Mamici de iulie-august 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 2

siminoc spune:
seara buna fetelor!
anya, foarte pretioase informatiile! subscriu si eu la lista de fete care ti-au multumit! si, de asemenea, subscriu la intrebarile oanei.
bebelina mea e fff activa! poate se intoarce!!!
Simona+37 mamica de
Miruna
MAI AVEM 3 SAPTAMANI PANA LA MAREA INTALNIRE!!!
poze cu burtica si fara

liadorian spune:
S-a reparat - in sfarsit - conexiunea noastra la internet asa ca ma grabesc sa scriu ce-mi amintesc din ultimele pagini citite:
Siminoc, eu si domnita Miruna ii facem galerie Mirunei tale sa faca repede o tumba, ca de acum e fata mare!
.
Anya, multumim mult pentru listuta cu farmaceutice, am copiat-o si eu si voi incepe sa cumpar ce ni se potriveste de acolo. Bafta multa, multa tie si Arinei, si intalnire frumoasa!
Simo, super urarea de inceput de capitol! Sa-ti tot vina sa nasti!!
nma, Oana, !
LIA si
domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 7 saptamani!

monjum06 spune:
buna,
maine la 9 ma duc la maternitate, cu bagaj cu tot, posibil sa ma opreasca ... sau sa ma trimita inapoi acasa.
oricum....daca e ceva, anunt.
azi a fost ziua mea, (ca sa ma laud si eu cu ceva), am implinit 31 de "primaveri". Deja sunt veri. oricum ne vom serba in casa asta doi cate doi. Gabi cu tati si eu cu Maria.
Emotii.... nu mai am timp pt ca o prelucrez pe gabi care a fost foarte fericita sa stam noi doua acasa, ca maine s-ar putea sa dorm la "d-na dr" si ea sta cu tati... ca o sa monteze patutul cu tati pt bb, dar ea zice ca il pune acolo pe Jimy (pqapusa motan), intr-un fel abia astept sa nasc si sa ma intorc acasa cu bb, altfel, parca as mai sta numai cu Gabi, desi ma misc din ce in ce mai greu, imi e cald si colac peste pupaZA, de trei zile am un chef nebun de daca tot suntem in pauza de vreo 3 - 4 luni, imi vine sa sar si sa violez sotul dar ii e frica sa nu se intample ceva si sa nasc cu el acasa.
cam atat, am cam luat-o razna,
va pup
Monica
Monica, mama lu' gabi si 37 cu
AMR 3 saptamani sau 8 zile

Simo78 spune:
Monica si multa bafta maine, orice ar fi!
Ce se mai "aude" de Alina.a?
Simona 33+
Matei Hisham
Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.

andreea c spune:
Nico eu sper sa nu nasc totusi. Pe 26 o sa fiu abia intrata in saptamana 39... azi am inceput 38.
Ashera ma uit si eu pe Prima.... Nu stiu emisiunea asta...care-i idee?
Andreea saptamana 38
Radu Stefan
AMR 3 SAPTAMANI
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

Irinusha spune:
Seara buna burticutze!
Io tot cu burtoi, dar mai optimista ... nu-mi mai trebe zidul, cine vrea "programarea" mea ;)?
Anya, eu iti fac galerie miercuri :) ca sa tina mai bine! Te invidiez oricum ca mi-o iei inainte ...
Mai fetelor, nu mai aplecati urechia la toate prostiile de la oameni "draguti". Ce naiba, exista si nasteri nasole, dar nu ptr. noi! Ati inteles?
Si Oana (ghinetz) ce-i cu mamicile de mai-iunie ca eu n-am timp sa citesc? Se vaita de bb-ii lor? Sa le fie rusine! Chiar de-i greu e si minunat ... o sa fim rasplatite din plin. Ca sa intelegeti: azi cand s-a trezit Cris m-a chemat si cand m-a vazut mi-a zis: "Mama mea e buna!" :) ... va dati seama ca am fost in culmea fericirii ... dupa care a urmat o juma de ora de iubileala! Na, e greu? :)
Si care-i chestia cu nasterea indusa? Eu stiam ca se induce nasterea doar de sunteti trecute cu mult peste termen, nu mai devreme. Nu stiam bine?
Va pupic pe burtici sa nu mai aveti problemute! O seara faina! Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
"Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Irinusha spune:
Monica, la multi ani!!!
Bafta maine!!! Sa fie totul bine, indiferent ce si cum! Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
"Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Luna1 spune:
Salutare fetele. Vad ca e liniste pe aici. Eu am fost libera azi dar n-am avut chef de nimic, cum zicea un sef de al meu italian acum vreo 7 ani sunt nechefoasa.
Anya Nu-mi vine sa cred, ce putin mai ai! Vine Arina, cred ca abia astepti. Iti urez o nastere usoara, sa iasa Arina usor si sa fie sanatoasa.
Vad ca toata lumea vorbeste de nasteri la greu. Eu ma simt in plus. Glumesc. Dar eu mai am asa mult fata de voi.
Madam Popeasca cum ai petrecut? Te dai ascunsa acum. Ce a facut Vladut?
Vad ca ati luat dreptul la zid. M-as da si eu nitel cu capu'.
Gabi la multi ani pt Bogdanel si imi pare rau de maseluta ta. Stiu ce greu e.
Anto ce mai faci?
Anya mersi de ajutoare si de sfaturi. Esti o draguta ca iti faci timp de noi.
Oana ergomet e o substanta care din cate stiu eu ajuta la eliminare si curatarea uterului. Stiu ca mie mi-au dat o fiola sa beau imediat dupa ce am nascut. Keterol e un analgezic eu luam la greu pt durerile de masea. E destul de puternic si ia durerea cu mana.
Pe bebe eu il voi spala cu un gel de la Johnson Tip to toe care e practic pt tot corpul. Adica par si corp. Nu am luat alte cosmetica pt bebe ca la Cosmin nu prea am folosit. Adica am mai luat o crema de fundulet si atat. Pt uns si masaj aici se recomanda ulei de masline fiert in bain marie.
Va pup pe toate.
Luna 31 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin Is the final countdown!!!