*** Mamici de mai-iunie 2007 *** (70)
Raspunsuri - Pagina 7
lulu26 spune:
pt Kay si Sosonica!!
Madi, Poohy micuta mea voma dupa fiecare masa...si nu branzit , adica "lapte ales", ci lapte curat in jeturi mari de cele mai multe ori. Am crezut ca e normal ca manca lacom dar a inceput sa aiba crize in sensul ca ii venea sa dea afara si nu putea si dupa cateva icnituri incepea sa tzipe speriata.
Paulysi a mea facea tot la 3-4 zile dar ii puneam aproape zilnic supozitor ca se chinuia prea mult la 3 zile si plangea in continuu. Ii puneam 1/4 dintr-un supozitor ca sa fie mai subtire si sa nu fie doza mare .Acum avem un tratament homeopat si iese singura afara zilnic. O prietena care urmeaza tratamentul de ceva timp zicea ca acum ii da doar la 3-4 zile si bb iese chiar si de 2 ori pe zi singur.
Chris27 suntem alaturi de tine!!!!

Noi rezistam greu cu caldurile astea. Mai dam cate putin drumul la AC sa fie cat de cat mai respirabil aerul.
Lulu si
Alessia Ioana
Androix spune:
Chris, ma bucur ca Daphne e bine, vei fi si tu chiar daca va trebui sa renunti al micile tale placeri.
Am o stare foarte nasoala. Nu-mi vine sa fac nimic, sunt amarita. Ma gandesc la Kay si la micuta ei. Sper din suflet sa faca operatiile si sa fie bine pana la urma.
Nu-i iau apararea lui Tutunaru, poate are si el partea lui de vina, dar deja nu mai conteaza acum. Ar trebui sa incercam sa ne gandim cu ce o putem ajuta acum pe Kay. Gasirea vinovatilor e fara rost, nu schimba cu nimic situatia.
Bine a zis cineva mai devreme ca toti medicii sunt buni atunci cand ai o sarcina fara probleme, maiestria lor ar trebui sa se vada atunci cand apar probleme si ei le rezolva.
Andreea, mama de Filip si Georgia
ELTEKA spune:
quote:
Originally posted by Sobi
elteka, ce faci? mai ai noutati de ralucami?
Andreea 38+Vladut
POZE
Ralucami e bine, are lapte si Maria vrea non-stop la san. Vine maine acasa
! Abia astept si eu poze cu Bucuria!Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL, Fat Frumos cel Chel
Alyna24 spune:
Kay, suntem cu tine si cu Sosonica!

Ramona, felicitari mamico pt bebelus!
Ralucami, te asteptam acasa cu Maria Bucuria!
Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)
chris27 spune:
tot eu...vreau sa va intreb pe cele care ati nascut cu cezariana si nu alaptati daca v-a revenit menstruatia,...ca am nascut pe 14 aprilie,nu mai alaptez din 2mai si nu mai vine...Am trompele legate si ma tem ca nu au fost legate bine...
Album foto | Slideshow | Clip Albert
chris27 spune:
tot eu...vreau sa va intreb pe cele care ati nascut cu cezariana si nu alaptati daca v-a revenit menstruatia,...ca am nascut pe 14 aprilie,nu mai alaptez din 2mai si nu mai vine...Am trompele legate si ma tem ca nu au fost legate bine...Cand revine menstruatia dupa cezariana,daca nu alaptezi?
Alyna24 spune:
Noi raportam la 8 saptamani 4800 gr!
Davidutz e cumintel si azi-noapte am dormit duuuusiiii......adik de la 22.15 la 05.30 dimineata!
Eram asa debusolata cand s-a trezit...ca nu mai stiam dc i-am dat sa pape peste noapte sau nu!
Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)
Paflo spune:
Sunt socata de vestile proaste despre Kay si micuta Sosonica! Sper din tot sufletul sa treaca cu bine prin interventiile chirurgicale necesare. Fetelor, cand vorbiti cu ea, spuneti-i ca, daca e nevoie de interventie in Cluj si are nevoie de ajutor, ii sunt la dispozitie.Doamne ajuta-le!
Chris27, daca as fi in locul tau as lua legatura si cu un endocrinolog pentru a exclude un hipertiroidism. Ma bucur ca micuta ta e bine.
Ali24, de ce nu incerci sa te mulgi si sa-i lasilaptele tau?!Daca nu reusesti, poti incerca si cu lapte praf. Eu folosesc Nan 1 si sunt multumita de el.
Moko, noi am apucat sa folosim doar doua pachete mici de scutece newborn de la Huggies (care au un croi mai larg al scutecelor decat Pampers), l-am inceput si pe al treilea dar am renuntat ca o strangeau. E drept ca micuta nostra a avut 4300 la nastere...Sfatul meu e sa cumperi un pachet mic (care iti va ajunge in maternitate) si apoi, in functie de greutatea bebelului mai vezi.
Azi am avut o zi buna pana acum: Sofia a fost vesela nevoie mare de dimineata, am povestit, a zambit cu gurita pana la urechi, apoi a dormit in patutul ei (e drept ca ajutata putin de mami care a leganat-o);fata de ieri cand a fost maraita si a stat toata ziulica in brate urland si acolo cateodata azi este o zi super!
Va doresc o zi linistita!
Florina si sofia (09.05.2007)
Florina R.
chris27 spune:
Nu mai gasesc subiectul deschis pt Kay!Stiti unde a fost mutat?
poohy spune:
A fost mutat la - Timp liber pentru suflet, trup si ochi / Sufletul credintei
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=102542&whichpage=3
Eu nu pot sa ma opresc din plans de cand am citit ultimul tau mesaj Chris...
Anca
de
Manu 
din burtica
asa cresc eu

Vladut