Colectia de toamna iarna 2005(138)
Raspunsuri - Pagina 23
corap spune:
intru repede, ca-s impresurata :)
voiam doar sa zic ca am pozele la picasa (parca noki intreba), au o limitare, dar nu stiu cat, imi place ca pot sa pun si filmuletele acolo.
eu mai sterg pozele neactuale, asa ca imi ajunge spatiul.
pupici la bebeii bolnaviori - mamici, mult curaj si rabdare, ca trece pana la urma.
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
mirabilis spune:
Exista cineva care iese acum in IOR? Daca da, unde? ca as iesi si eu acum.....Singura mi-e lene.
madau spune:
Mirabilis nu stiu de la ce e ca nu are decat febra si atat. Altceva nimic, e vioaie..sper sa nu fie iarasi vreun acces din ala al ei de febra degeaba, cum a mai facut
. I-am dat Efferalgan acum 4 ore, acum o sa-i dau Nurofen si eventual diseara ii dau din nou efferalgan ca sa alternez. Am inteles ca nu se mai gaseste Nevrlagin, e ok sa-i dau supoz cu Novocalmin daca are peste 39 nu? Auzisem de rau de Novocalmin, dar acu' n-o pati nimic de la unul
.
Multumesc ptr sfaturi, sper sa fie bine
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
mirabilis spune:
Madanu ti-as recomanda sa alternezi eferalgan si nurofen la 4 ore. Chiar e necessar? Adica nu-i scade febra dupa ce ii dai antitermice? Eu am zis de nurofen pt ca e mai eficient de regula. Sa inteleg ca i-ai dat eferalgan si nu i-a scazut febra?
Da, poti sa folosesti Novocalmin pentru copii, supozitoare de 300mg.
mirabilis spune:
MADAAAA mi-a picat o fisa. Copii fac febra de la deschidratare. Si cum e foarte cald...Poate are nevoie de mai multe lichide. A baut suficient azi? sau zilele astea...
madau spune:
A baut azi cred o tona de apa, a baut si ceai, si limonada...I-am dat efferalgan si i-a scazut nitel febra, dar nu ptr mult timp, dupa nici 2 ore avea din nou 38.5. I-am dat acum Nurofen, om vedea cum o mai fi cand ne intoarcem noi. Faza e ca nici nu prea vrea sa manance..asa ca banuiesc vreun rosu in gat, ceva.
Mirabilis miliarde de multumiri ptr sfaturi 

Ma duc la Cora, va mai zic cand ma intorc cum e piticania
Madau si
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
camelia_daniela spune:
Madau, sanatate maxima! Sper sa nu aiba nimik grav Miruniciul!
O noapte fara peripetii iti doresc! 
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
mandyksch spune:
Salutare-salutare.
Nu stiu daca v-am spus ca al meu pitic s-a nascut cu un hemagiom pe brat-in zona cotului, mai spre exterior. Nu e f mare, cam de marimea unei unghii de la degetul mic si nici f proeminent, nici f vascularizat. De doua zile isi pupa hemangimul si vine si la noi si isi intinde manuta sa il pupam sa ii treaca buba.
Nu stiu ce l-a apucat. I-am explicat frumos ca nu e buba, e un semn, i-am aratat ca si eu am semn de mama. Dar el to insista ca e bubu si il pupa in continuare.
Madau, sanatate maxima piticaniei.Io sincer nu m-as mira sa
fie racita pitica, prca acum e mai usor sa racesti decat vara. Uite eu iar m-am ales cu o faringita frumusica.In plina vara.![]()
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
mandyksch spune:
Am uitat, Lavi si Kriszti e ca Nati a ta. Ii place la nebunie sa incerce slapii, adidasii lui tat-su. E mortal.![]()
Leea, chiar pana in Satu Mare pentru trici?
Dordia, felicitari pentru succesele de la job, chiar tu in ce domeniu lucrezi?
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
madau spune:
Gagici Miruna e rau, are febra 39.6, i-am bagat acum un Novocalmin supoz, iar dr mi-a zis sa-i pisez si un FENOBARBITAL sa-i dau. E ok, cum vi se pare?
Ce pot sa-i mai fac sa scada febra, e moale rau, ma sperie, n-a avut asa febra niciodata?

Madau si