Mamici de iulie-august 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 3
andreea c spune:
Monica
si bafta la doctor. Asteptam vesti...bune bineinteles.
Andreea
saptamana 38
Radu Stefan
AMR 3 SAPTAMANI
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005
Luna1 spune:
Monica 

la multi ani! Sa fii fericita si succes la doctor. Daca tot te pregatesti de nastere eu zic sa violezi sotul ca oricum nu mai are ce sa se intample.
Luna
31 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!
Anya20 spune:
multumim pt galerie
. maine dimineata merg sa aflu ultimele detalii.
oana, eu i-am luat sampon de la chicco. asa i-am luat si anyei la inceput, ap[oi am trecut pe sanosan.
ulei de corp...la fel, chicco sau sanosan. o sa auzi ca sunt medici care recomanda ulei de masline fiert in "bain marie" (sper ca am scris bine, ca habar n-am de lb franceza).
ergomet este un stimulator al musculaturii uterine, care determina contractarea musculaturii si astfel comprimarea vaselor de sange din peretele uterin si oprirea hemoragiei de dupa nastere.
ketorol este un antiinflamator si antialgic, pentru durerile de dupa operatie.
da, fac cezariana "la rece", am mai explicat, pentru ca placenta mea este maturata si a devenit insuficienta, bb nu mai creste corespunzator si nu are rost sa mai stam. ma bucur macar ca am ajuns la termen. un alt motiv ar fi si uterul cicatriceal, care oricum nu mi-ar fi permis sa intru serios in travaliu (defapt nu as fi vrut eu sa risc nimic).
irinusha, pai ce stii tu e corect...asa ar trebui sa fie. sa se induca nasterea numai daca e depasit termenul. insa, din pacate, se incalca des "regula" asta.
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana
jeni71 spune:
Seara buna !
Nma si Ashera fiti sigure ca asa voi face. Oricum am spus peste tot ca dupa ce nasc nu vreau sa vina nimeni sa ma lase sa suflu si sa ne obisnuim unii cu altii noi cu bebe, el cu noi. Problema mea e insa la doua persoane: soacra+cumnata. Restul sunt oameni de inteles si stau potoliti. Ieri ii repetam lui cumnata-mea a mia oara ca dupa ce nasc nu vine nimeni si ea face da in spital eu vin si vin sa te ajut sa amenajezi camera lui bebe desi i-am spus ca nu am nevoie. Probabil ca isi va auzi ce n-a crezut ca va auzi vreodata de la mine,si va fi data afara din casa. Dar ea vrea sa vina cu tot fameleonul si sa fie servita, ca nu vine solo ci cu amandoi copii, care evident se joaca tipa, alearga etc.
Anya 20 ai perfecta dreptate cu provocarea nasterii-se da oxitocina, care provoaca contractii uterine si in final duce la expulzarea fatului. Si foarte bine imi aduc aminte de cum a nascut cumnata-mea - s-a internat azi la pranz in spital ca era termenul, insa nu avea contractii. Pana seara au tinut-o asa, iar a doua zi dimineata la 6, i-au pus perfuzie cu oxitocina, cu care a stat aproape 12 ore. Docotorul i-a pus perfuzia la viteza f mica si a venit o asistenta care pe la ora 10 i-a dat-o la maxim. La un moment dat au urcat-o pe masa si i-au rupt ei apa, s-au declansat si contractiile si pe la 2 si ceva a nascut. Si copilul are 3 ani si 7 luni si nu vorbeste, nu reactioneaza la nimic decat la mama, nu are emotii, traieste in lumea lui, si a fost diagnosticat cu autism(desi ea nu recunoaste si nu face nimic in sensul asta sa il ajute cumva). Toate astea se pot considera urmari ale nasterii ei provocate, exact ce spuneai tu Anya!!! Eu, subscriu la tot ce ai scris, si recunosc in copilul cumnata-mii semne ale nasterii ei aiurea.
Pupici si noapte buna la toata lumea 
Jeni
32+
Ashera spune:
Monica
la multi ani!
. Eu zic ca ai putea sa-ti faci un cadou de ziua ta
si sa iti violezi sotul
ca sigur nu se intampla nimic rau.
32+
Christian
Anya20 spune:
la multi ani, Monica!!! sa fii sanatoasa si sa ai o minune de bebelus!
of, Jeni, din pacate povesti ca asta sunt o gramada.e bine macar sa stim sa le evitam.
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana
siminoc spune:
quote:
Originally posted by liadorian
S-a reparat - in sfarsit - conexiunea noastra la internet asa ca ma grabesc sa scriu ce-mi amintesc din ultimele pagini citite:
Siminoc, eu si domnita Miruna ii facem galerie Mirunei tale sa faca repede o tumba, ca de acum e fata mare!![]()
.
Anya, multumim mult pentru listuta cu farmaceutice, am copiat-o si eu si voi incepe sa cumpar ce ni se potriveste de acolo. Bafta multa, multa tie si Arinei, si intalnire frumoasa!
Simo, super urarea de inceput de capitol!Sa-ti tot vina sa nasti!!
nma, Oana,!
LIA si
domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 7 saptamani!
Multumim frumos domnite de Suceava!

