Stelute de ianuarie-februarie 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiut85j spune:

Absoluta nu stiu daca m-am ingrasat de la alaptat,dar de cand stau acasa am o foaaaameeee,continua.

Tot timpul tre sa rontai ceva.De dulciuri ce sa zic,si inainte mancam dar nu era problema.Am rams cu 8 kg in plus ,nu scade dar nici nu creste.Vorba cuiva de pe aici din forumul DC,mananci ciocolata la greu(adica dulciuri),stai in fotoliu si mangai pisica si ai vrea sa slabesti?
Mi se potriveste,jur.
Dar cine spunea de un medicament sau vitamina, care scade pofta de mancare,aici la noi?

Liuda esti comica:nu-i creste dintii fetei si-ti cresc tie,ai?

elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

adela v-am vazut si rochita si pozitia in fund...de mortala. multa sanatate!

liuda pai tie iti creste de un am dar mie........de 8, adica prima masea de minte care a inceput sa ma supere cu infklamat de gingie, etc nici acum nu a crescut toata. celelalte 3 au iesit pe paecurs, una am si scos-o dar asta imi mananca zilele si cred ca pana la urma o scot.

catalina si io vreau vinete...dar de azi sunt la regim asa ca nu pup prea curand.

bai da ce se fritzishi pe lumea asta. pai io am zis saru'mana pt toate hainutele de la nepotzica mea. o sa-mi para rau cand nu o sa se mai potriveasca pt ca emmi sigur va fi mai mare decat ea la dimensiuni, cel putin la inaltime, dar oricum pana atunci nici nu vor mai creste asa repede si vor purta hainutzele mai mult.

catalina hai sa fie cu noroc! ce vreti sa luati in loc?

dana, catalina cu emmi a fost super la mare, nu s-a schimbat programul, a papat, a dormit bine, a ras la oricine o lua in vizor si asa faceam 3 pasi ne mai opream sa vb cineva cu ea si iar 3 pasi si iar stop cadru. a dormit si in masina doar ca a cam transpirat in scoica. de aseara are febra, acum ne pregatim sa mergem la dr ca sa vedem ce si cum. va anunt.

Mergi la inceput

Pt.tantari noi folosim raid lichid ,dar stau cu geamurile deschise si fara plasa si nu intra neam de tantar.

elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

quote:
Originally posted by absoluta

Buna,

Vreau si eu sa stiu daca fetele care au dat numai san bb-lor s-au ingrasat. Eu dupa nastere am ramas in plus cu 4 kg si acum am 9 kg in plus.
Nu imi placeau dulciurile deloc , dar de cand alaptez daca nu mananc ceva dulce intr-o zi parca o iau razna.
Vreau sa stiu daca e ceva general sau exagerez eu si dau vina pe alaptat.....

E posibil sa simti nevoia de dulce daca esti intr-o perioada in care te simti obosita, surecscitata, stresata...

La mine cel putin, nu s-a lasat cu asa ceva...si cred ca nu are vreo legatura faptul ca alaptezi cu ingrasatul.

..parerea mea...

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Na ca am pus filmuletul cu www.youtube.com/watch?v=G7uJpDhb6v0" target="_blank"> Hopa Mitica.
Inca nu sta chiar bine si nici nu-l fortez ca are tendinta sa vina in fata.L-am pus mai mult de distractie.
Scuzati balele,dar nu le-am putut scoate la montaj.

Puiut,mersi de raspuns.O sa ma dotez si eu cu el!

Marina,eu sper sa schimb scaunul pina atunci,dar oricum va fi cald.In rest spui ca n-a avut treaba de la nicip,apa?
Sanatate multa Emmei.Poate e febra de 3 zile,ca aia se manifesta fara sa aibe nimic de fapt.

Am plecat la sala,pup fetele!

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

aelita multumim tare mult pentru urari, si uite ca m-am conformat, si l-am trecut si pe Edy la semnatura, e ok, acum?

diana esti o dragutza, mersi din suflet pentru toate detaliile pe care ai tu rabdare sa le scrii pentru mine ...o sa incerc sa fac asa cum spui, si mai mult de saptamana care vine am liber si la sport, ca pana acum nu s-a putut din cauza unor complicatii pe care le-am avut cu operatia, dupa nastere. sper sa fie ok si sa reusesc sa scap cat mai repede de astea 7 kg

cristiana ce faci? pe Bonnie o vinzi? sau o pastrezi si pe ea, ca sa ii tina de urat lu' tacsu

nadia, ely va pup dulce fetelor si va multumesc din suflet pentru urarile de "la multi ani". Edy le-a citit si va multumeste si el

Marybell de Erik (23 decembrie 2006) si Edy (22 iunie 1994)
poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

quote:
Originally posted by Daconst

Liudo,sticla noastra e de la Nüby,nu stiu daca se gaseste in Ro si a fost 4€ si ceva.Si jur ca nu curge un strop.

Si noi votam cu sticluta de la Nuby. De fapt cu produsele lor in general. Noi bem de vreo 2 zile apita in canita de la nuby. Are 320 de ml parca si intr-adevar nu curge. Aaaa, ba mint curge. Da numai intr-o situatie. Cand se satura fi-meo de baut apa, strange cu dintii de picuratorul ala, trage apa in gura si fara sa dea drumul la picurator stropeste tot in jur. Se pune? Partea misto e ca pana reusesc sa-i scot chestia aia din dinti suntem si eu si el uzi bine.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

MARYBELL, cum s-o vand pe Bonnie, are trei ani deja... Desi pare o mare mare barbarie am sterilizat-o la sase luni, asta ne scuteste pe noi de scandal si eventual de pui care nu ar fi ok, iar pe ea de cancer. Ea de fapt e un caine fara sex, care in primul si in primul rand isi adora familia umana, daca as da-o as ucide-o. E foarte atasata de noi, spre deosebire de tac-su, care cum vede om strain in casa nici nu ne mai baga in seama.

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Maaaaai,dar PAUL e scump raaaau.Ce bine sta in fundic,sa-ti traiasca "uriasu"!!

elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

si daca va era dor de noi ....
www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070615&ctime=164202" target="_blank">...asa ma joc eu
www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070615&ctime=164402" target="_blank">..greu e fundul asta!

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

Mergi la inceput