Stelute de ianuarie-februarie 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crishtinutza spune:

Buna feteleee!

Am intrat sa va pup si sa va urez o zi frumoasa...in continuare... si La Multi Ani tuturor puiutilor sarbatoriti!

Citesc si eu cate ceva din urma si mai revin.

,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Adela, ce dragalasa e Alexia in rochita!
Cristiana, ma bucur ca bb David se simte mai bine. Cred ca ti-a fost tare greu.
Liuda, ma bucur ca te-ai distrat la botez.
Ckristinna, felicitari pt bebelina. Cat ma bucur pentru tine si Pepsi!

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Sambata iar am fost la mama-soacra si Eva iar a dat un concert de urlete cat am stat acolo. Este a 3-a oara. Duminica am fost la mama si am stat toata ziua. Eva a fost tare cumintica, a dormit in vreo 2 reprize, a chitait intruna cat a smotocit-o mama. Normal ca a fost tinuta numai in brate si eu nu am avut nimic impotriva. Din cand in cand le spuneam ca daca s-au plictisit sa o tina in brate sa o puna pe canapea langa mine.
Nu stiu de ce are un astfel de comportament la soacra-mea. Sapt. aceasta va veni ea la noi. Sper ca Eva sa fie iar vesela in brate la bunica-sa daca nu, i-am spus, nu o sa mai pupe bani si rochite din acea directie.

Cum spunea si Ralunca, aici a plouat cu grindina, ca a terminat via si visinele din curtea bunica-mi. Insa in cartierul unde sta mama nu a plouat deloc, ba a fost soare. Am auzit noi niste tunete dar de plouat ioc. Insa cand ma intorceam cu autobuzul o inundatie pe strada ca a intrat apa in masina si a trebuit sa ocolim 7 bulevarde ca sa avem pe unde traversa fara sa ne udam pana la glezne.

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

kate, zau ca vreo saptej de mii am dat pe ea, completa, 250 ml... din carfur. Aoleu, ce porcarie faza cu tatal nasului vostru Mare mizerie de tzara avem...

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

buna dragele mele ce mai faceti?
in primul rand vreau sa urez si eu LA MULTI ANI sa cresca mari si sanatosi sarbatoritilor nostri de azi

Diana (Liuda)
Lucas (Dana)
Horia (Helenutza)
Bianca (Tzuchi)
Rihanna (Romaria)

apropo de asta... unde sunteti? Helenutza, Romaria si Tzuchi? mai dati un semn de viata si voi fetelor, sa va traiasca bebicii, sa va aduca numai bucurii in viata

Liuda felicitari fata, pentru botez, fie ca Dumnezeu sa ii binecuvanteze viata Dianei cu zile pline de soare si fericire, alaturi de voi cei care o iubiti.

Dana vad ca inca nu ai intrat azi pun pariu ca si azi va duceti la un restaurant, ceva...ca sa sarbatoriti pe frumuselul de Lucas moaammmaaaaaaa...5 luni si la voi fetelor deja...

Pepsi sa ai o nastere usoara

ckristina sa-ti traiasca micutza Bianca Maria imi pare atat de bine sa aud ca si voi sunteti cu bebici fetelor, bine ca v-a ajutat Dumnezeu...

Marybell si Erik (23 dec 2006)
poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Buna,

Vreau si eu sa stiu daca fetele care au dat numai san bb-lor s-au ingrasat. Eu dupa nastere am ramas in plus cu 4 kg si acum am 9 kg in plus.
Nu imi placeau dulciurile deloc , dar de cand alaptez daca nu mananc ceva dulce intr-o zi parca o iau razna.
Vreau sa stiu daca e ceva general sau exagerez eu si dau vina pe alaptat.....

Mergi la inceput

absoluta tocmai asta spuneam si eu cu 2,3 pagini in urma...ca desi alaptatez, nu slabesc deloc, insa eu nici nu m-am ingrasat. dupa o luna si ceva de la nastere am stagnat cu kg pur si simplu undeva cu 7 in plus fata de cat am ramas insarcinata. eu nu prea mananc dulciuri si nici paine, ma abtin de la tot ce pot, cu exceptia inghetatei. pe asta o vreau zi de zi

alinuk si eu stiu ca e bine sa pui o bucata de carne cruda pe vanataie sau imediat ceva de fier, o lingura ceva bagata la rece si tinuta pe vanataie. dar oricum pana in iulie o sa treaca, daca nu macar o sa ai timp sa te obisnuiesti cu vanataia

katy nasol ce povestesti tu acolo, dar tu stii ca la roman cel mai mare defect este asa cum amintea si aelita cu cateva pagini in urma... "ignoranta" sau daca cumva are curajul sa intervina o face din teribilism, mojicie, rautate...orice numai corectitudine sau spirit civic nu o face...asa ca...Dumnezeu sa-l ierte, condoleante pentru tatal nasului vostru, imi pare rau si la mine la bloc a murit o vecina, de vreo 40 si ceva de ani, duminica si putin m-a socat vestea fiindca sambata chiar am stat de vorba cu ea cand am venit din parc cu bebe, il admira si imi spunea ca "gata, l-am facut mare, deja si pe asta" si uite cum e viata asta, ieri era si azi nu mai e...bine zice vorba aia...sa traim fiecare zi ca si cum ar fi ultima...

poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Mey cum lipsesc eu,cum aveti toate chef de scris.Pai se poate?

Azi am avut convorbiri de dimineata cu prietenele din Ro(ca daca tot nu ma costa nimic sa sun pe fix,sun pe toata lumea) apoi diversificat bebica si iesit afara la soare.
Cind va aud cu caldurile,ma apuca groaza ca vin in Ro.Si aici e cald,dar se racoreste seara bine de tot si am aflat si de la ce m-a luat spatele.Dormeam cu geamul deschis si uite asa baba cum mi-s m-a tras la shale.

Catalina,Cristiana,Eli,Marybell multumim de urari!

Tzuchi,Helenutza,Romaria sa va traiasca puishorii!
Stiam eu ca am uitat pe cineva.

Liudo
,sticla noastra e de la Nüby,nu stiu daca se gaseste in Ro si a fost 4€ si ceva.Si jur ca nu curge un strop.

Katy,felicitari pentru dintele nr6.Deja poti sa-i dai friptane la fi-tu ca are cu ce rontai.

Adela,ce frumos sta Alexia,iar in rochita e o mica printesa!

Pun si eu filmulet,imediat sa-l vedeti pe Lucas in fundulet.Parca-i hopa Mitica.

Mary,n-am mai mers la restaurant ca sunt la cura de slabire.Mai am un pic pina vin in Ro si 5kg trebuie sa dispara.
La mine merge cura mea,WW cu paine,paste si cartofi,iar seara mai nou nu mai mananc nimic.Si cind alaptam faceam la fel si a fost ok.

Alinuk,felicitari pentru examene si sa-ti treaca repede buba!
Mai vrem poze cu Margelutza ca nu l-am vazut de multisor.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Ckristina,Pepsi,felicitari mamicutelor si sa dea DD sa aveti copii sanatosi si mancaciosi,ca acum vad si eu cit e de important sa-ti manance copilul!

Marina,sa ne spui cum e cu bb la mare ca tare ma bate gindul sa-l iau pe Lucas cu noi.

Eli,si tu sa faci lista cu sfaturi pentru noi astea de vrem cu bb la mare.Ce sa luam cu noi si la ce sa avem grija!

Fetele,voi ce folositi contra tantarilor si sa nu-l afecteze pe bb?
Asta e problema mare la mine in Ro,ca sunt tare multi,iar aici culmea nici picior de tantar.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

dana deci am pierdut pariul de data asta nu v-ati mai dus la restaurant...pai atunci sa fie cum vrei tu si sa scapi mai repede de cele 5 kg pe care ti le-ai propus sa le dai jos si mersi de idee, o sa caut unde ai pus dieta WW si sa incep si eu...asteptam filmuletz cu Lucas

catalina sa stii ca si eu am depus dosarul doar cu 2 zile inaintea ta, cam pe 30 martie ceva de genul asta, dar eu deja am primit din mai indemnizatia. sper sa o primesti si tu cat mai repede, dar ar fi bine totusi sa suni la ei sa vezi ce se intampla, ca nu e normal, e iunie deja la jumatate luna...

adela deci si la voi se intampla la fel... va chinuie dintisorii de vreo luna si inca nimic la suprafata. am vazut-o pe Alexia frumoasa de ea in rochita rosie, si ce scumpa e cum sta ea in funduletz deja

lilidana imi pare rau ca ai pierdut laptele la bebe, dar nu trebuie sa te superi prea rau pentru treaba asta. e foarte bine ca ai avut pana acum macar. sa stii ca eu la primul baiat la Edy nu am avut deloc nici macar 3 zile, nu cred ca avea vreo legatura cu faptul ca aveam doar 20 de ani sau cu faptul ca sunt sau nu de samantza buna cum mai zicea cineva pe aici, pur si simplu nu am avut "lapte-n tatze" ca-n povestea cu iezii in schimb la Erik, a dat Dzeu si speram sa fie pana la 1 an macar. sa-ti traiasca printesica de 6 anisori sa creasca mare si sanatoasa ca frumoasa sunt convinsa ca este sa ne chemi la nunta ei.

poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput