Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

multumesc mult de raspunsuri tuturor mamicilor. deci ceva - ceva am intuit eu, asa, vag...
a propos de capraru, eu nu il mai gasesc de vreo 3 saptamani, zici ca a intrat in pamant, si am rascolit dupa el de cateva ori pana acum. sunt convinsa ca il voi gasi unde nici cu gandul nu gandesc, si eventual si la indemana pe undeva.
vazut fetita cu cercei si cu codite-ce de perisor aveti voi! noi avem suficient cat sa pieptanam...

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Pentru domnisorica frumoasa cu cercei si codite! Sa stii ca e mare...de cand nu ne/am vazut....

Multumim fetelor care ne/au felicitat pentru frumoasa varsta de 6 luni!
TEUTZ felicitari pentru dintisor!
IULY pentru Maria Isabela, o dragalasa , numa buna de prins de bucute si dragalit un pic

FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Fetewlor sunt pe aici da nu ma lasa adinel sa scriu. si trebuie sa ne imbracam ca mergem la intalnire cu grigore. sper sa reusesc deseara sa pun si poze.

va pup de multe, multe ori.

si sa va dau si o veste bune. dandusica noastra draga e in bucuresti de ieri sau cel putin asa era planul...

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Chris, si dr. Spock zice sa-i lasam cu manutele in mancare pentru a experimenta, dar daca incearca sa arunce farfuria atunci trebuie oprita servirea mesei, intrucat sunt satui.

Oana si Isa...frumoase foc cu cercelusi.......iar am vazut marea in pozele lui Luly si mi s-a facut un doooor....

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sbogdana spune:

mamici si fulguleti

multumim tuturor pentru urari

Trebuie sa raportam si noi ca de cateva zile am parasit zona relaxatilor si am intrat in zona pericolelor si accidentelor. ne rostogolim si trebuie sa stau cu ochii pe ea si cand este pe jos, ca am patit-o, a iesit de pe paturica ei si a dat cu capul de parchet la o rostogolire. a plans cateva secunde mititica. idiot mom ca eram pe langa ea dar nu mi-a trecut prin cap ca se poate lovi si la sol.

am avansat si la diversificare, dupa ce papam cu lingurita o parte, tragem castronul ca sa bem crema supa de legume, pana se termina.

si noi avem probleme la schimbat, nu mai sta deloc pe spate, cel mai greu mi se pare curatarea funduletului dupa ce face kk, ca acolo e nevoie de curatare aprofundata.

Dia si Dorsillia avem si noi body TCM marime 74-80, care vad ca au devenit cam fixe in ultimul timp. noi le-am cumparat de aici. deci exista si mai mari, sugerati magazinului sa aduca. Dia la mica acrobata cercelata si cu codite, frumusica foc

O duminica placuta, insorita, linistita si fara accidentari

Bogdana & Tahfeem Zara(16 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sbogdana spune:

a_deju pe domnisorul motan si sa o incurajam pe mama pisica ca totul o sa fie bine. Probabil dintii sunt de vina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Teutz v-am citit mereu dar am fost ocupata cu mutatul si inca sunt. Cum prind ceva timp liber postez si eu ceva.

MAMICA FERICITA DE MARIO GABRIEL
(31.10.2006)

poze bebita Mario Gabriel

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">
cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna dimineata....aseara nu am mai intrat...dupa baie m-a rapus somnul si fiindca si Mark dormea...am mers si eu la nani!
Vad ca e cam liniste pe aici....!
Teutz...felicitari pentru dintisor!!!
Raluca...bine ati revenit....vrem poze!
Danita.... dulci si de la noi...si intra mai des sa ne scri!
Dia...doamne ce scumpa e Oana....si ce bine-i sta cu cercelusi....da ce codite..."are mama o fetita frumusica foc"...
Va doresc o duminica placuta!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

quote:
Originally posted by chris80

multumesc mult de raspunsuri tuturor mamicilor. deci ceva - ceva am intuit eu, asa, vag...
a propos de capraru, eu nu il mai gasesc de vreo 3 saptamani, zici ca a intrat in pamant, si am rascolit dupa el de cateva ori pana acum. sunt convinsa ca il voi gasi unde nici cu gandul nu gandesc, si eventual si la indemana pe undeva.
vazut fetita cu cercei si cu codite-ce de perisor aveti voi! noi avem suficient cat sa pieptanam...

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Chris, eu am o prietena care il cauta de vreo 4-5 luni si a aflat in cautarile ei ca acuma s-ar re-edita, deci o sa apara candva o varianta noua.
Teutz, prezent!
Frumusica foc Oana cu cercelusi si codite!

Poze bb Kaan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Am aparut si noi

Suntem bine,Antonia merge de zor de-a busilea trage tot ce gaseste in cale,daca gaseste un dulap in cale sau ceva de care se poate ridica nu ezita top in picioare

Adinazot-superbe pozele si tu ce bine arati

A_deju-ma bucur ca sunteti mai bine,o sa vezi ca analizele sunt ok
felicitari pt dintisor

Ariadna-imi pare rau ca piticul a cazut din pat

Dia-Oana e in ton cu Antonia,asa a inceput si ea cu ridicatul in picioare,chiloteii pampers noi deja in bagam din picioare
vai ce frumoasa e Oana cu cercelusi si codite

Raluca_u-bine ati revenit

Teitz-felicitari pt dintisor

Mirona-nu mai fi suparici

Chris-nu prea o las pe Antonia cu mainile in castronel doar din cand in cand, cand ma tin nervii

Danita-si Antonia a avut zile cand nu vroia supica,am lasat-o in pace si si-a revenit

Luly-super pozele tare scumpica grasunica cu cercelusi si scaunul imi place tare,vroiam sa luam si noi dar am zis ca nu sta in el

Porumbita-spor la impachetat si la mutat?

duminica placuta

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 8
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput