*** Mamici de mai-iunie 2007 *** (70)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Ne si noi pt Kay si Sosonica, sa de DD si Sfanta Fecioara sa se faca bine

Multa bafta fetelor care urmeaza sa nasca

Dominic 15.05.2007
POZE CU MARIO DOMINIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

kay.va tinem pumnii si ne rugam ptr voi sa se termine totul cu bine.
spuneti mi va rog ce fel de lapte praf le dati voi la vostri?care e cel mai bun?eu am lapte destul dar bebelul meu se pare ca e dependent de sanul meu si ar vrea tot timpul sa stea cu el in gura.si eu nu mai pot sa fac absolut nimic.abia apuc sa mananc sau sa merg la wc.are cate o zi cand ar vrea sa stea la san non stop.si nu pot sa merg nici unde.in 7 iulie o sa fie botezu si eu nu am apucat sa ma ocup de nimic.nici macar invitatiile nu le am facut.si eu sunt cam "zurlie"si imi place sa fie totul cum vreau eu si nu imi place sa aleaga altii in locul meu.nu prea am incredere in gusturile lor.(sot,soacra,mama...)bine ca aproape tot fac ei dar de invitatii,tort si aranjatu salii am zis ca vreau eu sa ma ocup ca sa iasa super.ca doar odata ne botezam.nu???????
asadar spuneti mi va rog credeti ca e o idee buna sa ii dau lapte praf cat lipsesc de acasa?adica macar o masa?ca altfel chiar nu stiu ce as putea sa fac.ca primul lucru care il face cand se trezeste e sa planga dupa san.si asa poate il mai amageste soacramea vreo ora doua.aaaaaa si mai am sambata si 2 nunti destul de importante.credeti ca l as afecta cu ceva daca ii dau lapte praf?ar putea sa imi refuze sanul apoi?sau ar putea exista alte consecinte?

http://community.webshots.com/album/559390002gMslLo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicoasa spune:

Multumesc fetelor pentru sfaturi in legatura cu stafilococul, azi ma duc la dr pediatru sa vada ce antibiotice imi da pt cel mic.
Florina la laborator i-a facut si antibiograma si am vazut la ce antibiotice e sensibil si rezistent, azi aflu mai multe.
Carrie bb meu nu are nasucul prea infundat, eu de 3-4 ori pe zi ii pun spray nazal cu apa de mare de la HUMEX si ii scor mucisioruii cu o pompita, dar nu prea iese mare lucru. Exudatul l-am facut nu din cauza ca are nasul infundat , ci mi se parea mie ca nu respira bine si asa mi-a recomandat pediatra.
Offff Doamne inteleg ce este in sufletul lui Kay, eu am inima strinsa si mi-e teama de stafilococul asta nenorocit dar ea saraca cand o vede pe Sosonica cum sufera.
Ma rog sa le ajute Dumnezeu ca el este sus si are grija de toata lumea.
Chris multa bafta la ecografie, sa fie totul bine.

poze cu bebe Vlad Stefan
http://tavi5190.fotopic.net/c1272629.html

Monicoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

ramona, felicitari pentru baietel! si tie recuperare usoara!

carrie, succes la echo cu fetita, sa fie totul bine... si sa ne tii la curent cu kay, sa-i transmiti de la noi toate gandurile bune!

petit_ange se apropie momentul 0! iti pun niste sa te ajute!

florina,. si eu am inceput sa am dureri, dar de spate, insa s-au oprit complet de doua trei zile contractiile dureroase. nu ma agit cu venirea bebelusului, cand vrea el sa vina eu sunt gata - nu-mi mai doresc decat sa fie sanatos! iti dai seama ca am inceput sa ma uit pe echografiile morfo, am 3 facute: 2 la iosup si una la herghe. comparandu-le, cea de la herghe mi se pare mai complexa, de exemplu la sectiunea "cord" mi-a scris vreo 7-8 randuri (multi termeni nu-i inteleg), pe cand la iosup erau doar 2-3 comentarii de genul "cord 4 camere, batai normale...". nu stiu ce sa zic cu echografistii astia, mai bine nu comentez.

pepsi, nu mai dai nici un semn de viata?

Andreea 38+ Vladut
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

dragi mamici, vin si eu cu o intrebare: cat de necesare v-au fost scutecele new-born( cele de 2-5 kg)? am primit "cadou' 2 baxuri de cate 92 de bucati de Libero mini (3-6 kg) si nu stiu daca mai e necesar sa cumpar si din cele foarte mici...
noi nu avem de raportat decat ca la controlul de ieri aveam colul lung si inchis( dupa ce, la 33, 35 si 37 de saptamani era moale si intredeschis), lichid indeajuns si, iar mare surpriza, ritmnul cardiac al lui bebe in parametrii normali ( din saptamana 24, ritmul era sub valorile normale in jur de 100-110)....asa ca asteptam plini de nerabdare!! Mor de cald , dar m-am apucat de mancarica- ciorbita de os si mancare de cartofi cu pipotele si inimioare.Planific pentru mai tarziu curatenie generala si inchei ziua apoteotic cu o baie cu spuma muuulta..poate-poate imi conving puiul sa vina mai repede!!
ramona , timur si michigan- sa va traiasca puii, sa fiti sanatosi si odihniti!!

" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
39+ cu bebel baietel!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Ali24, daca zici ca ai lapte, nu poti sa te mulgi si sa-l lasi bunicii sa il dea?

Noi am avut stafilococ auriu si am luat la rand toate antibioticele din antibiograma, dar pana nu am facut un autovaccin la Cantacuzino na-m scapat de el.Tudor facea un fel de furuncule pe fata si prin par, in gat nu avea nimic.

Ramona, felicitari si recuperare rapida!

Of,prin cate a trecut si inca mai trece Kay...
Fetelor, daca va hotarati sa mergeti in we dati o veste pe forum, poate vin si eu...

Sa va povestesc ce am patit noi in we cu cei doi ingerasi ai nostri... Eu cu tati asamblam carutul pe hol si cand am zis ca e aproape gata, absorbiti fiind de atatea surubele si manere, Tudor a disparut in dormitor si-l vedem ca apare cu bb in maini, tinandu-l de mijloc, iar bebelusul avea capul pe spate rau de am crezut ca s-a rupt coloana...Am murit si-am inviat in momentul ala, noroc ca nu s-a intamplat nimic... Am mai zis si merci ca nu l-a scapat pe gresie...
Tudor n-a intentiobat sa-i faca rau, s-a gandit mititelul sa ne faca noua o bucurie, sa probam carutul!

In rest, la noi inca nu se manifesta prea intens colicii, sper sa nu cobesc, in schimb suntem constipati. Asistenta l-a si "operat" cu termometrul la fundulet si, surpriza, kk era prea lichid! Eu ce sa mai cred acum, e constipat, sau are diaree? Daca e asa lichid, de ce se chinuie saracul sa se screama toata ziua si nu iese nimic in 3 zile? Voi ati patit asa ceva?

Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Florina, Ankaa, Moko, Sobi vad ca mai sunteti si voi care asteptati! Nu sunt singura! Sa nu ne apuce pe toate de-o data! DPN-ul meu e 26 iunie, deci marti! AMR o saptamana!

Alina-Mirela 39+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by chris27

Am vorbit acum cu kay,se pare ca micutei i-au schimbat diagnosticul...in termen medicali,nu am inteles prea bine...kay mi-a explicat ca o sa-i faca 2 operatii si prima trebuie facuta urgent sa nu se inchida un canal la inimioara (ca nu o sa mai poata sa respire)...A pomenit ceva de Cluj si mi-a spus ca ma suna mai tarziu.Va pup

Album foto | Slideshow | Clip Albert

Chris, intreab-o exact ce si cum ca sa putem deschide un subiect in care sa adunam informatii despre operatia la cluj
stiu ca si la tg mures se fac op. la bebei. Oricum intreab-o exact ce operatie trebuie facuta sa deskidem un sub. la generale, cu siguranta mai sunt pe dc bebei operati in ro.

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Sobi, Ankaa, Alynta, Chris
Adevarul e ca e impresionant sa vad majoretele lucrand pt mine!!!
Oricum din momentul in care se pierde dopul se pare ca poate sa mai dureze cateva zile bune pana la nastere, asa ca deocamdata ramanem impreuna...

Bebe Isabella creste

38+ Isabella

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Lauracatu ne bucuram ca pandurii tai sunt bine, cred ca ti-e foarte greu cu doi bebelusi deodata, mult curaj, si asteptam poze.

Bebe Isabella creste

38+ Isabella

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput