*** Mamici de mai-iunie 2007 *** (70)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Ramona felicitari pt bebelus! Sa fie sanatos si voinic!

Eu am fost aseara la eco, bebe inca mai are lichid suficient, e ok dar are vezica marita... stie cineva ce inseamna asta? Si acum 2 saptamani la eco era cam marita dar acum e si mai mult...
Si ieri se pare ca am pierdut si dopul!!! asa ca nu cred ca mai e mult pana o sa-mi tin in brate bebelina ... am asa emotii de nastere... sper sa fie bine.

Va pupam pe toate, gravidutze si mamici!!!

Bebe Isabella creste

38+ Isabella

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Multumim pt gandurile bune Petit Ange si Eimotto...acum la 14 avem programare la cel mai bun eco...Daphne a avut vcateva secunde in care nu a respirat,au ventilat-o si manual9cu balon)si artificial,apoi au intubat-o cateva zile...Eimotto,mii de multumiri ca m-ai indrumat sa-i pot respecta dorinta lui Kay!petit Ange,poate era vorbaq ca avea vezica plina,si atunci nu are rost sa te ingrijorezi!Si tu acum,pe caldurile astea ai consumat mai multe lichide!asa cred.Andreea,am deschis subiect aici,la mamici,Rugati-va pt Sonia

Album foto | Slideshow | Clip Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ramona7 felicitari, mamico!
Petit_Ange poi trebuie sa fii pe faza! Nasti foarte repede!

Mai fetelor, Ramona are acelasi DPN ca mine! Vad ca al meu e mai lenes! Si tu, Petit_Ange, tot ca mine esti (ca DPN)! Eu raman ultima?!

Alina-Mirela 39+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Chris, mult succes la eco! Intuitia de mama sigur nu te insala!

Didi, sper ca esti bine acum ;)

Edit: am gasit si eu muzica de bebei, dar sunt cam 450M... Daca ne intalnim in parc, pot sa va aduc pe un cd sau dvd ;)

Kay, in continuare ne pentru Sonia si tine!

Daca se poate, anuntati si pe forum daca va duceti in weekend din parc pe la Kay, poate reusesc sa ajung si eu. Mi-e frica sa ma duc singura, cum zicea si Eimotto... Nu am cuvinte pentru asemenea tragedii. Cu cata veselie si speranta a asteptat-o Kay pe Sosonica!

Anca de Manu
din burtica
asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Am vorbit acum cu kay,se pare ca micutei i-au schimbat diagnosticul...in termen medicali,nu am inteles prea bine...kay mi-a explicat ca o sa-i faca 2 operatii si prima trebuie facuta urgent sa nu se inchida un canal la inimioara (ca nu o sa mai poata sa respire)...A pomenit ceva de Cluj si mi-a spus ca ma suna mai tarziu.Va pup

Album foto | Slideshow | Clip Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauracatu spune:

Salutare fetelor!
Am reusit si io sa dau iama in calculator cateva minute acum ca bebeii mei stau mai linistiti. Ce dor imi era de voi si de forum!!!
Nu am apucat sa mai scriu de cand am venit acasa caci sunt singurica cu bebeii si stiti cum e.......
Ai mei pandurei cresc bine, insa au de-a colici, mama-mama.....acuma Cezar are si ceva la ureche, cre ca de la botezul din week-end sau baitza nanelor i se trage, ca il doare tare, mergem azi la doctor...
in rest, ei papa destul de bine, le dau si san la amandoi, dupa indelungi lupte seculare...si completare cu Lactana Topfer.
da e geu singurica cu doi, io vreau bona ca nu mai fac fatza, din cauza oboselii uit diverse chestii, de exemplu ieri pe la ora 23 barbatu-miu alerga prin oras pe la farmaciile non-stop dupa lapte ca nu imi ajungea peste noapte, eh.....
i-am cantarit saptamana trecuta si aveau Cezar-3050 gr si Rares-3350, diferenta asta de 200-300 gr vad ca ramane...da e bine
nu am apucat sa citesc ce ati scris,dar cred ca aproape toate ne tinem deja bebeii in brate
as vrea sa stiu ceva de Mari si cum se descurca ea cu fetitzele, daca ati aflat
Kay, sa dea Domnu sa fier bine fetita..,.atat am apucat sa citesc pe ultima pagina...promit ca o sa ma pun la punct cu stirile

apropo, voi cate ore apucati pe noapte de somn, ca io mai mult de 3-4 ore nu reusesc, cumulate normal...sunt zombi..

incerc sa pun poze pe yahoo cu pandureii, nu stiu de oi avea timpu necesar, da....ah, stai ca site-ul se inchide pe 20 sept, ma mut pe kodak gallery...
Pupici cu lipici

Laura, mami de Cezar si Rares(05.05.2007) Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Alynta, nu ramai ultima :) Si eu tot vineri merg la control.

Monicoasa, nu cunosc implicatiile stafilococului auriu la nou-nascuti insa raspunsul Andradei e, ca de obicei, bine documentat. Ce pot sa-ti spun este ca ma lupt cu acest nenorocit de stafilococ de cand l-am dat pe Tudor la gradinita...Am luat la cefalosporine in 2 ani de nu-ti vine sa crezi...Se vindeca usor dar se si ia usor (in colectivitate). Motiv pentru care am renuntat sa-l mai tratez cu antibiotice (pentru ca batusem orice record). Parerea pediatrilor care l-au vazut pe Tudor este ca prezenta acestui stafilococ tine in primul rand de modul in care s-au efectuat analizele (pentru ca ei sustin ca aproape toata lumea are stafilococul si multi sunt doar purtatori, fara sa-i afecteze; problemele apar cand se asociaza cu alti stafilococi/strptococi). Dar nu poti risca cand e vorba de cel mic, asa ca cel mai bine ar fi sa repeti exudatul si sa soliciti si antibiograma - si cu ea sa mergi la pediatrul copilului pentru indicarea tratamentului corect. Eu stiu ca se vindeca relativ usor, nu dispera. Totul e sa ii administrezi copilului antibioticul potrivit. Si pentru asta ai nevoie de antibiograma de care vorbeam. Ea iti arata la ce antibiotic e rezistent stafilococul si la care nu.

Carrie, ca si manifestari... Tudor face mucisori. Multi mucisori, care devin galbeni-verzui daca nu il tratez... Dar nu orice nasuc infundat e semn de stafilococ.
Din pacate nu stiu cum poti feri un bebelus care are un frate/o sora mai mare de astfel de probleme :(

Chris, iti tinem pumnii la eco!!! Sa fie totul bine si sa revii cu vesti bune!

Diana, eu am ajuns un pic cam tarziu (8 si ceva) si l-am cautat o groaza pana am dat de el. L-am gasit intr-un cabinet in care mai tineau consulatii 2 doctori Aiurea rau si din pacate tot la spital vrea sa-l caut vineri... De data asta ma duc de la 8... Si la mine a durat la fel de putin...
Legat de Zymaflor - nu i-am dat lui Tudor si am avut/avem probleme cu dantura, dar sunt pe cale de rezolvare (vineri avem ultima vizita la stomatologie cu el). Ma gandeam sa-i dau Flourvigantoletten Teodorei (asta mi-a fost recomandat la Tudor si am refuzat...si cat am regretat!) Sunt pastilute de Vigantol cu flour. La Tudor m-am speriat de povestile cu petele galbene care pot aparea daca sari vreo pastila... Acum voi avea grija sa nu scap nici o pastila, e mult mai greu sa-i vezi pe scaun la stomatolog decat sa le dai zilnic o pastiluta...

Sobi, unde esti? :) Esti bine? Eu am avut dureri toata noaptea si azi inca putin...Probabil "coboara" domnisoara...

Florina +38 Teodora si Tudor(5 ani)
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Alynta stai linistita ca nu ramai ultima.Mai sunt si eu aici,cu DPN dupa tine si bebe nu da semne ca s-ar grabi sa vina.Eu merg maine la control.
Petit_ange in curand iti vei tine si tu minunea in brate.Pun niste poate isi face bebe curaj si vine mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_da spune:

Ma si eu pt Kay si Sosonica ei! E cel mai dureros sa-ti vezi bebe suferind. Cred ca Dumnezeu ii va da putere sa lupte.

Din cate povestiti este vorba despre Atrezie de artera pulmonara( este nevoie de pastrarea unui orificiu normal in timpul vietii intrauterine pt ca sa se oxigeneze sangele).

S-au facut operatii reusite si in Romania, am gasit aici un articol: http://www.adevarul.ro/articole/operatii-pe-cord-la-sugari-cu-malformatii-congenitale/13289

Rugaciunea comuna o va ajuta cu siguranta.

a_da39 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

carrie si a mea e mereu infundata. Chiar vroiam sa va intreb cum faceti cu nasucul infundat. Mie mi-au zis sa torn ser fiziologic dar tot nu stiu cum sa ii scot. Aspiratorul nazal de la farmacie nu e bun de nimic..., saraca nici nu mai respira bine, e un chin somnicul pt ea...

Chiqui + Livia

Mergi la inceput