Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 4
m_monique spune:
aelita, eu am scaun de masa in care poate sa stea si in fund, dar si putin pe spate, cam ca si in scoica de masina.
la inceput a stat in pozitie oblica, dar cand a vazut jucariile a trebuit sa-l pun in fundulet, ca sa se aplece in fata la jucarii. in 2 zile a reusit sa stea singur in fundulet.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
bamboletta spune:
pt cine vrea cine doreste poze noi
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 8
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
dandusa spune:
...sint la Bucuresti si tot puuup calculatorul de zor...,ca tare dor mi-a fost de el...,da' si de voi...
...trebuie sa-mi reinstalez windowsul...,nu pot sa fac prea multe cu pozele si informatiile pe care le am in calculator,dar pot sa intru pe internet...,printr-o minune...,imi cereau astia de la microsoft niste coduri...,ma rog...,le-am cerut mai multe detalii despre ce vor ei de la mine...si asa am intrat pe internet...,acum profit si stau calare pe el si pe mama lui de internet ca tare bine mai e... si binenteles ca acest capitol l-am citit...,2 pagini...,hihihi...,ce ciudat mi se pare sa citesc tot...,ca pina acum am fost pe dinafara...,lispa internet,lipsa calculator...si lipsa timp...
...aseara am avut o noapte de comar...,ce se trezea ea de nspe mii de ori...,da' ce s-a trezit aseara... de la caldura...,vaaaai de mine,este groaznic de cald...,este incredibil de cald...,stam dezbracate toate trei ca altfel nu se poate...,nu stiu ce vom face ...,mi se pare incredibil de supravietuit...
Am ramas cu gura cascata cind povestei ce face Antonia...,Bambo...,nu-mi vine sa cred ce a crescut...,merge de-a busilea si se ridica singura in picioruse?...,vaaaaai de mine...,am pierdut o groaza din evolutia voastra...,nu mai zic ca noi sintem cam puturoase...,ne zbenguim toata ziua...,stam in patru labe...,dar nu facem nici un pas...,doar inapoi uneori...,dar inainte...,nu...
Am vazut cercelusi Oanei,superbi...,si coditele...,ce a crescuttttt...,am ramas gura casca...
Madaluta,
da,vom fi vecine...,stau exact vis-a-vis de Primo,stii cu cine va sta fiica mea cit ma duc eu sa cumpar mobila,nu?!?
Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
dandusa spune:
...bai nene...Antonia bea din canuta singura?,bravo ei!!!...fimea cind o vede..,inchide gura si imi impinge mina...,nu pot sa-i dau nimic cu canuta...,ceai ,suc...,nimic...moooor de oftica...Nu mai pot sa stau cu titzele pe afara...sa ghicesc ca-i este sete...,sau ca nu-i este sete...,ca-i este foame...,sau ca nu-i este foame...,de-ar lua si ea altceva decit titza...,as putea si eu sa mai respir cumva...,dar asa...,stau cu titzele la aer...,ca poate ii este sete lui Crinuta...Stiti ce cred?...,ca ma santajeaza...,da' rau...,ea nu adoarme fara titza...,suzeta nu o mai vrea,canuta si biberon niciatit...,iar eu 3 ore legate n-am mai dormit de nu mai stiu cind...,daca se trezeste in miezul noptii,se trezeste plingind...si nu tace sau nu adoarme decit cu titza...,altfel NU...
Daca aveti ceva idei ,ajutati-ma ca mooor...
Acum sa zicem ca este si un pic in pom ca am schimbat locul...,dar si inainte sa venim la Bucuresti,la fel facea...
Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
bamboletta spune:
Dandusa-bine ai revenit
are mama fata acrobata da se ridica singurica in picioare si merge pe langa patut azi a descoperit jaluzelele sa vezi ce tragea de ele am crezut ca le rupe
la noi a fost mai usor cu canita,pt ca ea papa lapticul cu bibe,mai greu e cu apa,suculetul de fructe ca nu vrea deloc doar cu ceai am reusit sa o invat pe caldurile astea,dar e bine si asa
si culmea Antonia nu vroia suzi mai deloc acum de la 7 luni o vrea seara cand adoarme si cand e mai nervoasa tzitzi a lui mama nici nu o mai cunoaste
poate lapticul tau ii tine si de sete Crinuteisi de asta nu vrea
va pupacim
Fetele as vrea idei de cadou pt nasa,maine e ziua ei(acum m-am trezit) nu stiu ce sa-i cumpar (are cam de toate)
am fugit ca tipa
luna 8
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
dandusa spune:
quote:
Originally posted by bamboletta
Fetele as vrea idei de cadou pt nasa,maine e ziua ei(acum m-am trezit) nu stiu ce sa-i cumpar (are cam de toate)
...fa-i o poza personalizata cu voi trei sau doar cu bubulina...si un mic text linga...,poti sa o faci la centru si astia o fac in forma de floare sau inimioara...,au ei sabloane ceva...sa te ajute...,apoi o pui intr-o rama deosebita,plus un buchet de flori frumos...si gata...
Luna 6-a,a Crinutzei
Ariadna30 spune:
Buna, fetelor!
E al doilea week-end in care stau acasa....chiar ca e liniste pe aici sambata si duminica.
Bamboletta, asta e....traiesc cu regretul si mustrarile de constiinta. :( Maine sun pt. o programare la Euromedic, pt. linistea mea o sa-i fac o ecografie transfontanelara sau vad eu ce-mi recomanda ei sau pediatra. Pana in prezent totul e in regula.
Am vazut pozele voastre, e frumusica foc Antonia, si cerceii la fel.:)
bamboletta spune:
Am fost afara ne-am plimbat putin si a inceput sa asa ca m-am dotat cu o shawarma si am venit in casa
Dandusa-super ideea sa vad daca reusesc sa o pun in aplicare maine
Ariadna-multumim
Veronici-ce mai faceti?ne-ati uitat? peste 9 zile Rares implineste 10 luni e cel mai mare fulgulet...
Marc-Alexandru de Dianarus
Stefan-Cristian de Miki04
Andreea de Dorsilia
luna 8
Dorsilia spune:
[quote]Originally posted by chris80
multumesc mult de raspunsuri tuturor mamicilor. deci ceva - ceva am intuit eu, asa, vag...
a propos de capraru, eu nu il mai gasesc de vreo 3 saptamani, zici ca a intrat in pamant, si am rascolit dupa el de cateva ori pana acum. sunt convinsa ca il voi gasi unde nici cu gandul nu gandesc, si eventual si la indemana pe undeva.
exista versiunea electronica a cartii for free
PS: succes la operatiunea finger food tuturor, eu daca o las pe Dea la castronel ajunge de are pireu pana in varful capului ca o apuca scarmanatul cu manutele pline de terci. Dar e bine sa se invete cu diverse texturi pt ca altfel o sa aveti surpriza ca nu vor accepta nimic decat blenduit pana aproape de 2 ani. Eu cu Dan asa am patit. Manca bine merci sandwich, manca biscuiti, dar fructele si masa de pranz de nu erau blenduite nu le accepta. Si asta a durat si dupa 2 ani. Oricum el e expert intr-ale inecatului, e in stare sa se inece in asa hal de te baga in sperieti. Pe la 8 luni s-a inecat cum molfaia la un mar, cu o bucatica ce a reusit s-o rupa fara dintii din dotare, de s-a invinetit la fata tot, iar eu am avut tahicardii o luna dupa faz aia, de cate ori icnea un pic si saream sa-i dau pe spate (nu ca ar ajuta manevra lovitului pe spate). Si acum se mai ineaca dar pt. ca e haplea si baga in gura jumate de felie de paine plus toping-ul aferent
Cu Dea mai asteptam un pic cu finger foodul ca nici cu terci foodul nu suntem familiari
duminica placuta!
Teutz spune:
Ariadna, Flore, Alexandra, Bambo, multumim!
Dia, ce scumpa e Oana cu codite si cercelusi! O domnisoara adevarata, ce mai!
Luly, ai o printesica taaaare dulce! Ce mandra e de cerceii ei, mai! Iar poze de la mare! Ah, ce dor imi e de o balaceala!
Sbogdana, felicitari pentru ca ati iesit din zona relaxatilor!
Porumbita, Leyla
Bambo, doamne, cat a crescut Antonia si cat e de frumoasa! Cand rade si i se vad dintisorii e mortala!
Dandusa, bine ai revenit!!!! De-abia astept sa o vad pe Crinuta cea frumoasa! Referitor la trezirile din timpul noptii, habar n-am ce sfaturi sa-ti dau. Poate dupa ce se acomodeaza cu noul loc, se linisteste si doarme mai mult.
La multe lunisoare sarbatoritilor zilei!
Stefan Cristian de Miki04
Marc de Dianarus
Andreea de Dorsilia
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri