Stelute de ianuarie-februarie 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 18
marybell spune:
cristiana am gresit eu...
mie mi-a ramas intiparita in minte micutza Bonnie din prima poza unde sta langa tacsu jos tolaniti amandoi. si am crezut ca poza e mai recenta. scuze...trebuia sa imi dau seama ca nu o sa te poti lipsi de o scumpete ca ea ![]()
dana pai sta foarte bine Lucas la 5 luni in funduletz, Erik cand a implinit 5 luni inca nu statea asa bine, reusea sa se mentina doar cateva secunde dupa care pica in dreapta sau in stanga
abia acum cand mai are 5 zile pana sa faca 6 luni reuseste si el sa se mentina un pic mai bine.
katy la fel face si Erik,
se impinge in picioruse si ridica funduletzul in sus, dar inca nu a reusit sa se deplaseze inainte deloc. Anelin a reusit? btw...e un scum cum se joaca el acolo in patutzul lui ![]()
Marybell
de
Erik (23.12.2006) si
Edy (22.06.1994)
poze bb
varsta lui Erik
lilidana spune:
Fetelor,ati scris mult cat am dormit eu
,dar va iert ca sunteti "in fata" cu 7 ore,asa ca...
Catalina ,nu mai alaptez,din pacate,si de aceea am avut curaj sa-i dau putin suculet de morcov,ma pregatesc usurel de diversificare.Si da,ai inteles bine am doi bb,de fapt un bb si o domnisoara de 6 ani,care vrea sa se rujeze cand iese afara cu bicicleta
.
Sraluca ,am hotarat sa mai astept pana la 4 luni,sa vorbesc si cu pediatra de diversificare,dar pana atunic ma documentez pe aici,eu cred ca sucul de morcov nu inseamna diversificare,sau DA?
Adela2006,oau,ati ajuns la galbenus de ou?Sa stii ca te invidiez ca vine mama ta sa stea cu bb si poti sa mergi sa te faci frumoasa.Eu am avut o experienta urata cu prima mea iesire la coafor,m-am programat cu cateva zile inainte si normal ca nu am stiut ce program o sa aiba David,ca el si-l mai schimba.Asa ca am plecat cu sotu' si cu el la coafor,undeva departe de noi,eu nu mi-am refacut permisul aici asa ca nu puteam sa plec singura.Deci,eram toti trei la...coafor,eu cu vopsaua pe par,David cu scandalu'si sotu' disperat sa-l impace sa nu se uite lumea la noi.Si,culmea,tipa care se ocupa de mine era o mocaita..i-a luat 4 ore pentru vopsit,tuns si aranjat.La plecare eram un pachet de nervi ca durase prea mult,fusese prea scump-110 dolari-,nu-mi placea,copilul era intors pe dos si,culmea,aerul conditionat la masina nu mai mergea si afara era canicula!Asa ca eu frumoasa nu ma mai fac curand
.
Liuda ,ma temeam ca nu-l satura laptele si de aceea as fi vrut diversificare,dar am renuntat...azi!
La multi ani pentru papusica Diana!
Daconst ,Lucas sta in fundulet,ce dragut e!Abia astept sa-l vad si eu pe Davidut asa!Si sa nu uit,
La multi ani pentru ziua de azi,sunteti baieti mari.
Aelita ,mercic de urare,printzesa e mare si imi prinde bine diferenta dintre ei,ca ea se spala singura,mananca singura,se joaca,nu trebuie sa stau prea mult dupa ea.Doar cu temele e mai greu,eu nu stau prea bine cu engleza,ea merge la toamna la scoala si trebuie sa se ocupe sotu' de ea in vara asta,mai ales ca a mers la gradi aici,in Canada,doar din decembrie anul trecut.Are nevoie de ajutor,desi e isteata si a ajuns la nivelul celorlalti si-i place sa-nvete,vrea sa ajunga doctorita de copii
.
Nadiutapm ,un pupic tie si Lidiutei.Daca David era fetita,ne gandisem la numele Lidia,ne place foarte mult.
Kateryna ,felicitari pentru al 6-lea dintzisor!
Marybell ,sa-ti traiasca si tie Edy si Erik,sa fie sanatosi si sa-ti aduca numai bucurii!
Printzesa e frumusica,blonduta cu ochi negri ( singurul semn ca e si fiica-mea),inalta,bine proportionata,seamna cu tati,ca si David,doar ca asta mic nu are NIMIC de la mama-sa.Asta e,m-am resemnat:sunt mama-closca,cum zice tati,si...atat!
Cat despre nunta ei as vrea sa fiu atunci tanara si frumoasa,sper sa nu se marite dupa 30 de ani,cum e moda pe aici
,ca atunci va trebui sa-mi trag o fatza noua la plastician
.
Nu mai stiu ce-am vrut sa scriu ca azi David e tare agitat,mananca tare haotic,putin si din ora in ora.
O fi avand gatul rosu?Eu singura nu pot sa ma uit si tati vine tarziu azi,sunt de serviciu toata ziua,ce ma fac?
Mai intru mai pe seara,cand voi dormiti
,sa va spun ce-a mai facut mofturici.
La multi ani si celorlati bb-i nascuti in 18.
lilidana cu bb David Gabriel 11 martie 2007
http://community.webshots.com/user/lilidana
cristiana70 spune:
MARYBELL, n-ai gresit cu nimic, dar c red ca tu-ti doresti un mic labradorel...
Stii reclama la Cif, cu labradorul in baie? Ma umfla rasul de cate ori o vad, ca ei chiar asa sunt. Si cand fac o boacana mare, iti "zambesc" si cu asta au rezolvat problema!
LILIDANA, si mie mi se pare ca te cam zoresti cu diversificarea. Nu-l lasa pe pitic sa manance din ora in ora, caci nu-i dai timp stomacelului sa digere laptele, peste lapte nedigerat vine altul, un cerc vicios. Incearca sa-l "ametesti" pana la cel putin doua ore-doua si jumatate cu niste ceai, dar nu te lasa cu mancatul din ora in ora. Tu spui ca e mofturici, dar mie nu mi se pare slab deloc, cate kilograme are? Noi am inceput cu cereale, asta fiindca David la varsta lui corectata de patru luni si jumatate are doar 6,2 kg.
cristina mamica de
David (21.12.2006)
eli1977 spune:
Cata, pai sa fie cu noroc si sa vina alta, noua, si mai buna si mai frumoasa!
ca tot imi sugerai sa inchiriez masina pt bebe si ca sugestie pv viitoarea voastra masinuca..
noi anul trecut, cand am ramas eu gravi, ne-am gandit ca vom avea nevoie de o masinuca maare, avand in vedere ca suntem niste vesnici calatori si bebe sigur nu va fi altfel,..si, ca si voi, am vandut-o pe cea pe care o aveam si ne-am luat o ditai libarca, combi, ca ma gandeam eu cat voi avea de carat..si uite acum, cand se aduna bagajele (am mai facut un troller, numai al lui Andrei, plus o geanta), plus caruciorul.., stam linistiti, in ditai portbagajul incap toate..
Dana, mor de Lucas!ce hopa mitica, e barbat bine!
Katerina, , felicitari pt al 6 lea dintisor!Anelin e scump tare, cum se joaca el acolo cu trapezul..
a plecat al meu cu Pisoiul la plimbare, eu ma duc sa definitivez bagajul si pe urma...of, n-am nici un chef..tre sa scriu la un referat ..ultimul pe anul asta..daca nu , la noapte, ca pe 25 tre sa-l predau..of.
pupici
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului
marinar spune:
tocmai ce am venit de la dr: emmi a re o rinita usoara, o sa-i pun picaturi in nasuc si ceva in lapte/ceai. sper sa-i treaca repede. oricum daca nu o simtem eu fierbinte alte semne nu dadea, e la fel de vesela si vioaie ca de obicei.
dana nu a avut nici o pr cu apa sau nisipul. la inceput s-a speriat putin de apa, e socul pe care-l are si un om mare la apa rece, dar cand a vazut si asa multaaaaa. seara cand am iesit la plimbare a tinut-o tati in brate cam o jumatate de ora, asa ca sa vada si ea lumea si cand a pus-o in carut a adormit instantaneu..i-am dat sa pape in somn. la plaza a stat sub umbrela, ba in carut ba pe sezlong, cu palarioara si la curu' gol ![]()
hihi ce dulce e lucas, asa sta si emmi in pozitia maimutzica.
kate io nu am reusit sa-l vad pe ane, se descarca ff greu pagina si nu am rabdarica acum, ma duc sa-mi fac baie pana nu se trezeste emmi.
Daconst spune:
Multumim ca ne-ati vazut filmuletul.El sta binisor,dar nu-l prea pun ca inca nu e sigur pe el.
Mary,filmuletul e facut acum 2 saptamani cred,dar acum l-am pus pe net.
Katy,eu nu vad pozele.
Cristiana,ai niste caini suberbi.
Marina,se mai intampla la copii,dar daca e vioaie si in rest n-are nimic,poti sta linistita.
N-ai poze de la mare?
Eli,drum bun si distractie placuta.Sa faceti poze multeee!
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
marinar spune:
kate l-am vazut pe ane si e un dragalas.
dana ba am poze de la mare dar emmi pe plaja e numai la curu' gol si nu prea as vrea sa pun asa. mai are tati pe tel si cand le descarca pun dn alea.
Daconst spune:
Marina,poate le pui privat pe contul nostru si apoi le stergi.Sau nu trebuie sa vada baieteii putzi lui Emmi?
Eu glumesc,ca eu nu prea am treaba cu astea,poate nu realizez cit e de grav,dar aud la fete si parca o iau si eu mai in serios.
Daca nu,poate ni le arati pe mess,cum vrei tu.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
eli1977 spune:
DRAGUTELE,
eu ma retrag, maine plecam dimineata, asa ca
va pup pe toate, si pe bebici, aveti grija de ei si de voi sii nu srieti si voi ca la balamuc, daaa?
pupici, am plecat
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului
Daconst spune:
Katy,acum am vazut filmuletele cu Anelin.M-am distrat ca exact asa avem si noi filmulet la trapez,cind avea 3 luni si ceva.
Sa vad poate-l pun si pe ala,ca e frumos tare Ane si mi-a facut pofta.![]()
Iar nu mai e nimeni cind apar eu.
Lilica,tu ma mai salvai,dar acum s-a stricat si calculatorul ala al tau.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)