Nazdravani de oct-nov-dec-2003(81)
Raspunsuri - Pagina 8
Laura Takacs spune:
LOL, Vik,deci nu te tenteaza nici cu nici fara chiloti. Sa-ti spun ce-ar face americancele, ca io una nu stiu daca as putea. Le-ar zice frate de la obraz, nene, ma simt inconfortabil sa te vad asa sumar imbracat, pune naibii o carpa pe tine. Sau pur si simplu asa in gluma poate l-as intreba daca nu ii este frig. bate saua sa priceapa iapa. Dar daca tu zici la vecinu' probabil ca risti sa nu-l mai lase se Paul sa vina la Aldo. Cerc vicios. La visine le zice pur si simplu, cum gusta, "sour cherries". Imaginatie in lb engleza.
vikinga spune:
Cam asa le zice si aici, dar am observat ca totusi nu au chiar acelasi gust, ori mi s-o fi parut. Vecinului in chiloti nush ce sa-i zic, aici in Nord e lejera rau de tot lumea. N-am crezut ca o sa vad in viata mea atitia barbati in fundu' gol citi am vazut p'aici. La plaja si sauna. Nu ca-s marea pudica, dar nah stii cum e pe la noi. M-am obisnuit, fiecare cu treaba lui, nu dau importanta, insa cind e vb de persoane cu care copilul meu intra in contact, parca le-as dori mai imbracate. Am o tipa care face mesaj terapeutic in spital si la care mergeam sa-mi faca masaj mai ales in sarcina. Pai mi-au iesit ochii din cap, cind mi-a pus masa de masaj in mijlocul livingului, perdelute din alea fantezie la geam, fiind seara lumina aprinsa, si normal ca de pe strada se vede in casa, ca-s gardurile mici, chit ca are ea gradina mai larga. Plus ca sotzu', prieten de a sotzlui meu, se plimba prin living fara nici un stres. Iar eu trebuia sa ma las la bustu gol si ca la orice masaj, bikinii sunt trasi mai in jos pina la mijlocul posteriorului S-a amuzat, cind i-am zis ca nu ma simt confortabil asa, dar a inteles.Mai asta e simbata chilotilor la subiectul nostru, numa' de posterioare goale vorbim:) Alexandra a dat startul:))Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo
adriana spune:
Ha Ha, vik, ce.. oribil Nici ca mi se pare ceva mai oribil.. decat un barzaune in chiloti tetra..(bine, sunt convinsa ca exista monstruozitati mai mari ca acestea dar mai bine sa nu stiu)
Si eu i-as spune ca nu prea agreez barbati semidezbracati in fata lui fiu-miu, sunt la varsta curiozitatii... or construi ei lego, dar mai trag si cu ochiul, imi inchipui..
Sau vorbeste cu nevasta-sa, mai bine, daca te simti mai in largul tau..
Si faza cu Alexandra a fost tare, cred ca nu te-ai simtit prea comfortabil totusi.. cred si eu. E.. bine ca ai aparut, si ca totul e bine cu Isa..
Ileana, ti-am admirat frumosii.. is fan Luca
LauraT, vazut si pozele tale, clar ala micu are fatza de poznas si marele e cum o zis Ileana, asa-i?
No, iar ma bat cu timpul
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
adameasca spune:
'neatza! si
Discutiile voastre despre chiloti sunt amuzante rau . Vik, io i-as zice omului ca simtul meu estetic e lezat de chilotii lui
Sympa, botezul tau cum fu? Al nostru a fost frumos, bebe a fost exagerat de cuminte, n-a plans deloc toata ziua, nici la biserica, nicaieri. Numai ca eu m-am simtit tare rau, am cules raceala de la copii si mai mult am zacut pe scaun decat m-am distrat si-am dansat... Daca bebe culege prima raceala din viata lui de la mine ma impusc
Va pup si va doresc o saptamana frumoasa!
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca
sympa spune:
Neatza de la noi....
Vreau cafele multe, multe....Sunt cheauna, desi am dormit cateva ore bune.
Ileana..imi pare rau ca esti bolnavioara....Stai linistita ca bebe nu se imbolnaveste.Ati fost cu Luca si Ilinca??Sau ei au ramas cu bunicii????Si la noi a fost frumos.Sambata a fost botezul la biserica, iar ieri petrecerea.M-am pus in pat la 2 azi-noapte si Teo a fost baiat cuminte si m-a trezit o singura data la 5.Si la 7 mi-a zis buna dimineatza mami, ai dormit destul.Ce ma mira e ca nici el n-a prea dormit.El e adeptul linistii si n-a putut sa doarma mai deloc.Si vad ca nici acum nu sufera de somn asa ca mine.In fine...acum cred ca o asteapta de sora=sa sa se trezeasca si pe urma se culca el.
va pup si o saptamana buna...Teo ma ajuta sa scriu aici....
O sa pun poze cand o sa am timp....
www.dropshots.com/sympa" target="_blank">filmuletze
ciuf spune:
Salutare
Laura T., am vazut pozele tale. Ce baieti mari ai si frumosi! Cel mare pare cel intelept (deh, e mai mare), iar al mic ... pus mereu pe sotii. Se vede dupa cum ii sunt ochisorii. Sta locului vreo clipa? Multumesc ca te-ai gandit la mine sa imi trimiti linkul. Mi-am mai bucurat ochii si cu alte poze de-ale voastre. Frumoase locuri.
Ileana, nasol ca nu te-ai simtit cum trebuia la botez. Pacat! Vazut pozele voastre si placut.
Alexandra, m-ai amuzat teribil cu faza din masina. Asteptam pozele.
Despre slabit ... fa bb 2. Sa vezi slabit atunci. Ieri am ajuns la mult dorita greutate (de vreo 6-7 ani) de 53,5 kg. Ma freaca copiii astia, sotul, cainele.
Compania pentru care lucrez si-a mutat locatia si am avut mult de lucru. V-am zis ca eu ma ocup cu registratura companiei. Pai si am mii de dosare care au trebuit impachetate, despachetate.
Firma e nonprofit. Si cu ocazia mutarii s-au eliberat de multe lucruri "nefolositoare" printre care calculatoare vechi de vreo 2 ani, monitoare, la fel, mobila, scaune faine de sedinta (cica le doneaza la parteneri). Dar ma rog, au vrut ca totul sa fie nou.
Sediul este decorat de designeri. Camerele de terapie pentru copii sunt foarte frumoase, cele pentru terapisti au niste ferestre mari ce arata un peisaj relaxant afara, iar la nivelul superior al cladirii este adapostul pentru femeile abuzate, cele care au nevoie de protectie. Sa vedeti ce bucatarie au utilata cu toate cele necesare, musai stainless steele, paturile cu asternuturi Nautica ... s.a.m.d.!!! Acum sper ca lumea sa si pastreze curatenia, sa respecte lucrurile, sa nu le strice.
Marti voi incerca sa fac si poze.
In we am fost iar cu bicicletele. De data asta sotul m-a dus pe un trail mai de profesionisti si imi fu tare greu. Iar el mai tragea dupa el si trasurica cu copiii. Noroc cu peisajul ca altfel faceam stanga imprejur si acasa. Ma si vedeam a doua zi cu febra musculara, vai de mine. Dar uite ca nu avusei nimic.
Ieri l-am dus pe Luca la copiii cei mari care sar cu bicicletele pe niste movile de pamant. Ca de mult timp casca el ochii pe acolo. Pentru varsta lui erau niste movilite mai mici. Sa il vedeti ce pedala acolo precum un soricel . Era atat de concentrat sa reuseasca sa urce movilitele ca ma apuca mila de el.
Io pe margine cu camera video, foto si bineinteles galeria de baza.
Bietul de el dupa o jumatate de ora era terminat.
Sper ca in curand sa scapam de rotile ajutatoare si sa mearga numai pe doua .
Dar eu, mama mandra, mai ca imi venea sa ma laud ca "el e copilul meu" .
Apoi merseram la movilitele de skateboard insa acolo nu ne bagaram. Ca suntem inca mici . Dar erau niste copii, in jur de vreo 7 ani, care se incheiau la sireturi din zbor, mai, facuti pe placa aia. Parole.
Laura, poze cu ai tai frumosi mai pui? Am ras copios la obsesia ta cu chilotii. Eu cred ca i-as spune ca mai bine sa se imbrace, sa se acopere, ca altfel cand as vorbi cu el ochii mi-ar sta numai pe chilotii lui, in loc sa ma uit in ochii lui.
Sympa, uite iti dau eu o cafea. Ca tot incerc sa o savurez si copiii astia trag de mine, fiecare de cate o mana ba sa le aduc apa, ba biscuiti ...
Ah, ieri dimineata am fost la zoo. Eva nu a mai vazut minunea asta. Ah, mint, cred ca am dus-o cand avea vreo 2 luni.
Fascinata. Vroia sa mearga numai luata de mana de frate-sau, ii tot dadea ocoluri, analiza ea cam care ar fi pozitia a mai buna de a-i prinde mana. Scumpa rau.
Am incercat sa ii fac si doua codite dar nu e chip sa le tina. Si le da jos.
Sper sa imi fac si eu timp sa pun cateva poze.
S-au dat in carusel, cu trenuletul.
Zi plina pe ei ieri.
Pup si o saptamana cat mai usoara.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
vikinga spune:
Ciuf am pus doar 2 poze cu fetitzul cum sta pe burtica. Avea 2 luni:) Ce o sa faci pina la urma? Chiar ai ginduri de scoala? Sau e ok la jobul de acum? Stiu ca scoala in USA e serioasa, iti trebuie ceva timp pt asta. Am o amica ce a facut in tara 3 ani la un colegiu pt asistenete si in USA a luat-o de la capat, avea vreo 27 de ani. Zicea ca nu se compara. Ca acolo chiar a facut carte serioasa. Tot ceva in domeniul medical a studiat, nu a facut o scoala de asistenete, dar nici universitate de medicina, ceva intre. Ileana ai botezat baiatul Simonei, nu? Colega mea pe cind eram burtoasa:) Ce baiat cumintel:) Vazut copii frumosi la mare, Ilinca e dulce rau de tot:)De vecinul chilotarul, ce sa zic, numa' mie mi se putea intimpla. De citi ani sunt aici nu am mai vazut pe altcineva pe acasa ori in curte asa in chiloti, cind mergeam in vizite. Nudu' la plaja ori sauna, ca nah la sauna e interzis cu ccc costum de baie, scrie mare si lat acolo, iar la plaja, insula asta era renumita pt libertate, libertinaj, asa colt de nebunii pt aia cu bani de prin Hamburg si alte orase din nord, plaje selecte FKK(nudisti adica). Si eu cum faceam jogging la greu va dati seama cum vazui poporul neamtz. Dar totusi in rest lumea la locul ei, nimic deosebit. Numa' vecinu' cu problema. Pin' la urma sigur o sa-i zic ceva, ca nu mai rabd mult, vad ca de 3 zile l-a mai potolit frigul, dar cica iar vin caldurile:)Supermami, nu tin o cura anume, acum nah stii cum e, se stie ce ingrasa, in teorie stam bine toti:) Am doar citeva reguli: dimineata un mic dejun dulce(korn flaks cu un mar ori alte fructe si lapte mai slab). Nu o iau cu brinzeturi, salamuri de dimineata. Prinzul sa fie masa serioasa a zilei. Maninc o salata inainte si pe urma peste cu legume. Ori alte carnuri mai slabe. Legumele, doar sote, chiar si cartofi maninc dar sa fie fierti. Si carnea/ pestele fripta in putin ulei de masline. Seara