Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 19
carla2005 spune:
Fetelor ma lasa nervii! Fi-mea mai mult de 5-10 lingurite de mancare nu mananca la o masa, fructe rar are kef, ceai nu bea, apa nu bea, in schimb baga lapte ca sparta! Nu stiu ce sa mai fac cu ea...pe cutia de lapte scrie 2-3biberoane pe zi ea mananca 5-6! nu stiu ce sa-i mai fac! Ai vostrii cat mananca (diversificat ma refer), piure, fructe...minuni din astea , apa , ceai vor?!Plz astept raspunsuri !
carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
www.ringo.com/photos/albums.html?memberId=164309722" target="_blank">Alexuta
flore26 spune:
CARLA Alessia mananca fructe cu biscuiti, cam 200gr, si cereale tot cam atat.Azi am inceput cu legumele, iar, dar nu vrea decat cateva lingurite. A avut si ea zile cand nu punea gura pe nimic. Dar trebuie sa ai rabdare. Bine ca mananca lapte.
Referitor la kg in plus. Acum 3 saptamani aveam 53kg. Atunci a facut Alessia otita, si cam de 2 saptamani se trezeste noaptea. Urmarea: Am 49 kg. Asadar pe mine ma termina noptile nedormite (m/am invatat prost, 5 luni am dormit de la 23 la 7/8 . SI acum...) Partea buna e ca am slabit, partea mai proasta e ca ma simt foarte slabita, ametita, ca sa nu mai vorbesc de dureri de cap.ALEXANDRA mult succes in lupta cu kilogramele, daca ai nevoie de ajutor, sunt aici, mai un pumn, mai o karata si le doboram, mama lor de kilograme.Asa se joaca si Alessia cu parul meu...si doare...FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)
roxanica2006 spune:
Carla, stai calma, asa eram eu ieri, in culmea disperarii si azi deja e mai bine. Pai, tu pe caldura asta poti manca mult? Apa sau ceai nu vrea nici David decat atunci cand moare de cald, afara. In casa refuza categoric biberonul, dar accepta f.f.f bine sa primeasca ceai/apa cu linguritza. incearca si tu! Da-i cateva lingurite din ora in ora, e f important pe canicula asta.
Chiar asa, f. buna intrebarea Madalutei sunteti pro ceai sau apa? Si ce cantitate???
Flore, foarte faina printesa cu ochi albastri !
A_deju, foarte bine ca au sunt in regula analizele. Anemie usoara avem si noi, si cred ca toti bebelusii. Ti-a spus sa asociezi fierul cu vit. C pt. o mai buna asimilare sau nu? Ca noua o dr. ne-a zis asta, alta a zis ca nu, eventual cu cateva lingurite de suc de mar.
aaaa...sau picatura aia de lamaie o fi aportul de vit C?? Ti-a zis ca poti pune si o picatura de portocala? Mai, io nu mai pricep nimic. Desi suna logic, acid citric e peste tot.
Ananasul e permis?
Cam aiurea mesajul, dar va prindeti voi ca sunteti fete destepte.
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
dianocica spune:
quote:te ai apucat de abdomene? ca parca am vazut ceva ce semana cu patratele...
Originally posted by flore26
CARLA Alessia mananca fructe cu biscuiti, cam 200gr, si cereale tot cam atat.Azi am inceput cu legumele, iar, dar nu vrea decat cateva lingurite. A avut si ea zile cand nu punea gura pe nimic. Dar trebuie sa ai rabdare. Bine ca mananca lapte. Referitor la kg in plus. Acum 3 saptamani aveam 53kg. Atunci a facut Alessia otita, si cam de 2 saptamani se trezeste noaptea. Urmarea: Am 49 kg. Asadar pe mine ma termina noptile nedormite (m/am invatat prost, 5 luni am dormit de la 23 la 7/8 . SI acum...) Partea buna e ca am slabit, partea mai proasta e ca ma simt foarte slabita, ametita, ca sa nu mai vorbesc de dureri de cap.ALEXANDRA mult succes in lupta cu kilogramele, daca ai nevoie de ajutor, sunt aici, mai un pumn, mai o karata si le doboram, mama lor de kilograme.Asa se joaca si Alessia cu parul meu...si doare...
FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)
carla nu stiu. sorry. dar va tin pumnii
eu sunt contra ceaiului. pt hidratare. mie nu mi ar placea sa beau ceai de sete. in nici un caz numai ceai. d bea numai apa.
diana si david 03.12.06
"El m-a facut oligofren,eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat." Jiji
roxanica2006 spune:
aaa, da, tot pentru Carla : laptele are cele mai multe calorii, asa ca... nu moare fata de foame, sa vezi ce disperare e cand nu vrea nici lapte!
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
carla2005 spune:
Stiu ca laptele e hranitor, insa in Capraru spune ca dupa 6 luni laptele e necesar dar nu suficient, copilul reste bine cu lapte dar poate avea deficiente de alte vitamine(eu cred ca e totusi vorba de ala de la mama nu asta praf)!Nu stiu ce sa mai zic de carte asta a lui Capraru ca nuprea e pe gustul meu!
Apropos ROSIA cruda e buna, ca asta ar manca dar nu stiu daca e buna, pediatra mi-a zis sa-i dau, insa am indoieli!
carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
www.ringo.com/photos/albums.html?memberId=164309722" target="_blank">Alexuta
kateryna spune:
Hop si eu pe la voi in shpionaj industrial. In primul rand, La multe lunite Luca de Yagmur!
In al doilea rand, voi le-ati dat fier la copilasi? Ptr ca noua ni s-a recomandat sa ii dam de la 6 luni 3 picaturi de fier dimineata si 3 seara. Si inca ceva, e posibil ca administrarea de calciu sa il faca pe bb sa vomite? Ca ii dau de cateva zile calciu si vad ca mai nou la vreo jumatate de ora dupa ce papa da afara.
Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)
flore26 spune:
DIANOCICA abdomenul din pozele dupa 6 luni e al surorii mele, care e mai grasa decat mine . Dar eu nu m/am apucat inca de abdomene, la cat sunt de ametita, mai abdomene sa fac ...Am tot zis ca ma duc la aerobic, dar, dupa ce nu mai alaptez, sper peste vreun an
FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)
roxanica2006 spune:
quote:
Originally posted by flore26
Daca va era dor de doi ochi albastri!
Eu deja am vazut-o pe printesa si chiar am laudat-o in mesajul de mai sus!
Carla, acum te dezamagesc, dar eu stiu ca rosia e alergena, si cruda...chiar nu cred ca e ok, eventual un pic, fara seminte, in piure , poate ar mai merge. dar stai asa , care piure, ca nu mananca fata??!!
Dar parca spuneai ca prefera banana, chiar daca si despre asta am citit ca n-ar fi prea indicata, stiu ca sunt multe mamici care o dau puilor si nu am auzit de reactii urate.
poze David Mihai