Nazdravani de oct-nov-dec-2003(81)
Raspunsuri - Pagina 10
tinatache spune:
uite vezi, de aia nu intru eu aici. eu abia ii iau fetei haine mar. 110, chiar ieri am fost la cumparaturi. e drept ca nici noi nu suntem asa inalti. piticu meu e chiar pitic!:))
vik, jobul meu de 4h nu e acasa, din august voi mai avea unul de 8h/sapt. de acasa. Nici nu cred ca mi-ar fi placut sa lucrez numai acasa, sa nu vad pe nimeni toata ziulica. Asa ma mai iau in coarne cu colega mea de birou, are 50 ani si multe impresii, mai variem:)
La mine prima sarcina a fost un vis, eram atat de fericita si straluceam toata. La a doua parca am fost bolnava, abia asteptam sa se termine.
Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/
vikinga spune:
Ce liniste e asa deodata:)Semn ca pe la voi e vreme frumoasa si nu e de stat in casa. Eu-s cu patura infasurata pe mine:)Ven, ce baiat mare e Markus! In poze Luca al Ilenei pare cel mai inaltut.Carmena salutari la burtiq:)Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo
adameasca spune:
'neatza! Si-o
Azi si eu si Carmena suntem nashici , io d-aia am disparut ca magarul in ceatza, am avut o groaza de facut, de pregatit, alergatura, etc. Plus ca am casa plina de musafiri de ieri si vor sta pana luni, invitati la nunta si ei.
Pup si un weekend frumos!
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca
Laura Takacs spune:
'neata si de pe continentul asta! si voua, espresso tare. Am intrat scurt sa va ce mai faceti, dar slaba activitate. De buna seama ati intrat in vacanta. Io ma duc imediat la market sa iau alcool pt visinata pe care o "ingrijesc" de duminica trecuta. La noi e vreme faina, dar consortul lucreaza azi, asa ca stau pe acasa. Deseara iesim cu nsite prieteni sa ne destrabalam putin, daca tot suntem singuri.
Cupiii sunt bine, Alex mai are un set de bunici, adoptivi de data asta, vecini de bloc cu ai mei. Toata ziua e cu ei, si plange la despartire. Calin isi petrece timpul cu copii de varsta lui, asa ca toata lumea e multumita. Mie mi-e dor de ei de mor, ii vad in fiecare zi pe web cam, dar nu stau ei prea mult de vorba, ca sunt "ocupati". Nu au timp de parinti.
Uichend placut la toata lumea.
vikinga spune:
Vai Laura..! Trece timpul prea repede. ma uit la asta mica cit de dependenta e de mine si cum vrea numai in brate si cum se lumineaza cind ma vede, ori cind ii vorbesc si pe urma in citiva ani care trec asa de repede nu mai au ei timp de noi:) Saracii parintii nostri, ajunegm sa-i intelegem.Azi iar am fost alergata toata ziua non stop. Laura bucura-te de vacanta, cu doi nazdravani o meriti:)Si bineinteles naseleor le urez voie buna si mirilor casa de piatra si copii frumosi ca ai nasilor;)Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo
Laura Takacs spune:
Mey, Laura, io nu mai stiu ce sa fac cu mine! Prea mult timp liber! Cand ii aveam pe copii aici zicam, doamne cand o fii ziua sa am timp si pt mine. Uite ca a venit si nu-mi mai trebuie, vreau copiii aici. Cat timp mi-a trebuit pt mine? Cred ca doua zile, nu mai mult! Atata cat sa recuperez o manichiura, coafor si rahaturi din astea, fara de care fie vorba intre noi, se poate trai. Ca e mai frumos e alta chestie, dar io de mult am uitat de mine. Ma bucura, asa cum zici si tu de ai tai, puii astia care iti dau dragostea neconditionat. Oare cum o fii viata pentru cei care nu au copii? Ca io nu mi-o pot imagina fara ai mei piticutzi!
In august mergem si noi in concediu, azi am cumparat biletele de avion la Acapulco. Sotul meu are un fix cu orasul asta. I-o fii ramas de pe vremea cand se dadeau filmele cu Acapulco in Ro. Si daca va zic ca ii umbla in cap discoteci?! Uau, cred ca nici nu mai stiu dansa.
Apropos, de dans, distractie placuta nashicilor, si asteptam poze.
vikinga spune:
Apropos de disco. E aici una, cred ca cea mai frumos facuta, si cea mai mare. E plina intotdeauna. Si ce crezi? Numai muzica anilor 80-90. Danseaza cuplurile in jur la 40 de ani de lasa si beara si cocktailurile si tot! Tipul care are discoteca e un travesti, isi zice Claudia, ne cunoastem, e tipul perfect facut sa aiba business de noapte, ca dovada si sucesul pe care il are. Spunea ca cei mai buni clienti, care cheltuie bani, beau, sa distreaza, danseaza pina la epuizare sunt cei de virsta asta, turistii mai exact. Niste foxuri si intoarceri pe ringul de dans ca abia reusesti sa ajungi intreg la toaleta ori bar ori masa:).Eu cred ca vine perioada asta asa ca o a doua adolescenta, ma rog manifestata macar scurt intr-o vacanta:) Numai noi doua in zonaVad ca e tirziu, Liliana cum nu e sa ne tinem companie noaptea, incep sa tin pasul cu ora americii:))Nasele noastre sunt acum dansate, ehei party de party! Sper sa fi aer conditionat la resto unde-i Carmena! Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo
adameasca spune:
Acu am venit si noi de la nunta, a fost extraordinar de frumos, ne-am distrat grozav, ma rog, a fost foarte frumos. Cand primesc si poze, va arat, evident la Luk si Ilinca au rupt gura targului Fina mea cred ca a fost cea mai frumoasa mireasa pe care am vazut-o eu live vreodata.
Maimutza mea a facut greva foamei aseara, n-a vrut sa-si bea laptele cu soacra-mea, asa ca s-a culcat nemancata. Acu o astept sa se trezeasca, sa-i dau sa pape, si ma bag si eu la nani. Nu mult, ca la 2 e ciorba de potroace si presimt ca o sa chefuim iar pana tarziu in noapte
PS: pana nu scap de manechiura asta cu gel pe care mi-am facut-o o sa scriu mesaje scurte ca am unghiile prea lungi si nu pot tasta
Pupa mama si sa aveti o duminica minunata!
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca
Laura Takacs spune:
Buna dimineata! Prajesc niste slanina, nu vine mirosul pana la voi? Asta, apropos, de dieta ta, Laura. Pe urma ma trantesc niste oua cu salsa, ca in Mexic, mama ce mi-au palcut alea. Am facut si salsa cu manutza proprie.
Auziti, io ma contrez la americance, si-asa intru rar, dar cel putin sa ma tina minte, pe tema bacsisului. Coafezul meu si-a deschis salonul lui, e solo, nu are abosult pe nimeni, doar o camera pe care plateste chirie. Deci io am considerat ca din momentul in care s-a dus pe cont propriu nu mai trebuie sa-i dau bacsis. Pe deasupra ii mai dau si cash, deci cu siguranta nu-l declara la taxe (stiu cums e face aici ). Voi ce ziceti, nu de alta, dar sa nu ma trezesc cheala data viitoare? Sa-i dau sau nu bacsis? De data asta nu i-am dat.
vikinga spune:
Bravo Ileana ma bucur ca ati avut o petrecere frumoasa! Da fina e tot Simona? Sau m-am incurcat Poze ca tre sa te vedem!Laura, nu mai zi de slanina si alea..ca mi s-au inverzit si ochii de la atita salata si spanac si verzaturi. Dar am mai dat 1 kg jos.Si azi am facut pt prima data paella. Mi-a iesit bestial! Mare pacat ca nu i-am facut poza, ca era in ditamai tigaia speciala, din aia rotunda, de am pus-o pe 2 ochiuri la aragaz. Si gustoasa rau de tot, nu mai putea Alberto de bucurie. Norocos barbat am sa ma aiba Ieri i-am facut si tortilla. Am adus bucataria mediteraniana in nordul europei:) Lui Aldo ii place foarte mult paella, normal ca sotzu zice ca e sangrele spaniol dom'le.De bacsis ce sa zic nu e o regula stricta. Daca la resto las pt ca am fost servita la masa, daca merg la disco si merg singura sa-mi iau drinckul de la bar se stie ca barmanul da restul pina la ultimul euro, doar sa fie vre-un frumusel, at poate las odata. Mai ales daca esti in gasca mare si drumurile sunt dese, clar la bar aici nu se lasa nimic.Si la fel cam peste tot unde iti ieis ingur mincarea.Aici din cite am inteles la coafor/ cosmetica daca e un salon privat si lucreaza singuri, nu mai trebuie dat si bacsis. Numai daca ai fost f multumit. ceva iesit din comun asa:)) Dar eu am intrebat si mi s-a spus ca obiceiul locului e ca la cei privati sa nu se lase bacsis. Cosmeticiana mea care are salonul ei, imi e si amica, imi face programari imediat cum am nevoie, nu ma lasa sa astept 2 sapt, ma ia si peste program , dupa ora 7, odata a venit si simbata pt mine. Si i-am mai lasat in situatiile astea asa ceva discret in porcusorul-pusculita. Eu sunt f directa si am intrebat-o chiar, daca se obisnuieste bacsis ea fiind privata. Si ea mi-a zis ca unele cliente lasa unele nu, dar e adevarat ca normal nu, insa unele cliente care o viziteaza de ani de zile doresc sa lasa ceva asa cum se obisunieste aici sa se zica "banii pt cafea". Ea oricum e fericita cind are clienete care fac multe chestii, care cheltueisc mult si periodic, asa simte ea multumirea clientelor si ea normal ca incearca sa le tina si mai bine. Cred si eu ca nu o face atit de fericita 2-3-5€ mai mult decit o nota de plata incasata in valoare de 100€:) Categoric la ea nu las intotdeauna si nu am simtit nici o grimasa, nemultumire cind nu am lasat.Fiind la stadiul de amice ii mai duc o cutie de praline, o data pe an un buchetel de flori, ea are pt clienete cadouri de carciuni si paste(1-2-3produse de cosmetica), fac si eu la fel la Craciun si Paste(cicolata, praline, martipan ambalate frumos).La coafor am o tipa ce vine acasa la mine. Cind merg la salonul unde munceste ii las bacsis. Cind vine acasa nu. Zice suma si atit. Ok ne cafelim, scot o prajitura, ceva dulce.- dar bacsis nu.Inainte aveam un tip la care-mi faceam parul, tot privat la salonul lui, era iesit din comun de scump, ma lua cu transpiratii cind lasam 200-300€ la el!!! pai ce mama lui sa-i mai las si bacsis cind ma jupuia de vie, ca cica parul meu e dificil, e lung e des, e ondulat si ca trebuia aia aiaiaSe vede ca sunt in forma buna:) Azi am dormit dusa 3 ore linga iubirea mica. Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo