Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 20
carla2005 spune:
quote:
Originally posted by kateryna
Hop si eu pe la voi in shpionaj industrial. In primul rand, La multe lunite Luca de Yagmur!
In al doilea rand, voi le-ati dat fier la copilasi? Ptr ca noua ni s-a recomandat sa ii dam de la 6 luni 3 picaturi de fier dimineata si 3 seara. Si inca ceva, e posibil ca administrarea de calciu sa il faca pe bb sa vomite? Ca ii dau de cateva zile calciu si vad ca mai nou la vreo jumatate de ora dupa ce papa da afara.
Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)
Eu stiu ca nu se da fier in combinatie cu calciu, mie asa mi-a spus la farmacie, daca cumva ii dau si calciu in celasi timp sa treaca cel putin 2 ore de la administrarea calciului, iar fierul se da la cel; putin o ora dupa ce i-ai dat lapte sa nu interactioneze cu calciul din lapte1 Deci da poate vomita! Fierul face casa buna cu vitamina C!
carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
www.ringo.com/photos/albums.html?memberId=164309722" target="_blank">Alexuta
carla2005 spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006quote:
Originally posted by flore26
Daca va era dor de doi ochi albastri!
Eu deja am vazut-o pe printesa si chiar am laudat-o in mesajul de mai sus!
Carla, acum te dezamagesc, dar eu stiu ca rosia e alergena, si cruda...chiar nu cred ca e ok, eventual un pic, fara seminte, in piure , poate ar mai merge. dar stai asa , care piure, ca nu mananca fata??!!
Dar parca spuneai ca prefera banana, chiar daca si despre asta am citit ca n-ar fi prea indicata, stiu ca sunt multe mamici care o dau puilor si nu am auzit de reactii urate.
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
Da fi-mea e AS la alimentele alergene, cred ca doar astea ii plac! Banana am ales sa-i dau cam de 2 ori pe samptamana si cam un sfert de banana asta pana mai creste! Rosie ma mai gandesc ce sa fac dar aveam eu un feeling ca nu e buna ca prea o manca cu pofta!
Pepenel galben merge?!! Ma gandeam sa o incerc!
kateryna spune:
quote:
Originally posted by carla2005quote:
Originally posted by kateryna
Hop si eu pe la voi in shpionaj industrial. In primul rand, La multe lunite Luca de Yagmur!
In al doilea rand, voi le-ati dat fier la copilasi? Ptr ca noua ni s-a recomandat sa ii dam de la 6 luni 3 picaturi de fier dimineata si 3 seara. Si inca ceva, e posibil ca administrarea de calciu sa il faca pe bb sa vomite? Ca ii dau de cateva zile calciu si vad ca mai nou la vreo jumatate de ora dupa ce papa da afara.
Eu stiu ca nu se da fier in combinatie cu calciu, mie asa mi-a spus la farmacie, daca cumva ii dau si calciu in celasi timp sa treaca cel putin 2 ore de la administrarea calciului, iar fierul se da la cel; putin o ora dupa ce i-ai dat lapte sa nu interactioneze cu calciul din lapte1 Deci da poate vomita! Fierul face casa buna cu vitamina C!
deocamdata ii dau doar calciu. fierul ar trebui de luna viitoare. d-asta intrebam.
flore26 spune:
quote:Am vazut! Multumim!
Originally posted by roxanica2006quote:
Originally posted by flore26
Daca va era dor de doi ochi albastri!
Eu deja am vazut-o pe printesa si chiar am laudat-o in mesajul de mai sus!
Carla, acum te dezamagesc, dar eu stiu ca rosia e alergena, si cruda...chiar nu cred ca e ok, eventual un pic, fara seminte, in piure , poate ar mai merge. dar stai asa , care piure, ca nu mananca fata??!!
Dar parca spuneai ca prefera banana, chiar daca si despre asta am citit ca n-ar fi prea indicata, stiu ca sunt multe mamici care o dau puilor si nu am auzit de reactii urate.
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)
Laura13 spune:
salutari mamici!
eu una sunt VARZA! m-a mancat in c.. sa alaptez aseara, desi mai aveam probleme cu burta, asa ca Dani a scancit, foit, plans, tras partzuri toata noaptea, abia la 5 cand i-am dat lapte praf s-a linistit si am dormit si noi pana la 8. nu stiu de la ce mi se trage, n-am mancat nimic! imi vine sa mor! uite eu mai am lapte si nu mai pot sa alaptez! mai incerc si diseara (ma pregatesc psihic) si daca tot asa va fi ne apucam de intarcat copilul
vazut poze cu d, cu sexosul, cu mama pisica si motanul! frumosi foc!!!! copiii bai, ca nu ma uit la barbati insurati!
danutz tot asa papa si Dani legumele, din acelasi motiv!! mai insista la mamica sa alapteze atat cat se poate! sanatate multa celor trei iezi!
madaluta eu zic ca cel mai bine e sa le dam apa.... dar ce te faci cu cei care nu vor apa? sau ca al meu... nu vrea nici apa, nici ceai! asa ca ieri dupa masa de legume, am facut rapid 30ml de suc de mar, i-am mai adaugat vreo 40ml de apa si uite asa se mai hidrateaza si copilul meu!
carla Dani mananca asa: 180ml lapte la 5 dim, cca 170gr de fructe de la borcan+cereale dimineata la 10 si 120 ml de suc de mar+para+apa plata, 200ml lapte la 13.30, cca 200gr de piure de legume+carnita la 18, 200ml seara la 21.30 la culcare. apa/ceai DELOC!
roxanica si pediatra mea recomanda vit C pt o mai buna asimilare a fierului.
ruxandra aha... m-am prins, nu de alta dar imi venea sa sar la beregata !
sarbatoritilor de ieri si azi!
speciali pt Denis si Luca!
tuturor mamicilor si tuturor bebelusilor!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Yagmur spune:
- de toate ofer la mine in container.....numa, numa sa nu mai muncesc
Luca va multumeste pentru urari.... si va invita la
Kateryna, wow.....surpriza mare.... merci ca nu ne-ai uitat si ne vedem in Cismigiu luna viitoare...
Asiza, haide la petrecere... cred ca si Denis ofera ceva fetelor...
, a venit shefu'
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
aka spune:
Lisa,Adrian, Cristian Bogdan, Luca, Denis
Carla eu am renuntat la piure-ul de orice fel, pentru ca ajunsesem sa manance 5-6 lingurite. acum suntem doar la cereale si completare laptic. dar vrea sa bea si din ora in ora. apa nu prea vrea, bea pana in 100ml pe zi. sunt adepta apei nu a ceaiului, ma gandesc ca poate sa-si schimbe gustul foarte repede pe caldura asta.
Desiree ce ochi are Octavian .
Alexandra tinem pumnii sa plece mai repede kg in plus .
Roxanica nu stiu daca ananasul e permis. dar cum ai vrea sa-i dai? compot?
Monica de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)
Maria Cristina 1, 2, 3,4, 5, 6
aelita spune:
quote:
Originally posted by dandusaquote:
Originally posted by roxanica2006
Dianocica, dar ce faci ,fata draga, nu pui poze de la mare cu sexosu'-n slip???
...poate ca n-a facut plaja cu slip....
Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nu sunteti sanatoase!
dianocica,am vazut copilu! ca astea sunt nebune
auras,nu-i da nici branzica,mergi fara lactoza o perioada,ca sa scape definitiv !
sunt multi copii cu intoleranta asta .
am avzut si aici pe forum copii cu alrgie laproteina de lapte de vaca!
sic and ma gandesc ca aia i-a dat copilului meu dinlingura ei ,lapte de vaca cumparat!
deea aici la noi ne spune,cand are febra sa il scoatem afara,ii face bine aerul,miscarea,sa nu stea in casa,sa i se faca baie,dar mai rece decat de obicei,si sa fie imbracat subtire sa nu i se ridice temperatura.ca noi avem tendinta sa-i imbracam gros.
si lichide multe.
danutz sa dea bani la aia cu liftul !!! ca la romanica asa merge..
sa se dea mai lovita decat este,se pune-n cur in lift si spune ca nu poate sa mearga.
eventual ,chiar sa solicite un scaun cu rotile ,sa faca gura pe acolo sa spuna ca nu poate cobori scarile.
baaaaaaaaaaaaaai,numai in Romania e interzis sa mergi culiftul!!!!!!!! unde mama naibii scrie ca liftul e doar pt carut?
unde te mai obliga sa mergi daca nupoti,daca te doare,decat la noi?????
de unde stie aia ca oricum o sa ii creasca cu lapte praf?????????? bai,eu mor cand vad asa ceva!!!!
mama aia a nascut TREI copii,si urca scarile????????
faceti scandal acolo !!!
madaluta,mie ceai mi-au recomandat unul pt cand avea colici,altul pt cand era constipat..deci date doar cand e cazul.
flore am vazut doi ochi albastri si frumosi!!
S.
madaluta spune:
quote:
In ziua in care ii dai calciu nu ii dai si fier. ori ii dai o zi calciu, una fier, ori 10 zile fier, 10 zile calciu...
Acum depinde si ce fel de Ca ii dai. darius nu-l suporta pe cel gluconic, la fiole si ne-a recomnadat un siropel de "calciu pharco"
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius-luna a VI-a
SITE FULGULETI,
desiree spune:
mi-e lene sa scriu, de dimineata va citesc..caldura mare pe aici..raportez 3 dusuri reci pana acum...
am vazut pozici de bebici frumosi..Alessia Liane si Mark...si dmic..si motan..da pe astia doi ultimii ii pup de 2 ori poate data viitoare ma iau si pe mine la mare....
madaluta..mai nou apa..ca ceai nu mai vrea...dar putina de tot, nu stiu de ce....dar eu insist...
aseara cumparat de la carrefour una bucata scaun masa si una bucata storcator/blender...astazi le-am inaugurat..Octavian a papat ttooott ce i-am dat...mar+piersica+cateva linguri mar/morcov de la HIPP si vro 80 ml suc de mar+morcov+piersica..nu mi-a venit sa cred..baiat mare..da tot a supt el nitzelush tz la culcarea de dupa-amiaza
laura, nuuu, nu renunta asa usor la alaptat, pls !ai vorbit si cu doctorul?
aelita, te pup dulce
asiza, termin cutia de nestle si ma duc catre milupa.....apropos..ai flacau mare..sa iti traiasca!
...Luchitza si Denis
..apropo de regimuri..eu am o nunta pe 28 si nu am slabit decat 3 kg..in loc de 8...ce ma fac? inventez o migrena? sau ma resemnez?
mirona, hai cu postarea aia..ce face kara???? haide mai....
desiree si bebe Octavian
pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;