Mamici de septembrie - octombrie 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 3
Sabina spune:
pai Roxana n-ai numaru de telefon? LOL:P)))
tocmai de aia ziceam ca 3 zile nu mori daca te indoctrineaza la spital, mai
noi biberon am avut nuk, vreo 2, 3.Ca eu mama zarghita i-am dat biberon la un an si 2 luni, cand plecam mai mult de-acasa.putea sa invete in canuta normala la varsta aia....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
prisi spune:
buna si pupici la
am terminat si eu de gatit, facut curat in bucatarie si acum ma relaxez la racoare
multumim fetelor care sunt la al 2lea bebe pt sugestii, eu sunt varza la capitolul cumparaturi, noroc ca m-am apucat din timp, ma duc la magazin ma uit mai dau o tura pe net s ma informez si dupa ma duc cu denumirea exacta ca sa stiu ce sa cumpar
daca-l lasam pe tati sa faca el cumparaturile cred ce se impusca sigur , asa ca tot ce va aduceti aminte de la primul bb si vi se pare util sau indispensabil, nu fiti egoiste si dati si la cele cele ca mine nepricepute ..., da lasa ca invat ( cu voi )
poze
29+ Miruna
sim_stoian spune:
Bai, eu sunt varza din cauza caldurii. Plus ca azi am fost pe la servici si mi-am pus lucrurile in ordine pe acolo, ma mai duc maine sa predau laptopul si sa inregistrez cererea pt ajutorul de nastere si compensare si gata. Am ajuns pe la 5 jumatate acasa, dar am zacutin pat pana acum, nu am avut putere sa ma duc nici pana la bucatarie. Eu am scapat de arsuri, dar nu pot respira. Desi in casa e binisor (zice termometrul), mie mi se pare ca nu mai am aer deloc.
Ma duc sa ma racoresc la un dus.
Sim 28+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by Sabina
pai Roxana n-ai numaru de telefon? LOL:P)))
tocmai de aia ziceam ca 3 zile nu mori daca te indoctrineaza la spital, mai
noi biberon am avut nuk, vreo 2, 3.Ca eu mama zarghita i-am dat biberon la un an si 2 luni, cand plecam mai mult de-acasa.putea sa invete in canuta normala la varsta aia....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Am, am numarul, insa nu stiam cum faceti voi cu telefonul. Ca mi-e cam jena sa sun...intelegi tu. Dar las ca iti dau mesaj cand o fi cazul si tu imi dai bip (dar vezi, sa apara numarul ).
Asa e cu maternitatea, nu ma stresez eu prea tare, ii las sa zica. O sa zica si pediatra si toata lumea. Pana la urma sper sa nici nu fie vreo discutie si sa am si eu o ventuza de BB. Ideea era ca daca nu e asa, nici nu ma agit. Dar sa vedem...poate ai si tu dreptate si va fi mai bine. Prima data nici nu stiam la ce sa ma astept si eram si panicata. Acum sunt mai linistita.
Rox 29+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Gabriela77 spune:
Oanacris 28, bine ai venit si sarcina usoara!
Dani, chiar am remarcat ce ti-a crescut burta. Vezi?
Fetele la al 2-lea BB sinteti de aur, eu habar nu am de nimik, asa ca bag la cap. Multumim!
Va pup, o seara faina, sint varza de oboseala! Ma duc sa lenevesc! Iar am mancat ca purcelul!
Piciulika spune:
quote:
Originally posted by carpatinaquote:
Nana wrote:
Sabina, eu am luat pompa tot preventiv si asta ptr ca in Islanda nu am vazut, ce-i drept nici n-am cautat, si ptr ca daca as gasi sigur ar fi de cel putin 2-3 ori mai scumpa.
Nana, poate asa o fi, adica mai scump in Islanda. Insa eu am gasit aici pompa AVENT ISIS IQ UNO la exact acelasi pret cu care se vinde in Romania (170 euro) si in Olanda chiar la mai putin (150 euro). Plus ca garantia la cele luate din Romania e valabila doar in Romania.
Fetelor, doar ca o informatie: pompele electrice aici (banuiesc ca si la voi) se pot inchia la orice farmacie / shop cu chestii de bebe.
Ma gandesc ca trecand peste chestii de igiena (sau am eu pitici pe creier?!) e mai bine sa probezi care iti place, cat o utilizezi, si abia apoi vezi daca e cazul sa cumperi una.
... zise ea, care a luat deja una manuala, in AVENT "beginners' set" cu sterilizator micro cu tot, sticlute etc. - Atentie!!! IESE CU MULT MAI IEFTIN DECAT LUATE PE COMPONENTE! / separat
Piciulika 24+
Piciulika spune:
quote:
Originally posted by Marunzika
ramanaiani eu nu cred ca ne trebuie noua in De asigurare extra pt bb, caci el este asigurat (cred) automat pe asigurarea mamei/tatalui. Poti telefona la casa ta de asigurari si vezi ce-ti spun si ei!
Ramonaiani, Marunzika: da, aici trebuie asigurat separat noul cetatean si e recomandat sa-l asiguri prin luna a 6a de sarcina. Daca intervine ceva sa nu apara ulterior discutzii ce ai fi asigurat si ce nu (complementarele etc.)
Casa mea deja mi-a trimis hartiile - au vazut ca apar cheltuielile de controale de maternitate - sho pa mine!
Plus, bebe poate fi asigurat la alta casa decat parintzii - concurentza mare.
Piciulika 24+
Roxana_G spune:
Am si eu o intrebare. Credeti ca varicela sa poate lua si din piscina? La categoria vecini nesimtiti, o bunica care se mai si da mare educatoare si-a lasat nepoata cu varicela si la piscina (inlusiv ieri cand am fost si eu) si cu ceilalti copii. Cum Alex e vaccinata, nu ma stresez de ea. Dar de mineeeee....Cate e perioada cat e contagioasa boala? Fetita era pe trecute.
Rox 29+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Piciulika spune:
De fapt de ce intrasem eu?!
Sa va spun ca zi am revenit la servici 100% si a fost bine si am rezistat pana la 16:00. WOW! Si am revenit terminata s-am dormit pana la 18 si-apoi mi-am incercat niste hainutze comandate in catalog: unele de gravidutze, altele de la sectiunea 'tanti plinutze' (camasi) si toate sunt dragutze si-mi vin minunat! YUPEEE!
... da' n-are cine-mi face poze... Sniff-sniff inca 2 sapamani...
P.S. De la servici o tai cam cand vreau: si in cele 2 sapt off, tot am lucrat de-acasa / trecut pe la birou, si orele alea nu am voie sa le scriu. Asa ca acuma o sa ies pe la 3-4 si basta!
Piciulika 24+
sim_stoian spune:
Buuuuuuuuun, parca s-a mai racorit putin si am revenit si eu la sentimente mai bune.
Oanacris28, bine ai venit!
Cecilia, dragut din partea copiilor tai ca s-au mobilizat. Da' banuiesc eu, au facut si ceva cercetari din moment ce stiau cum il cheama, nu?
M-ati zapacit cu pompele astea - ba seringa, ba palnie, ba manuala, ba electrica. Cine mai stie de care sa iau? Avand in vedere dotarile mele, probabil ca o sa iau una tip seringa, dar manuala. Iar de biberoane, mi-au zis niste mamici ca s-au impacat bine cu cele de la Nuk. Care tetine sunt mai bune? Silicon sau latex?
Sim 28+ Stefan
Asa creste bebe
Poze