Stelute de ianuarie-februarie 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

,fetelor!
Ce bine ma simt la voi!Poate scap de anemie cu ajutorul vostru .
Marybell,Marinar ,din pacate nu mai am lapte de o saptamana,m-am chinuit sa-l tin cat mai mult,am folosit pompa electrica,dar n-a mers.Nu sunt de rasa ,glumesc,nu stiu de ce nu am,nici cu fetita nu am avut decat 2 luni.A,nu v-am zis ca mai am si o printzesa de 6 ani,dar sa nu credeti ca-mi mai amintesc multe de cand era ea bebelus...

E adevarat ca pe David nu prea l-am pus la san,era lenes,ne chinuiam mult la alaptat,nu-l puteam trezi,asa ca mai bine am scos cu pompa si asa vedeam si cat am si cat papa bebe.Cred ca aici am gresit...
Oricum,treptat-treptat s-a imputinat,acum nu mai am deloc,asta e,nu mai am ce face,asa ca David papa formula de la Nestle,ca eu sunt cu europenii .

Alinuk,Daconst,bine v-am gasit(regasit,de fapt ca eu va stiu de mult,pe toate v-am urmarit de cand nasteati).

Maryela,sa-ti traiasca Gabriel,tizul nostru,mai avem un tiz pe David de Cristiana70.

Messa,eu parca as mai astepta un pic,pana la 4 luni,asa cum zicea si Aelita si Daconst,mai ales ca ia bine in greutate,si-a dublat greutatea de la nastere inainte de 3 luni.

Dinamizzi,stiu cat de serioasa e problema anemiei,eu am luat fier de a doua zi dupa nastere,pana acum cateva zile pentru ca nu mai suporta stomacul,asa ca fac o pauza si iau ulei de somon,e bun pentru oboseala,parca ma simt ceva mai bine...

Va las ca azi am fost foarte activa,ce-o fi cu mine,sa nu ma deochi,sper ca n-am omis pe cineva,scuze daca s-a intamplat.
Fug la baie cu Davidut,ca la noi e 9.45 pm,voi dormiti,somn usor.

lilidana cu bb David Gabriel 11 martie 2007

http://community.webshots.com/user/lilidana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Neata fetele, am facut si eu ochi, cu greu. Matei se trezeste numai la 5 de vreo saptamana, de cele mai multe ori face kk si apoi ... vrea sa se joace. :) Ma gandesc ca poate ar trebui sa il culcam mai tarziu. Ca de foame nu plange. Ieri la 8 jumate i-am bagat io bibe pe gat ca el nu zicea nimica.

Azi e zi din aia cu curatenie, cumparaturi, facut mancare etc ... asa ca ... sper sa am energie.

Rali, multumesc de urari. Sa dea Domnul tuturor numai bine.

Cristiana ... facem galerie sa dispara toate bubitzili. Uraaaa. Cat despre cuptor ... daca Matei mananca si nu face diaree ... ma bag si in el. Azi fac si vinete si ciorba si mancare ... iti dai seama.
Daca nu folosesti aragazul ... ce mancati? Ca io deja vad triplu cand vad salata de rosii.

Lilidana, daca ai inceput diversificarea sa inteleg ca nu il alaptezi? Ca daca da, la ce te grabesti. Io una, care si io, vorba Cristianei, tot corijenta (ca nu ne placura legumele) dar acu dau corijenta ca vad ca nu m-a lasat chiar repetenta, cu fructe merge. Asa ca noi mancam mar copt si banana. Sunt absolut sigura ca au dreptate fetele care zic ca dupa fructe merg greu cerealele dar ... practic la mine e acelasi lucru ca mi le refuza de fructe, ca mi le refuza pur si simplu tot aia e. Asa ca ... eu o sa astept pana dupa ce face 6 luni ...si o sa ii bag cu zama de carne. Poate poate.
Oricum, pe caldura asta daca poti sa mai intarzii eu zic sa stai pe tusha. Tu ai manca supa de legume sau morcovi fierti acuma? (stai sa vezi cate imi iau ca cica bebeii nu au gust ca noi ...)

Sar'na Marina de urari. Cred si io ca sunteti rupti ... a fost o caldura de mori. Auzi dar n-a plouat? Ca vorbishi cu Lilisor ieri si zicea ca toarna.
Asteptam poveshtiri de la mare. Repejor si cu detalii. Despre Emi, bineinteles, nu trebe sa ne zici intimitati.

Dana, sa stii ca si mie mi-a zis pediatrul sa ii dau cu mai multa apa dar mi-a zis Adinush ca da scaune moi si noi numa de asta nu avem nevoie ... . De aia nu i-am mai pus mai multa apa.

Eli, spor la bagaje si conced placut. Am sarit io prea repede. Unde mergeti?

Messa, cum a luat Arianna in greutate de cand cu diversificarea?
Sunt curioasa.

Maryela, vezi ca mi s-a spus ca si marul copt constipa. Ca de aia ii dau copt si nu crud (desi cred ca trecem la crud ca acuma mananca si banana). De ce nu ii dai crud?
Vaz ca la tine e shueta fata ... pacat ca nu stai mai aproape ca te calcam si noi.

Haha Aelita, marul ala cu mult zahar si nuci il pui si pe un batz si manaaaaaanci ... de pocnesti.

Lilidana ... acum te dai in fapt? Ai doi bebei????? Sau ai zis si io sunt dusa? Ca nu este exclus deloc. Oau. Deci esti autoritate in materie draga ... o sa te luam noi la intrebari. Cat despre ca nu esti de rasa, noi astea care am alaptat maxim 3 saptamani ce sa mai zicem?
Eu zic ca orice zi alaptata e castigata. Ce lapte ii dai?

Gata, ma duc sa incep ziua, mai vorbim.

Mergi la inceput

Aaaaa, v-am prins. Mai, io nu sunt normala. Uit si ce intreb. Bine ca ne-a laudat Lilidana ca raspundem.
Baaaaaai, nu imi zice nimeni si mie dupa cat timp a primit indemnizatie? Ca io am depus pe 1 aprilie si nici pana acum n-am primit nimic. O fi fost pacaleala.
Hai ziceti si mie.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Buna fetelor,
Mie nu mi-a mers ieri forumul

CRISTIANA ma bucur ca e mai bine Davidutu. Lasa ca ne vezi si pe oi cum umbla dupa tine dupa sfaturi.
Daca nu iti place Royal Canin incearca Eukanuba ca e ...mai "ieftin". Cainele meu a mancat ani de zile Euka cu miel si orez din motive de alergii. Era 15 kg. Acum am trecut pe euka dermatozis formula care e vreo 20 rob. Noroc ca e mic dar si mananca ..... de ma rupe. Oricum labradorii tai daca ii treci pe d-astea sigur dai faliment. Eu cumpar o sacosa de 3 kg la o sapt - doua functie de cum are el pofta de mancare. Dar vezi ca mai sunt si alte marci cre au formule d-astea pt caderea parului (royal canin). Eu nu le stiu ca maica-mea se ocupa cu mersul prin pet-shopuri si descoperitul de marci noi, face experiente pe cateaua ei care e si mai alergica (mama lui Bobi) si daca e ok iau si eu.

LILIDANA bine ai venit si succes la diversificare.

MARINA ma bucur ca v-ati distrat. Probabil ca a-ti plecat inainte de furtuna. Cica a fost tare nasol. La ai mei pe strada a cazut un copac pe o masina. La noi aici a plouat si a batut un pic vantul si cei din oras erau disperati ca a fost grindina, s-au inundat strazile,....Noi am vazut fulgere in departare. Stiti cum arata aia ca se vede furtuna de pe mare, undeva departe un nor mare si negru si cu fulgere prin el. Cam asa am vazut si eu aici, inainte sa inceapa ploaia. Trebuia sa fac poze.
Iar apa de sambata dadea semne sa se raceasca. A batut si sudul si cand se intampla asa se raceste apa. E o chestie de curenti

CRISTIANA cand ai zis labradori m-am gandit la ceva negru, nu stiu de ce. Dar sunt bestiali cateii tai, iar ala micu' sa-l mananci nu alta. Da-le un pupic de la mine pe nasucurile alea ude. Si il accepta ala mare, ca al meu catel are asa o chestie cu puii sa nu se apropie de el, pana ajung la o varsta mai maricica.
Sa vedeti ce fuge Bobi cand simte ca pune Bila mana pe el Ce circ o sa fie cand o sa inceapa sa mearga in patru labe ca ziceam ca o s ail fugareasca cainele pe copil dar am impresia ca o sa fie invers

CATA eu inca nu am primit nimic asa ca de aia nu ti-am raspuns

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

la multe lunishoare sarbatoritilor zilei!

catalina io am depus pe la sfarsitul lui aprilie si mi s-a spus sa astept banutii dupa jumatatea lui iulie. poate tu primesti luna asta pana la sfrsit.

la mare nu a plouat, nu cat am stat noi, dar ieri am plecat de acolo pe la 1 ca sa nu prindem balamuc.

fata si io am program artistic azi: curatenie, mancare, am bagat si la spalat.....spor la treaba!

cristiana
mor de cateii tai. eu imi doresc de cand ma stiu un labrador dar negru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

da raluca, am banuit si noi ca sunt curentii la mijloc de s-a racit apa. bine ca ne-am balacit totusi putin. sp-er sa mai venim la inceputul lui iulie si sa stam mai mult.

Mergi la inceput

Mersic Marina si Raluca. Sa vedem pana la sf lunii. Mai astept cu injuraturile pana atunci, ma iau de iei de la munca, sa fac acolo aditionale. Maaaama nu imi vine sa cred ca in 2 saptamani va scriu de la birou. Am un morcov ...

Marina, nu ne-ai spus cum s-a comportat Emi la mare. Spor si tie!

Io nu stiu cat spor o sa am ca asta e tare urlator azi. Tre sa stau protzap langa el. Am reusit curatenia si acu sa vina mamaie sa merg la cumparaturi si sa fac si mancarea. Deja sunt fleashca.
Cica ne asteapta o sapt cu 36 de grade la umbra. Vai de capul nostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

neata la cafea!

DANA - am uitat sa iti raspund aseara. asa e, nemtii sunt nr 1 la invatat engleza aici . stiu, ca am facut si eu pregatire, curs ca sa predau. da nu m-am apucat inca de lucru ca a venit thea in peisaj.
cica e cel mai ieftin din europa. 2 saptamani e cel mai bine sa vii la cursuri. e tare fain, sunt grupuri de oameni diferiti. acum vara suntem invadati de studenti, copii la 16 ani :) carora le platesc parintii excursii sa vina sa invete engleza. faza frumoasa e ca chiar invata in astea 2 saptamani, sa vorbeasca , sa comunice.

MARYBELL - ma, uite daca chiar vrei sa slabesti tre sa faci asa: nu mai mananci paine deloc! decat daca chiar vrei , o felie dimineata doar! nu mai mananci ciocolati, dulciuri, biscuiti . dar deloc!!
dimineata baga un castron de salata de fructe, multe cat sa te saturi sa nu ti se faca foame pana la pranz. mananca bine la pranz , friptura si salata. tot asa multa salata. deci sa te saturi din astea care nu ingrasa. da sa nu faci foamea ca n-ai cum daca alaptezi. eu vad ca mi se face o foame maaare de n-am vazut. da mananc iaurt intre mese sau fructe multe, salata facute. si seara tot asa fara paine, fara prajeli. tre sa mananci sa te saturi si sanatos ca sa nu aiba legatura cu alaptatul. fa si tu gratare multe zilele astea, pui pulpa, o friptuira de porc, niste carne de vita, asa diferit mereu sa nu te plictisesti. ia si fasole verde si mananca un castron cu usturoi. in loc de cartofi. si te saturi si n-au nimic alea, sunt super bune. dacav ti se face foame ia un iaurt natural din ala mare. deci asa sa slabesti cu mancare sanatoasa si sa nu te umfle.
plec gata .

va pup, o zi minunata. iesim ca se face prea cald.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Buna dimineata fetelor, ca sa fiti sigure ca nu-s cu tziglele pe casa, va spun ca m-am trezit la cinci fara un sfert, am alimentat pe David care, dupa papa, a adormit instantaneu, fapta dupa care la cinci si jumatate eram in gradina, si infigeam buruienile in pubela, ca azi e zi de gunoi. Am intrat in casa, am servit un ceai, m-am zgait pe Discovery la istoria bombardierelor si un pic a submarinelor, m-am dus apoi la alimentara sa iau de mancare si pentru mine. La sapte si jumatate eram inapoi in pat, l-am luat si pe piciulica langa mine. Care m-a trezit la noua, dintr-un vis absolut minunat!

MESSA, multam de sfaturi, o sa trebuiasca sa le iau o perie ca lumea la banditii mei, ca am distrus deja cateva, altele au fost roase, asa-i cu copiii astia.

MARYBELL, aia mica e fii-sa, acum e la fel de mare ca si el, si-l joaca cum vrea ea. Nici o jucarie nu sta mai mult de cinci minute in botul lui Ringo, vine bestia mica si-l deposedeaza instant. A acceptat-o si a crescut-o, a invatat-o de toate, e mult mai usor cand ai un caine adult care-i "explica" piticului. Acum fiecare are sectorul lui, Ringo pazeste poarta, Bonnie e responsabila cu fundul gradinii.

ALINUK
, ai mare dreptate, copiii trebuie sa simta dragostea parintilor, sa fie siguri pe ea! Dragoste neconditionata, nu "daca iei 10", "daca mananci mazarea", "daca tii hainutele curate"...

SRALUCA, pai noua ne-a trebuit bolovan mare de caine, nu catel... ce sa facem daca ne-am dus ca oamenii la expozitie si ne-am indragostit de marfa dintr-un portbagaj!

CATALINA, aici mananc doar eu, ca sotul e plecat de vreo saptamana, maine aterizeaza, bine ca n-a fost acasa ca n-ar fi suportat sa-l vada pe David bolnav...

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Oau Cristiana ... ai fost singurica cu David bolnav. N-as fi putut.

Gata, am terminat si io de facut mancare si curat, acum il astept pe Matei sa se trezeasca (n-a mai fost urlator dupa ce l-am spus la voi aici, s-a culcat si a lasat-o pe mami sa faca toata treaba, chiar sa spele si aragazul :)) ).

Diana, foarte buna dieta asta pe care o zici tu dar ... sincer, cred ca te duce la sapa de lemn. Pai cate fructe sa mananci dimineata sa te saturi, tre sa bagi un mar, portocala, piersica, caisa si au astea neshte preturi. La fel rosiile de salata si alte alea. Parca au inebunit astia. Ma rog, toata lumea zice ca e destul de scump sa slabesti. Rabda baba la frumusete.

Mergi la inceput