Simona
+37 mamica de
MirunaMAI AVEM 3 SAPTAMANI PANA LA MAREA INTALNIRE!!!
poze cu burtica si fara
siminoc spune:
quote:
Originally posted by monjum06
buna,
maine la 9 ma duc la maternitate, cu bagaj cu tot, posibil sa ma opreasca ... sau sa ma trimita inapoi acasa.
oricum....daca e ceva, anunt.
azi a fost ziua mea, (ca sa ma laud si eu cu ceva), am implinit 31 de "primaveri". Deja sunt veri. oricum ne vom serba in casa asta doi cate doi. Gabi cu tati si eu cu Maria.
Emotii.... nu mai am timp pt ca o prelucrez pe gabi care a fost foarte fericita sa stam noi doua acasa, ca maine s-ar putea sa dorm la "d-na dr" si ea sta cu tati... ca o sa monteze patutul cu tati pt bb, dar ea zice ca il pune acolo pe Jimy (pqapusa motan), intr-un fel abia astept sa nasc si sa ma intorc acasa cu bb, altfel, parca as mai sta numai cu Gabi, desi ma misc din ce in ce mai greu, imi e cald si colac peste pupaZA, de trei zile am un chef nebun dedaca tot suntem in pauza de vreo 3 - 4 luni, imi vine sa sar si sa violez sotul dar ii e frica sa nu se intample ceva si sa nasc cu el acasa.
cam atat, am cam luat-o razna,
va pup
Monica
Monica, mama lu' gabi si37 cu
AMR 3 saptamani sau 8 zile
multi ani si buni!

si mult noroc maine! sa dea DD sa fie totul bine, sa va intoarceti amandoua sanatoase si cat mai curand acasa!

Simona
+37 mamica de
MirunaMAI AVEM 3 SAPTAMANI PANA LA MAREA INTALNIRE!!!
poze cu burtica si fara
nma spune:
la multi ani monica!
te asteptam cu vesti bune de la spital.
anya dac tota vorbiti de probleme la nasterea indusa imi spui si mie ce inseamna pt bb cezariana la rece. stiu ca si tu faci, dar si eu am sanse si asi vrea sa stiu daca sa stau pana in ultimul moment sau sa ma programez pt operatie. eu vreau sa nasc in alt oras si atunci trebuie sa ajung la timp.
lia 
nico
31+
21.07.2003
poze
siminoc spune:
cred ca sting eu lumina pe aici si in seara asta!
burticutze cu probleme: a mai trecut o zi! va tin pumnii in continuare! tastez cu degetele de la picioare sa nu deschid pumnii!
somn dulce tuturor!
pe maine!
Simona
+37 mamica de
Miruna
MAI AVEM 3 SAPTAMANI PANA LA MAREA INTALNIRE!!!
poze cu burtica si fara

Sa-ti tot vina sa nasti!!
!