Mamici de iulie-august 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 4
andicu spune:
Monica,
! sa primesti in curand cel mai frumos cadou de ziua ta! nastere usoara si sa fiti sanatoase amandoua! 
Deni, bine-ai revenit! sper ca nu v-a prins rau ploaia de ieri dupa-amiaza! stiu ca in Mamaia nu a fost asa de rau ca la noi in zona.
Ma retrag la nani ca am facut in seara asta o plimbare pe jos cam lunga si sunt cam obosita. 
Andicu
36+
Filip Gabriel AMR 10 zile
Ultimele poze cu burtik

Camera bebe Filip
siminoc spune:
quote:
Originally posted by nma
la multi ani monica!
te asteptam cu vesti bune de la spital.
anya dac tota vorbiti de probleme la nasterea indusa imi spui si mie ce inseamna pt bb cezariana la rece. stiu ca si tu faci, dar si eu am sanse si asi vrea sa stiu daca sa stau pana in ultimul moment sau sa ma programez pt operatie. eu vreau sa nasc in alt oras si atunci trebuie sa ajung la timp.
lia
nico31+
![]()
21.07.2003
poze
in cazul in care anya, sursa noastra de informatii, s-a retras, iti raspund io: cezariana la rece este facuta fara a se declansa nasterea naturala. spre exemplu, pt ca bebelina mea pana in prezent e cu prezenta pelvina si nu craniana, se recomanda cezariana, dar dr asteapta sa se declanseze nasterea naturala, in felul asta se stie ca bebe este pregatit sa infrunte lumea!

Simona
+37 mamica de
MirunaMAI AVEM 3 SAPTAMANI PANA LA MAREA INTALNIRE!!!
poze cu burtica si fara
Anya20 spune:
nico, eu sunt din principiu anticezariana la rece si am zis-o mereu. riscurile pentru beblus ar fi: o adaptare mai dificila la viata extrauterina, probleme respiratorii care ar necesita terapie intensiva.pentru mama...faptul ca nu s-a deschis inca ccc colul poate fi un factor de risc pentru retentia de lohii.
insa, cand riscul de a tine bebelusul cu orice pret in burta este mai mare decat beneficiul (ca in cazul meu, avand insuficienta placentara fatul nu se hraneste corespunzator si poate intra in suferinta), e bine ca bb sa fie scos, pe cat posibil cat mai aproape de termen. uterul cicatriceal e o problema secundara acum pentru mine. faptul ca am ajuns la termen ma bucura mult si sunt sigura ca va fi foarte bine bebelusa mea.
decizia in privinta ta o poate lua medicul cu care nasti. daca exiasta semne ca nasti curand si esti la termen, poti sa faci cezariana pana sa intri in travaliu. cu cat varsta sarcinii se invarte in jurul a 39 de saptamani, cu atat mai bine. am o prietena care a nascut la 40 de saptamani, a doua cezariana, la distanta de 1 an si 6 luni de prima! asa ca se poate.
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana
Blueiris spune:
buna fetelor
azi n-am avut deloc apa calda. oare e revizie? sta cineva pe calea vacaresti, in zona pietii timpuri noi si stie ceva? La cate calduri infrunt asta imi mai lipsea.
va pup
Blueiris
30+ Alexandra
AMR 10 saptamani
Samurai-lady spune:
Buna dimi 
Azi sunt 32 grade la noi.
Noroc ca pot sta in kilotei in casa pana vine pustiul de la gradi:)
o cafelutza de la noi si o felie mareeeeee de lubenitzaaaaa.
Samurai-lady
33 weeks
si Kenta 4 ani 
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
POZE BB ECO 4D
otim spune:

buna dimineata va spunem si noi , inca la serviciu saptamana asta ,
tuturor si LA MULTI ANI Monica .
Otilia
inceput 33+
Laurentiu
ilenutza spune:
Neata la cafea!
Io am avut o noapte de cosmar, mi s-a pus un junghi in spate, pe la mijloc de numai pot sa stau nici cum de imi vine sa ma urc pe pereti!M-am dat cu diclofenac si amluat antispastice .Acu' asttept o consultatie la dmiciliu ca mi-e groaza!
Si daca tot sunt in toane rele
] va rog nu mai generalizati si ponegriti atata inducerea la nastere.Sunt cazuri si cazuri.Sunt si cazuri in care si fara epidurala copii au stat mult in expulzie sau au avut probleme.
Eu am nascut cu inducere pentru ca depasisem termenul si copilul e bine mersi, nu are probleme, este la fel de normal ca toti copii- ma rog, ce o insemna asta!Si da, asistenta s-a "urcat" la propriu pe mine de 2 ori ca sa il dau afara dar asta nu a provocat nimic rau.Eu am optat intre inducere si cezariana pentru inducere pentru ca sunt adepta nasterii vaginale si nu a cezarianei.
Ma irita samanta asta de "groaza" care se creeaza in jurul inducerii, mai ales ca am trecut prin ea si am supravietuit, ca sa nu zic mai mult.
No, m-am descarcat!
Ma opresc aici!
Ile
34 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 06 sapt. 
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007
liadorian spune:
Buna dimineata tuturor! Incerc sa-mi revin si eu dupa o noapte cu cosmaruri (incredibil cate porcarii horror am putut visa!
).
Otilia, o zi buna la munca! Si o saptamana usoara!
Ile, nu fi innegurata de dimineata!
Cred ca se "vorbea de rau" inducerea facuta mai mult sau mai putin inainte de termen, din cauza ca medicul pleaca in concediu, pleaca la o conferinta, DPN-ul tau pica duminica etc. Adica motive care nu tin efectiv de evolutia sarcinii. In cazul tau, sigur ca inducerea a fost o recomandare medicala serioasa - depasisesi termenul iar bebe trebuia scos repejor. Nici eu nu sunt fan cezariana sau inducere, decat daca sunt spre binele copilului. Ori tu exact asta ai facut: ceea ce era in interesul lui Victor!
Si sunt sigura ca Victor nu ti-a adus decat bucurii, asa ca ... tot raul spre bine!
O zi frumoasaa tuturor!
LIA si
domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 6 saptamani!
Eles spune:
Buna fetele,
Va citesc mereu din umbra, dar pana acum nu am avut nimic important sa va povestesc.
Am fost aseara la un cabinet particular in Drumul Taberei , Lasermed, la dr. Savu, sa-mi mai fac si eu o ecografie si m-au socat ce mi-au zis : " Conform diametrului biparetal si lungime femur, varsta sarcini este de 40 sapt si 2 zile, lichid amniotic in cantitate redusa, greutate corporale 3520g "
Conform UM eu azi fac 36 saptamani. Este oare vre-o problema ca nu prea are lichid? Pana joi cand o sa merg la dr. meu stau foarte stresata, oare o sa nasc mai repede? Ultima eco a fost la 22 saptamani si bebe era ok pt varta lui de atunci, oare sa fi creascut atat de mult in ultimul timp? Nici nu prea am mai fost la dr in ultimul timp ca mi-am schimbat dr de 3 ori, trebuia sa nasc la polizu, dar m-am razgandit si nu mai nasc in Bucuresti, o sa plec la C-lung Muscel ( de acolo sunt eu de fel ) si vreau sa fiu alaturi de mama in acel moment.
Eles
36+