face asa pana maine ca nu ma impresioneaza si nici nu va obtine nik asa. In 5 minute vine si ma ia in brate incercand sa ma imbuneze...si cand vede ca nu cedez...pleaca si isi face de joaca. Deci...se poate!
Concluzia...tb educat tati mai intai!!! Si mai e si faza cu rasfatul bunicilor...dar nu am ce face...bine ca ii am si ca ma ajuta atat cat pot.

Gata ca m-am lungit...cat o zi de post!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Roxi La multi ani fericiti si plini de bucurii si sanatate!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Maaaaaaaaaaaama, cat ati scris...Super atmosfera, suuper discutii.

Normal ca urez in primul rand si aici Roxanei LA MULTI ANI, plni de bucurii, iubire si impliniri!

Vecina Mihaela- oare de cate ori am vrut sa ti-l recomand pe dr meu care dupa cum bine stii m-s cos mereu din belele???? Sanatate infinita piticului si tie nervi de otel!

Madau woooow, ce misto! Asta da cadou!Sa amortizezi sanatoasa masinutza!

Lavi- Gandacel- maine trebuie s-o las pe mama la dr cardiolog, asa ca pot ajunge in jur de 18, unde decideti voi. As prefera Herastrau direct, normal.

Madutza- of, mami drag, ce zi ai mai avut si tu!!! Sanatate tatalui tau si tinem pumnii sa iesiti cu bine din atatea necazuri!

Mimy-Dummy- alo, tanti meteorica, ce-ai facut la licentza? Parca si maine ai nu? BAFTA, bafta, bafta, noroc, noroc, noroc!

Dordia- oooff..asta cu mami invata si tati dezvatza e arhi cunoscuta la mine in parc. Trebuie sa-i explici clar lui tati ca tu te chinui sa obtii ceva si ca el trebuie s ate ajute. Pupici!

Multumesc pentru sfaturile cu AC!!!!

Tricou rosu-grena mie-mi suna bine. Dar daca e rosu-rosu, prefer alb.

Intr-o alta ordine de idei, Sarah reuseste pe zi ce trece sa ma scoata din sarite, este extrem de rea cateodata, cand ii interzic ceva protesteaza extrem de urat, face adevarate crize d enervi, deja ma stie tot parcul si zau daca mai stiu cum sa ma port cu ea. Ce ma dispera e ca cu bona e suuper cuminte si cum apar io in peisaj incepe scandalul.
Iar daca dispar din peisaj, chiar cand o duc la iubita ei Aghi, plange de rupe si e jale mare.
Cred ca a cam afectat-o treaba cu bona...ma intreb cum va fi din tamna, la gradi...
Ceva metode de reeducare? Ca io le-am epuizat pe toate...

Ma duc la nani. Pup gasca vesela!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput