Nazdravani de oct-nov-dec-2003(81)
Raspunsuri - Pagina 9
sympa spune:
Ileana, mersic de cafelutza.Buna tare!!!!
Sa-ti traiasca finutzul dolofanel.Am pus si eu niste poze in albumul Robert botez.Mai am de incarcat cateva si de la baita.
LauraT....odihna placuta harnicuto!!!!Multe ai mai facut.Asa e cu astia mici, aduna de toate.Pe mine ma enerveaza cel mai mult jucarelele din ouale Kinder.Ei nu-i prea place ciocolata dar vrea oau pentru surprize.Si isi pune jucarelelee= dezasamblate pe unde nimereste.
Si la noi a fost duminica ziua Canadei..
Nu mai pot sta ca Teo isi cere drepturile...
Va pupic...
www.dropshots.com/sympa" target="_blank">filmuletze
tinatache spune:
salutare la mamici de nazdravani! M-am regasit in lista si-s f mandra. Tocmai am terminat cafeluta de pranz, beau 2 pe pe zi asa ca pot servi de fiecare data cand ofera cineva o . Si chiar am sa beau, promit! Ma mai invart un pic pe aici sa vad ce faceti si apoi ma bag in vorba.
Numai bine si o zi buna!
Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/
Laura Takacs spune:
Ma sculai si io intr-un sfarsit. Imi beau cafeaua cu voi, care mai sunteti pe aici.
Cristina, nu te-am mai vazut de un car de ani! De altfel nici eu nu ma pot lauda cu cine stie ce activitate, dar parca mai des ca tine am trecut pe aici.
Sympa, ati avut si voi liber? am bagat un oki la pozele tale, ce copilasi frumosi ai! Sa-ti traiasca.
liliana csaki spune:
Mama, ce de lume noua, Cristina mai povesteste si tu putin de uriasii tai.
Adameasca, cat are Luca inaltime ca mie mi se pare tare marisor, parca-ar avea vreo 5 ani. aici, Ilinca are fix capul tau.
Laura T, ce harnica esti, ai facut o gramada de treaba.
Super mami, tu vesnic ai aventuri, m-am amuzat teribil la faza cu fusta.
Vik, noptile astea m-am culcat mai devreme ca am tot avut probleme cu netul. Da' niste poze noi si mai multe asa, nu mai pui si tu?
Unde-i Elena ca nu mai prea intra, o vad rar de tot.
Sympa, am vazut si pozele voastre, Andrea e o adevarata domnisoara si ce mare s-a facut si Teo, tare dragalasi amandoi.
vikinga spune:
Eeee ce frumos asa:) Parca suntem la intrunirea de 10 ani de la terminarea liceului ori facultatii:))La Elena ma gindesc si eu. S-a luptat ca o leoaica draga de ea pt mine, cind scriam cu nickul ei, inimoasa rau de tot! Si acum a fugit:) Mi-e dor de Daviiiiid! Laura ce de mincaruri, mama mama! Eu am facut zucchini si vinete umplute cu carne de vita, ceapa, rosii, deasupra parmesan apoi la cuptor. Dar acu' ma simt cam usurica:))) Tre sa ma bag la somn rapid sa nu ma ia alte idei.Nah ca tot nu mai e si Liliana sa-mi tina companie.Ileana, Sympa, sa va traisca finii cei frumusei.Azi m-am intilnit cu Lucy, colega de salon a Nadjei, s-a nascut la 3 ore dupa fetitz, a fost mai micuta. Mamaaaaa dubla era fetitzul meu!! Cind ai baiat parca te mindresti, da' la fete parca incepi sa cauti reflex ce scrie pe spate la cutia de lapte, daca o fi si vreo varianta lightZi plina cu amindoi. Deja incet incet Nadja cere mai mult timp si atentie, sta treaza mai mult, ride, vrea sa partcipe cu noi la toate actiunile casei. Sta pe burtica, se intoarce de pe o parte pe alta, se joca cu jucaria ei, trage cu minutele orice e pe linga ea, la fel impinge cu picioarele tot ce prinde de-mi zboara de pe masa de infasat cutia cu servetele, sosete, pampersi ce mai am pe acolo. Daca o las sa plinga nush cum face ea de nervi, cum se foieste si se rasuceste de ajunge cu o mina in par(si se trage!!) si una o face pumn si o baga in ochi, la nas. In fine, ajungea ea singurica ca o batausa mica fata de propria piele:)) Si atunci sa te tii ce scandal iesie!Deja incep sa resimt si eu treaba cu mami la doi pui! Eu ma asteptam la mai multa lejeritate cu timpul, stiindu-se faptul ca nou nascutii au nevoi speciale. Da' de unde! Curba e ascendenta!Vroiam sa va intreb de cititul povestilor. Voi optati pt o poveste mai lunga citita chit ca multe cuvinte nu le intelege inca, in scopul de a-i toropi asa usor usor ori o poveste cu imagini, interactiva, povestita uneori cu cuvintele voastre pe intelesul lor? Cica prima varinata e buna pt ca ei mai aud cuvinte, expresii noi, plus ca asa invata sa se concentreze la o actiune, invata sa astepte. La noi nu prea merge asa. Isi pierde interesul. Asa ca avem carti cu imagini, ori figurina atasata de carte in care misti degetul, ma intreaba, e interesat de actiune, ii explic, il mai intreb. Problema e ca nu-l ia somnul asa! Mai vrea si mai vrea si mai vrea!Stiti voi cum vedem in filme, citesc parintii povestea si pruncii proaspat imbaieti adorm toropiti zimbind:) Da' de unde Si cica filmele astea-s inspirate din realitate:) Numai fictiune domleNoapte bunaVikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo
adameasca spune:
'neatza!
Cristina, welcome back!
Vik, ai dreptate, parca suntem la intalnirea de 10 ani
Ce fata fortzoasa ai, ce de chestii face! Finutzu meu dolofan e prea ocupat sa manace si sa doarma, inca . Ce dimensiuni are Nadja? Hai ca ai fost tare cu varianta "light" a laptelui
Luk asculta povesti lungi, nu-i musai sa aiba poze, nu se plictiseste. E in stare sa asculte si cate o juma de ora, dar zau ca ma doare gura citind atata. Nu iti imagina ca sta nemiscat cat asculta, se joaca cu o masinutza in pat, dar cu urechile e ciulite la poveste. Si chiar am obs ca are un vocabular destul de vast, oare de la povesti i s-o trage?
Liliana, la ultima masuratoare Luk avea 104,5 cm, l-am masurat acu vreo 2 luni, poate nitzel mai putin. Iar Ilinca seamana cu tac-su bucatica rupta. Desi nu pare, dar are Alex niste poze cam de la aceeasi varsta si erau la fe . Luk seamana cu mine, cu partea mea de familie, iar Ilinca seamana cu Alex si familia lui. Uneori am senzatia ca seamana cu soacra-mea chiar, la expresiile fetzei. Oricum, suntem o partie: noi 3 sateni, iar ea blondutza cu ochii verzi , sunt cate unii care ma intreaba dc e a mea sau nu
Sympa, ai un finutz frumusel foc!
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca
Carmena spune:
Hop si noi la apel!! Buna dimineata si de la noi cu mare intarziere, dar inca ne revenim dupa mare, unde a fost super frumos, dar si foarte obositor...Ma gandesc cu groaza, daca cu unul ne-a fost greu, ce ma fac cand or fi 2 nazdravani??? Deja ne gandim la anu' sa cumparam 2 bilete, si pentru bunici, sa avem intariri cu noi ca altfel e jale cu energia astora mici...
Ileana, scuze, acum am citit ultimul tau PM. Si ca si tine, am uitat nr de telefon notate, dar pe birou. Neuronii astia fir-ar sa fie, imi joaca feste de multe ori...Basca ca nu mai tineam minte in ce perioada ai spus ca esti la mare, adica pana cand...Poate reusim la anu' intalnirea in formatie completa, de 4+4... Iar de nascut, nu te speria, acum an nr tau de telefon , trimit mesaj negresit cand se intampla evenimentu', dar nu mai devreme de 01 august, sper io. Doar ca uneori imi joaca feste internetu' si nu pot posta.
Laura nu pot sa cred cate face micutza ta!! Parca mai ieri imi povesteai cum e cu ultimele saptamani de sarcina...Daca vrei iti mai povestesc eu acum, in caz ca ai uitat si te gandesti deja la bb3..Aseara am avut o durere de burtica de am zis ca gata atat mi-a fost...Am luat cumintel pastilutze si am stat in pat si acu imi e mai bine. Dar azi trebe sa merg la proba la rochia de nasa, sa merg cu sotu sa-si cumpere haine de nas....O sa iau preventiv pastilutze, sa nu am probleme...
O sa postez si eu poze cu burtoasa la mare si sper sa am timp sa si vizionez pozele voastre ca tare mi-s curioasa... Saptamana asta o avem tare plina cu nasitul, sper sa reusim sa le facem pe toate.
Felicitari nasicilor pentru finuti, sa va traiasca sa fie sanatosi si frumosi!
Pupici multi de la noi.
Carmen32+ si Stefi3 ani
poze carmen&baietii
tinatache spune:
buna dimineatza! nu prea mai e dim. da' ma innebunesc unii pe aici. Vorba unuia: eu fac bine, numa serviciul asta ma cam incurcaaaa, ce fac uriasii mei. pai ce sa faca, pozne, asta fac. M-am enervat pe ei si-n weekend am fo la munte, la umblat. 4 h am fost pe drumuri! In afara de 45 min inc are au mancat Kaiserschmann (o mancare nemteasca, un fel de omleta cu gris si cu zahar pudra, suuper buna si suuper ingrasatoare) au mers continuu. Am crezut ca le cad picioarele.
Mai oameni buni, de unde au atata energie??? Tzopaie, se invart, merg non-stop ori cu bicla, ori cu mingea, de unde? De asta i-am dus la munte, sa si-o consume ca ma ametesc de cap.
Intr-o dimineatza fata (5,5 ani) si-a pus ambele sosete pe un picior si cautam ca nebunii a doua soseta
La noi dimineatza e mare zapaceala, unde-s pantalonii, unde-i cureaua, sa dam maieu sau nu, sandale sau nu. Dimineatza e racoare iar peste zi se face cald, ii scolesc sa-si dea jos maieul daca merg afara.
Ce sa va mai zic.. piticul e la faza la care a descoperit pipilitul din picioare si e ffooooarte mandru.
Vik, socul meu cel mare a fost ca, poate fizic ai mai putine de facut, dar psihic e din ce inc e mai greu cu 2 copii. Te freaca ba unu, ba celalalt. Si cand cresc se susotesc la ureche si apoi fac front comun si incep cu "te rugaaaam, mamiii, haaaaaii mamiiii, da' te rugaaaam frumooos". Si mami incepe sa dea din colt in colt.
aveti copii minunati, m-am uitat un pic la poze, sa va traiasca. Acu ma retrag ca acusi plec (lucrez 4h/zi) si mai am ceva de facut, dupa cum am zis, nu reusesc sa-mi rezolv si eu treburile cu serviciul asta pe cap
Edit: am ajuns acasa, si continui:)
ciuf, felicitari pt silueta! din pacate la mine 2 copii nu au contribuit cu nimic, tot am cu 5 kg mai mult decat ce mi-as dori (adica decat ai tu acum:)). Si mie imi place f mult sa merg cu bicicleta, tati tot cu trasurica dupa el.
Pare f interesant job-ul tau. Lucrezi full-time? copiii sunt la gradi? Eu inca nu mi-am facut curaj sa stau mai mult de 4h la servici. Am lucrat anul trecut 8h si atat de greu ne-a fost ca n-am mai repetat figura. Tot zic ca poate peste cativa ani...
adameasca apropo de ochi, ai mei amandoi ochii albastri, eu am caprui iar sotzul verzi. Pe mine ma intreaba lumea daca sotzul are ochii albastri, iar cand suntem amandoi, cui seamana??
laura eu inca n-am curaj sa ma bag in toate rahaturile lor, au jucarii dezmembrate de la oole Kinder, tot felul de prostii care nu se mai potrivesc nicaieri... Bine ca ne-am mutat sa vaem spatiu mai mare
Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/
vikinga spune:
Hola fetelor, s-a anuntat vineri in vizita pe la mine un fotomodel! Amica de a mea rusoaica, e venita in vacanta si vrea sa ne vedem. Ptiuuuu numai fotomodele la usa mea imi lipseau, acu' cind sunt ca o balena obosita Nu e ea cunoscuta, are joburi mici, prin reviste ori mici prezentari, dar tot fotomdel ramine:)) Sper sa nu ma apuc de fumat dupa ce pleaca. Stiu de pe acum ca va vorbi numai despre cure de slabire si alte chestii frivole,. cind eu abia imi scot ochii din pampersi si biberoane. Pe de o parte imi mai trebe si o spalare de creier in stilul asta:)Da Nadja mea e tare activa! Si noi ne minunam! Aldo a fost un lenes si jumate, el a stat pe burtica si a ridicat capul cit de cit in sus f tirziu, pe la 7 luni!! Televizorul nu l-a interesat pina pe la 8-9 luni, abia at l-a descoperit. El era biberonar sef, nani si in rest bb gasunel si dulcel, o iubire mica dulce. Nadja in schimb inca din spital cind avea 2 zile, am luat-o in brate si am observat cind mergeam pe coridoare cit de curioasa era de becurile de pe tavan:) De Pasti avea 2 sapt, e filmata cind ridica capul de pe umarul meu si sta ea dreapta nevoie mare:) Am pus poza in album cum sta pe burtica, asta deja de la 2 luni. Am sa incerc sa pun un filmulet cind e in actiune:) Nu a avut colici, programul de noapte si l-a gasit destul de bine pt un bb, nu plinge decit daca ii este foame ori se plictiseste, in schimb in rest e extrem de curioasa si activa! Si foarte puternica! Abia o imbrac Alberto a incercat odata operatiunea si a abandonat dupa body:)De curioasa ce e, nici bibe nu termina de baut ca isi intoarce capul in toate directiile dupa Aldo. Deja de la 3 sapt a descoperit tv-ul, char daca il tin deschis numai seara, si nu stau numai in living, dar cum il zareste e deliciul ei. Isi rupe capul dupa el, se impinge cu picioarele, se rasuceste in fel si chip ca sa poata vedea mai bine. Si ce bandita mica e! O tineam pe umar, eu fiind cu fata la tv, iar ea anormal de linistita. Cind colo descopar ca ea privea cu interes imaginea tv-ului in geam Acum e incintata de plimbarea in marsupiu. Ea fiind deja mare ca un copil de 4-5 luni, isi tine capul bine, daca o tin de minute da sa se ridice in popou, nu-mi fac probleme ca ii dauneaza asa o plimbare de juma de ora. Ca dupa 6 luni sigur nu o mai pot duce cu asa ceva.Ii place sa ii vorbesti, se uita la tine, la buzele tale, si-ti soarbe vorbele cu ochii ei mari. Ride si reactinoeza imediat. Bineinteles ca ea ne dadea numai zimbete, sapt asta a ris cu chicote pt prima data si normal ca a fost catre Aldo:)Sapt viitoare mergem la control. La 2 luni avea deja 60cm si aproape 6kg. Acum abia ce a implinit 3 luni si deja am trecut la hainute cu marimea 68. Inca ii mai vine si amrimea 62 dar depinde de model, unele bluze au devenit greu de imbracat.Ileana, Luca tre sa fie mai mare! Acum l-am masurat pe Aldo, are 108.5cm! Haine ii cumpar 110cm.Cristina azi dupa ce am citit ce ai scris ma tot gindeam, oare cum o sa fie cind si ai mei vor face la fel:) Sa susoteasca si sa faca front comun cind vor ceva. Frumos!Pai te-ai aranjat f bine ca sa zic asa, trebuie sa bem o sampanie virtuala. Job de 4 ore e perfect (mai ales ca e de acasa! chiar asa ce faci exact? daca poti zice), copii de gradi deja, casa noua cu gradina. Sanatate sa fie, ca in rest e totul super! Chiar asa gradinita le-ai schimbat-o in functie de locatia cea noua? Bravo pt feciorasu' ce a descoperit pipi din picioare, sa te tii acum. Capacul de wc, pe jos pe linga, in cada, in dus, in piscina e placerea cea mare sa faca asa ca barbateii:)) Aldo nu are nici o jena, si pe la altii pe casa si la locurile la joaca imediat il vezi ca-si da panatlonii jos ca el vrea pipi la boscheti, ii e lene pina la wc. Carmena mai poti? Oricit de obositor asr fi cu 2 copii, e mult mai bine decit insarcinata! Eu am fost una din femeile ce nu le-a placut starea de gravidutza. Ok primele luni, dar ultimele... Dar nu mai e mult nici la tine, bine ca s-a anuntat o vreme mai prielnica.Noapte buna. Liliana hai mai devreme la somn azi:)Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo
Ven spune:
Hello!
Markus are 110 cm. Zilele astea m-a intrebat o persoana (cam aeriana ce-i drept, dar tot m-a distrat ideea) daca la toamna merge la scoala
In rest, toate bune. S-a intors de la Intorsura cu o pofta de mancare incredibila, nu pot sa cred ca e copilul meu. Sa vedem cat il va tine.
S-a facut de ceva vreme foarte cuminte, intelegator si iubaret, mor de dragul lui Si e si foarte istet (nah, zice cioara! ), ramai uimit ce chestii debiteaza. Iar pe bebe din burtica il iubeste foarte mult (deocamdata!) si se minuneaza zilnic ce a mai crescut :), il mangaie si abia asteapta sa il scoata nenea dr. afara, ca sa "aiba el grija de el". Asa ca, va rog, ma bazez pe ajutoare serioase cu bebe2 :)
Eu mai merg sapt. asta la scoala, avem tabara de engleza, iar de sapt. viitoare intru in febra pregatirilor last-minute cu nunta. Azi merg la prima proba de rochie.
Gata, am fugit!
la toata gasca!
Venera , mama lui Markus