ceva stil tapas, am in permanent in casa serano, brinzeturile spaniole, si alte chestii mici si ciugulesc din fiecare cite ceva fara piine. Evit salamurile, pateurile. Mai degraba jamon, lomo. Cascaval light. Si bine ca mai deviez uneori, dar incerc sa-mi reeduc un pic stilul de a minca. La cit peste si fructe de mare ai tu acolo!! In Spania am slabit mult cind am fost. Imi prieste regimul de viata de acolo. Pai sa vezi aici, mai ales in nordul germaniei, se maninca gras, porc mult, afumaturi, grasime... Si daca gatesc ceva, gatesc mincare in stil italienesc, ca mi se pare cea mai usoara, sanatoasa. M-am lasat de mincarea romaneasca. Pina si pastele daca-s facute in stilul lor si nu a nostru cu mult sus, satioase, nu ingrasa asa de rau. Urmaresc sa slabesc 1kg/sapt. Nu ceva rapid cu vreo cura minune. Si tre sa dau acum, cit e grasimea inca ´"proaspata" ca de se aseaza acolo ramineSa aveti o zi buna miine:)Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo
Laura Takacs spune:
Ca tot vorbiti de mancare, tocmai am facut o tocanita de vitel cu ciuperci, si maine intetionez sa trantesc o mamaliga langa ea. Nu cred ca ingrasa, de mamaliga zic. Am mai facut si o rulada ci gem, dupa o reteta de aici de pe forum, prima data cand nu mi se rupe la rulat, si o prajitura cu visine- din alea culese ieri. Am pus-o zice 10 minute la congelator, daca nu o uit o scot . Azi am fost harnica de tot si am pus si de visinata, cu soarele am stat mai prost, dar vad ca incet lasa zeama.
Da dragelor, Alex e smecherul casei, asta putin spus, Calin e cel linistit si "telectual". Alex cred ca va fii cu sportul, ca rabdare la carte nu are, chiar daca i-o citeste altcineva. Calin e cu matematica si artele manuale, la care il ajut si eu, pt ca imi face placere. Cand vine acasa in septembrie, o sa facem o carte despre vacanta lui de vara cu tot felul de tzifroshaguri si cu pozele care le va face. Am cumparat deja "trusa". Pt americance, ii zice " scrapbook", Costco are un kit minunat.
Pana joi sunt libera, miercuri e Ziua Independentei aici, si am cuplat-o cu inca doua zile concediu, ca am zis sa ma odihnesc. Pana acum am facut odihna activa. Sambata m-am dus shopping, duminica la cules de visine, si azi am facut curatenie si mancare. Curatenia o continui maine, ca azi nu am reusit sa termin decat camera lui Calin. Doamne cate pot aduna copiii astia. Am golit trei sertare cu porcarii. Incepand de la hartii de guma si bomboane, se pare ca cosul de gunoi nu-i pe placul juniorului, pana la rahaturi de plastic colectionate de te miri pe unde.
adameasca spune:
'neatza! Ceva la doamne?
LauraT, deci si tie iti e imposibil sa stai degeaba . Iti doresc spor la treaba!
Vik, despre baiatul Simonei e vorba, uite am aci fo 3 poze cu el: 1, 2 si 3
Are niste dimensiuni foarte mari , cam aceleasi dimensiuni cu Ilinca la 8 luni
Bafta cu regimul si iti doresc sa scapi de kilele in plus cat vrei tu de repede!
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca
Laura Takacs spune:
'neata, madam Adamescu! Dai o cafea? io am insomnii, tre' ca nu-mi priesc zilele libere, ca de cand sunt acasa nu-mi vine somnul, iar dimineata abia ma scol. Ori o fii vreun blestem al colectivistei (asa o alint pe sefa, si i se potriveste numele de minune).