Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Despre tripleti si mamica lor:
Am fost aseara pe la ei la spital, Alina are dureri mari, i se dau calmante mai tot timpul. Ideea este ca ea e cazata intr-o rezerva la et.2 iar bebeii sunt la et.1 si trebuie sa coboare/urce pe scari la ei, fiindca liftul nu merge decat cu insotitor si numai pt persoane in scaun cu rotile!!! Iar ea cica nu e caz de mers cu scaunul cu rotile... A facut furia laptelui, de fapt de aia mai mult m-am dus la ea, ca sa-i duc pompa de san si sa-i arat cum sa o foloseasca. A tot scos lapte cu pompa toata noaptea si acum e mai bine, nu o mai dor sanii asa rau. Bebeii sunt tot la incubator toti 3, (fetita si baietelui care s-a nascut cu 2100g sunt monitorizati). Baietelul care s-a nascut cu greutatea cea mai mica e cel mai bine acum, l-a pus la san si cica suge dar fff putin...ca nu are putere. Pe ceilalti 2 abia astazi i-au dat voie sa incerce sa-i puna la san...sa speram ca or sa poata sa traga cat de putin acolo.
O dr.neonatolog i-a zis sa nu se chinuie cu alaptatul ca oricum o sa-i hraneasca cu lapte praf!!! pe mine m-au apucat nervii cand am auzit asta...uitati-va si voi cata nepasare!!! Am sfatuit-o sa persevereze sa-i puna la san pe toti si sa insiste sa fie hraniti cu lapte de la ea, chiar daca li se da cu biberonul. E si pacat sa nu-i alapteze fiindca laptic are!!! Pompa pe care i-am dat-o are si tetina si poate sa se mulga si sa incerce sa le dea direct dupa aia, mi-a promis ca asa o sa faca. Sper sa o lase aia!!!
Poze nu am avut cum sa fac, fiindca bebeii sunt tinuti intr-o camera unde vizitatorii nu au acces...
Cam atat pt acum!!!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

luat rezultatele de la analize, fost la pediatra.. motanu' are o anemie usoara, care cica e normala la inceputul diversificarii, si o sa suplimentam nitel aportul de fier cu sirop de-ala hausmann, sau cum i-o zice.. in rest, totul ok, analize perfecte. cu tremuratu', cica sa-l tinem sub observatie, si mergem la tomograf/rmn sau om vedea la ce naiba doar daca mai apare (sau...doamne fereste, dac-or apare si alte semne ingrijoratoare....). mi-a mai recomandat sa-i dau carnita in fiecare zi, de sapt viitoare sa trecem si pe ficatel (de 2-3 ori pe sapt) si de la 7 luni, imediat pe ou... apropo de discutia cu acidul citric (si implicit de aia cu nu dati suc de portocale\lamai copiilor mici etc etc...). mi-a zis sa-i storc 2-3 picaturi de lamaie in fiecare biberon cu apa (pt aportul de vit C). eu ii zic imediat: cum, ca e acida, nu e voie, bla bla... la care mi-a zis-o frumos, de la obraz: suc/fructe de la borcanas i-ati dat?? (da..) cereale i-ati dat?? (da..) - toate contin acid citric, toate sunt acide.. macar picaturile alea 2-3 sunt 100% naturale... ce sa-i mai zic femeii????...
cam astea ar fi noutatile.. nu mai zic ca in continuare nu bea lapte, ca e de la sine inteles... 120 ml dimineata cum se trezeste, si cati naiba de ml s-or mai aduna din cerealele de seara... apa..cat cuprinde... asta-i motanu', cu dansul defilam.. :)))

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

danutz super ca i ai gasit 'shpilul' lui rares.si bine ca mannca. asa 'atipic' cum zici tu....nu ti spun ce a fost la gura mea cand am auzit ce a zis dr cu tripletii si laptele... incurajeaza ti prietena si spune i ca fiecare picatura de laptic pe care o beau ii ajuta foarte mult. si multa sanatate si refacere rapida
dandusa lasa ca vezi tu cum se linisteste crinutza dupa ce te linistesti si tu. ai scapat de socrosenie, deja esti pe drumul cel bun

apa bea intre 80 si 180 (maximul zilele astea). o fi mult, o fi putin? ralumat, unde esti? la mare?

pt bucurestence: unde e un magazin tcm?

despre mancatul cu degetele
unul din multele avantaje ale diversificarii tarzii si cu fructe: i am aratat de la zero, de fiecare data. asta e marul, il spalam, cojim, radem, pnem in castronel, luam linguritza, bavetica si...gata...iam iam. cum va fi interesat de bagatul degetelor/luat marul..e al lui...eu am totusi un pic de emotie pt ca dintii aia taie in carne vie....sunt super ascutiti, sigur ar musca ca lumea din mar. in fine, sa ajungem noi acolo...

diana si david 03.12.06

"El m-a facut oligofren,eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat." Jiji

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

salutare. ieri am fost sa facem niste analize. daca tot mergem la vaccin sa se uite pediatra pe ele. abia azi la 6 luam rezultatul si mergem la intepat. in rest suntem bine, papam doar seara putine cereale. o sa mai fac o pauza si apoi o sa incep cu mar iarasi.
salutam revenirea Dandusei, vazut vaporul si itinerariu. salutam si pe Panaa si asteptam poze cu Ana. Vazut poze cu dmic, motanul, Oana cu cercei si codite. mergem sa-l vedem si pe Octavian imediat.
suferim rau de caldura, azi noapte s-a trezit si nu mai putea sa adoarma. iesim dimineata de la 9.30 la 10.30 si apoi seara de la 18.30 la 21 in parc.
Danutz tripletii parca sunt la giulesti. ce doctorita idioata, in loc sa o incurajeze sa-i alapteze...

Monica de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)

Maria Cristina 1, 2, 3,4, 5, 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

adeju: bravo voua k v-au iesit analizele bune...cat despre cazaturi...eu zic sa te inarmezi cu calm...k la cate or sa mai ia... ar trebui sa ne cumparam fiecare tomograf...
cam are dreptate pediatra ta cu acidul citric...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

deea nurofenul e ibuprofen iar eferalganul e paracetamol deci poti sa le combini fara probleme...daca varsa mergi numai pe supozitoare ...si oricum vb cu pediatra sa ti-l vada ...poti sa-i mai pui sosetute cu otet diluat 1/1 sau sa-i faci impachetari cu un scutecel ud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Multumesc fetelor care imi fac galerie....tare greu mai e...sper sa reusesc....va pe toate!
Dandusa...ce mult ma bucur pentru tine si Crinutza,ca mergeti la tati vostru!....Vad ca deja esti pusa pe fapte mari!Da ce vas...puteti proiecta cate unul in fiecare cabina?
Desiree...ce mare a crescut Octavian...vad ca e cam printre putinii fulguleti care adora morcovul!
Roxanica...mare dreptate ai...eu fac dieta Atkins...si aseara cand a venit Marius de la servici a zis saracul :"mai Alexandra eu nu am nevoie de o leguma"...deci iti dai seama in ce hal am fost!
A_deju...ma bucur ca v-au iesit analizele bine...si sa nu mai aveti probleme....
Dianocica...am vazut pozele cu Dmic...ce dragalas e...ce picioruse grasunice are...vad ca s-a imprietenit cu motanelul...tare frumosi is fulguletii nostrii...
Am vorbit si eu de dimineata cu pediatra....Ieri i-am facut orez cu morcov si l-am dat prin blender si a mancat...azi deja pana la ora asta a avut 3 scaune...2 mai tari si unul moale de tot...nu stiu ce sa ma mai fac...deja am intrat in panica...pediatra zice ca e de la caldura si ca sa stau mai linistita sa mergem maine la ea!
Mark e destul de vesel,activ,mananca bine...nu da semne ca ar fi bolnavior!
Azi e ziua ardelenilor.....!!!!!
Denis si Luchita ...si multi mamicilor!
Va doresc o zi racoroasa....poate sub dus!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

alexandra te ai documentat bine despre atkins? e super nasoala...eu una as ramane grasa -ceea ce si fac - decat sa mi traumatizez asa corpul....
daca mark bea multelichide din cauza caldurii, e posibil sa se si deranjeze la stomac. d asa face

diana si david 03.12.06

"El m-a facut oligofren,eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat." Jiji

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Vreau si eu sa va mai intreb ceva: ce e de preferat sa dam copiilor acum , apa sau ceai ??
Al meu n-are preferinte la ce bea..dar vreu sa stiu ce e mai bine...
In ultimul timp i-am luat un ceai de fructe de la Hipp, care are un gust foarte placut, numai k dupa 2-3 ore de la preparare incepe sa-si schimbe culoarea. la inceput are culoare rosiatica, apoi se transforma intr-un fel de mov...k incet incet sa ajunga la un gri..sau ceva nedefinit oricum,.. culoarea unei ape tulburi...nu stiu ce fel sa descriu...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Dianocica...da am citit despre ea...dar aproape toate au si efecte negative...eu chiar nu mai stiu pe care sa o fac...o prietena de-a mea a tinut-o si a slabit 10 kg...!

Poznasul Mark

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput