*** Mamici de mai-iunie 2007 *** (70)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauracatu spune:

gata am reusit cu pozele, mi-am facut pagina pe kodakgallery.com
pupici si incerc sa recuperez cu citittul cu toate ca nu cred ca am sanse...fug
pupici

mamicilor care inca asteapta sa isi vada bebeii, curaj mult, iar celor cu bebeii in brate rabdare imensa si sa reusiti sa va odihniti ca sa le tinem hangul...

Laura, mami de Cezar si Rares(05.05.2007) www.kodakgallery.com/MyGallery.jsp?UAUTOLOGIN_ID=44351263113" target="_blank">Poze cu pandureii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Buna burtici si mamici!

Nici nu pot spune cat de rau imi pare pentru Kay si papusica ei. Ma gandesc doar ca rugaciunile noastre sa le ajute pe amandoua si fetita ei sa se faca bine repede dupa interventiile chirurgicale. De cate ori ma gandesc la ea mi se zbarleste parul pe mine. Da Doamne sa fie bine!

Felicitari noilor mamici si pentru cele care urmeaza.

Pauly intrebai de scaun. Incearca cu Gripe Baby Water, la noi a functionat. Eu ii mai dau si ceai, Baby Drink, contine musetel, ma gandesc ca poate il ajuta pe bebele tau si asta.

Angela vin si eu acum cu un sfat legat de baita, ca si noi am trecut prin etapa cu urlatul la baita si acum s-a rezolvat. Ce a functionat la noi a fost: apa mai calda de 37 de grade, cat scrie la carte (la inceput stateam cu termometrul in apa sa nu depaseasca 37 de grade), distras atentia prin conversatie si tinutul funduletului sa nu aiba impresia ca aluneca in cadita.

Chiquitita banuiesc ca ai aspirator cu pompita, nu?! Nici eu nu reuseam sa scot la inceput nimic cu el, dar pentru ca nu am avut alternativa si am insistat pana la urma am reusit. Eu fac asa: pun cateva picaturi de ser fiziologic in fiecare nara, o strang asa putin de nasuc, sa se duca serul si apoi cu o mana blochez o nara, pun varful aspiratorului pe nara, cu pompita stransa si dau drumul usor la pompita. Succes!

Noi murim de cald, si avem si noi bubite pe fata, dar nu stiu de la ce. De-abia luni ma duc cu ea la doctor.
Bebelina mea nu prea mai doarme ziua si ma solicita foarte mult, adica ar fi perfect daca as sta numai de vorba cu ea. Altfel caraie si nu mai sta singura decat cu suzi in gura. Si bebelusii vostrii fac la fel? Oricum, banuiesc ca si caldura este de vina, dar din pacate nu prea avem alternativa.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Ana Teodora

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

fetelor intr-adevar rugaciunile colective pot face minuni.

Sotia unui coleg a fost diagnosticata cu leucemie si am facut rugaciuni colective in 13 biserici diferite la aceeasi data si ora.eu am convingerea ca au ajutat ptr ca fata e mult mai bine cand nimeni nu tragea sperante!

haideti sa facem asta si ptr Sonia, suntem din asa multe locuri, fiecare poate vorbi la o biserica la o data la care ne intelegem si va ajuta, ce ziceti?numai ne trebuie numele lor complete de botez.

si ziceati ceva de Cluj?daca vin incoace musai ma duc sa le vad!

ma laudam ieri cu copil suuper cuminte si linistit, azi am avut agitatie si criza de colici.dar cred ca e a 3-a de cand e deci nu ne plangem .

da revin cu intrebare:vi s-a intamplat sa-si scurteze intervalul intre mese?ca noi de ieri mancam la 2 ore jumate in loc de 3 si mi-e ca nu se satura cu lapticul meu

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Florentina si Carina a facut azi kk dupa doua zile de pauza, fara sa-i fac nimik, lichid si galben adica normal.
Neonatologul mi-a spus ca sunt copii care fac 5-6 /zi si altii care fac la 2-3 zile si ambii sunt perfect normali.constipati sunt cei care nu fac cam la 3 zile sau fac ff tare.
pe cat posibil incercati sa nu actionati cu termometru sau altceva ca dispare reflexul si creaza in timp dependenta.

Madi, Carina uneori sta si cate o ora si se uita pe pereti alteori maraie dupa 5 minute, Theodora cand era mica maraia dupa un minut cred ca depide de zile si de temperamentul copiilor.

legat de hemoroizi si pe mine ma intere sugestii.maine ma duc la controlul de 6 saptamani ptr ca mi-au reinceput usturimi jos si nu stiu ce poate fi!

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

ramona felicitari pentru copilas. sa iti traisca.

chris bafta multa la dr.

Si noi am tot fost pe la dr ca medicul pediatru ne-a spus ca nu deshide suficient picioarele (ca broscuta) si sa mergem la un eco sa nu aiba luxatie de sold. Am fost si la eco apoi si la ortoped si totul e ok. Dr ne-a spus aseara (ortopedul) ca din punctul lui de vedere copilul nu are nimic, sa ii dam totusi sa poarte 2 pampersi sa o fortam sa deschida piciorusele si sa ne vedem la 4 luni.

Si ca tot se vorbea pe aici am cumparat batista bebelusului de care suntem f multumiti. Ma chinuiam ingrozitor cu o pompita, fata se agita, nu ii placea sa ii bag aia in nas. Acum sta super linistita, nu face nici un gest in timp ce facem operatiunea. Poate o linisteste si aspiratorul. Nu stiu.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

lauracatu, nu reusesc sa vad pozele cu pandureii, le-ai dat 'share'?

petit_ange, dopul arata ca o chestie gelatinoasa, nu? are si firicele de sange in el? intreb si eu ca nu am remarcat inca asa ceva.

elteka, ce faci? mai ai noutati de ralucami?

legat de kay, ma gandeam ca poate e prea mult sa spui ca e 100% vina lui iosup; totusi si tutunaru o controla la aproape 2 saptamani si stiind de probleme ei cu tensiunea,ir-urile si greutatea beblusului, poate ar fi putut sa ceara echografii suplimentare. La fel cat a stat 3 saptamani internata in spital la elias cu nici un doctor de acolo ( inclusiv marele vladareanu) nu s-a obosit sa-i faca o echografie morfologica sa vada ce e cu bebelusa.... zic si eu, oricum e tardiv acum sa cauti vinovati, sper din inima sa treaca cu bine peste operatie. poate viitoarele mamici ar trebui sa invete ca in cazul unei sarcini cu probleme sa ceara pareri de la cel putin 2 medici... din tot sufletul sper sa fie bine!

Andreea 38+ Vladut
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Sobi, ma bucur ca esti bine! Credeam ca te grabesti putin :) Eu am o ecografie la Herghe in sapt 17 (si nu mi-a putut spune mai nimic despre copil, era prea mic pentru morfologie). Iar urmatoarele doua (ambele morfologii) sunt facute la Iosup...Am gasit pe forum tot mai multe mamici nemultumite de el (la despre spitale si dr cu care ati nascut) Dar si de dr meu am gasit bune si rele... Acum nu mai avem decat sa asteptam. Stiu ca indiferent de ce mi-ar fi spus la ecografie nu as fi avortat. Iar de interventii intrauterine n-am prea auzit la noi...
Ma rog sa fie bine, sa nastem copii sanatosi. E cumplit ce se intampla cu Kay si Sonia. Din pacate nu sunt primele ramase fara diagnostic la Iosup...
Toti doctorii sunt buni atunci cand esti sanatoasa si ai un copil sanatos. Profesionistii se arata cand apar probleme si ei le rezolva...

Florina +38 Teodora si Tudor(5 ani)
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

diana,

daca operatia supureaza din cauza firelor inseamna ca ceva o sa iasa pe acolo si pana atunci nu se va inchde.
La mine asa a fost; a fost deschisa in 2 locuri, unde au aparut niste umflaturi; din ambele locuri au iesit fire.Azi fac 8 saptamani de cand am nascut si dimineata am scos din operatie(una dintre umflaturi care supura mai tare de cateva zile) nodul si mai multe bucati de fire( 2cm fiecare); a fost destul de greu, dar deloc dureros, fiindca punctul prin care supura era de marimea unei mine de creion de 0.5 si pe acolo a trebuit sa conduc firele si nodul.
Suna scabros ce povestesc, stiu, dar trbuie musai sa scoti firele ca sa se inchida. io nu spalam cu apa si sapun , ci cu betadina iar plasturele final dat cu pudra baneocin.

, mamica de David
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Kay, iubita, imi pare tare rau pt tot ce se intampla.Ma rog pt tine si Sonia, si tb sa ai incredere ca totul va fi bine in final.

Sa pun si eu majorete pt fetele care stau sa nasca

Michigan, Ramona, Timur, felicitari mamicilor!

Lavinia, 38+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Daphne este o luptatoare!A luptat pentru viata ei inca de la conceptie...nu aveam inca un test de sarcina pozitiv cand ma temeam sa n-o pierd...si era sa se intample asta de cateva ori...Daphne o sa fie o fetita cu codita asa cum mi-am imaginat-o mereu!...Daphne e bine!!!...Instinctul de mama nu m-a inselat...urmele cheguletelor de la creier abia se mai vad...si a primit azi 3 vccinuri,cate unul in fiecare picior si unul in lingurita...Daphne a inceput sa gangureasca...zice c si ga...isi tine foarte bine capul cand e pe burtica(asa o culc si noaptea langa mine ,in patul mare).Tati doarme intr-un colt,iar printesa are spatiu cat doreste...Toata lumea o lauda pt trasaturile fine si d-na doctor pt tonusul muscular...Papam 120 ml la 3 ore...crestem frumos,ca-n povesti...Dimineata la 4 e ora primului zambet si mami nu mai poate dormi de bucurie...Mi-a luat si mie tensiunea si m-a trimis la cardiolog...Acum rad singura prin casa ca m-a intrebat daca am vreo fobie(acasa)de-mi oscileaza asa tensiunea...Eu chiar am una,si am scris despre asta:pot sa-i dau lapte cu biberonul,nu am probleme,dar ceai,ori apa....imi bate inima in cap,si culmea...de fiecare data se inneaca...Oare ma simte ca sunt stresata?Monicoasa...am intrebat special pt tine la doctor(cel mai bun din Timisoara,)de stafilococul auriu...si mi-a spus ca majoritatea il avem si ca atata vreme cat nu apar furunculi ori alte eruptii nu e motiv de ingrijorare...La noi a fost grav,ca era vorba de un bebe abia nascut si a avut o manifestare violenta...Gandul imi e aproape tot timpul la kay,stiu cat de mult te marcheaza o astfel de intamplare,am trecut prin momente foarte grele si eu si al meu,care apucase sa anunte pe toata lumea ca s-a nascut Daphne,ca e sanatoasa si apoi cand toata lumea ne felicita noi eram paralizati de spaima ca nu va trai.Si era crunt sa nu stii ce sa spui cand toti te felicitau ca nu stiau ultimele vesti...Am imbatranit 50 de ani atunci si inca nu mi-am revenit...Si atunci,cred ca-i normal sa ma tem...In fine,trebuie sa merg la cardiolog...mi s-a sugerat o monitorizare permanenta de 24 ore...!170/130 puls 140 se zice ca nu-i normal la 26 ani...chiar daca e de la stres accidentele cerebrale nu tin cont de asta...Azi a fost mai bine...Sunt optimista...ma ingrozeste perspectiva unui regim alimentar fara sare si grasimi!Si diminetile fara cafea!Si fara tigara...micile mele placeri...

Album foto | Slideshow | Clip Albert

Mergi la inceput