Stelute de ianuarie-februarie 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

CATALINA, eu sunt crescuta sa ma descurc singura, asa ca am trecut si peste asta. Apropo, o sa fiu si eu gospodina azi, mi s-a facut pofta de pilaf de orez cu aripi de pui!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

lilidana, daca tu simti ca e bine sa incepi mai tarziu, e absolut ok - ai tot timpul pana la 6 luni.

Catalina, nush exact cat a luat de cand cu diversificarea, dar a luat bine. Desi vad ca de cateva zile (de cand e cald rau) nu prea vrea nici legumele si nici fructele, mofturoasa pamantului... si azi dimineata am avut circ la lapte, a mancat numai 30 ml, asa ca am bagat in ea niste Maalox si astept o juma' de ora sa-si faca efectul sa-i dau iar. Of... In alta ordine de idei, eu am primit pana acum 3 indemnizatii si 3 alocatii.

Am reusit sa citesc din urma... offfff, CORA, stiu asa de bine prin ce treci... eu ajunsesem sa-i dau cu pipeta laptele... din 10 in 10 minute... il inghitea practic cu forta, imi venea sa ma impusc in cap. Si ragete si urlete la masa, de parca-i dadeam plumb topit, nu lapte caldut... si acum face asa in anumite zile, la lapte... sau doar sta cu biberonul in gura si nu suge sau trage putin si nu inghite si deschide gura putin cat sa se prelinga laptele pe la colturile gurii... JUR ca de-abia astept sa treaca perioada asta idioata, cu reflux cu tot. In vreme ce alti bebei mancau sutele de mililitri in 5 minute, a mea de-abia lipaia 60 de mililitri intr-o ora... imi venea sa-mi smulg parul din cap. Doctorii, DESIGUR, neputinciosi... de ce ar putea medicina sa ajute? Nu poate! Medicina baga perfuzii cu glucoza si solutie Ringer. Un rahat. Si poate nu mi-ar fi de mancare, ca pana la urma pot sa-i fac o lingurita de piure concentrat de mar cu 3 linguri de lapte praf si iese o mica bomba calorica - problema e de hidratare... super nasol, super nasol, frustrant, oribil, infect sa ai copil care nu vrea sa se alimenteze... si ori sa nu poti afla cauza ori sa stii cauza si sa n-ai ce face. Iti doresc RABDARE si CALM, Cora! Lasa ca o trece si anul asta cretin.

cristiana, perii: http://www.animalutze.com/categorii/perii-si-piepteni.php

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Messa, cand ai depus pt indemnizatie? Vad ca esti campioana la primit.
Imi pare rau ca iar te chinui sa manance buburuza. Fata, i-o fi cald ... Offf. Succese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Am depus la o luna si ceva dupa ce am nascut.

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

azi e luni nici iarba nu creste nici apa calda nu mai am o saptamana ca am intrat in revizia de vara va fi distractiv pe caldura asta sa incalzesc apa pe aragaz

mi-a trimis lilica mesaj are pc stricat nu poate intra va pupa pe toate ei sunt ok

noi ca marybell ne chinuim de vreo luna cu dintisorii si nu mai ies o data sa stiu si eu o treaba
alexia mai face febra din cand in cand ( 38 in fundulet ) cand e prea fierbine ii mai bag cate jumate de supozitor de novocalmin ii mai calmeaza si durerile de gingii
aseara am fost cu niste prieteni la real pe la 7 seara si nu a dormit s-a benoclat la toate produsele de pe acolo si a adormit cand am ajuns acasa adica la 9.30 a dormit pana la 10.30 i-am facut baita a mancat si avea chef de joaca si eu de somn
mi-am cumparat haine in sfarsit sunt fericita

catalina eu am depus dosarul in martie ( ca luam mai multi bani decat de la lucru , mult mai multi bani ) si am primit prima tura de bani in aprilie deci am primit si eu de 3 ori banii

lilidana si noi tot pe lapte de la nan ( nu am avut productie proprie dar nu sufar prea mult pe chestia asta acum nu mi-a fost bolnava niciodata pana acum ) si am inceput diversificarea de la 3 luni jumate cu clasicul suc de morcov acum manca de toate ieri a papat si galbenus de ou ; la inceput cu legumele primea si completare acum are masa separata de legume si fructe
daca vrei mai multe detalii da-mi un pm si eu am cautat mult inainte de diversificare puneam o mie de intrebari pe forum asa ca stiu cum e
tu sti cel mai bine cand sa incepi diversificarea la mine de exemplu alexia lua prea putin in greutate cu laptele ( 200 grame intr-o luna ) asa ca am inceput diversificarea

cristiana ma bucur ca sunteti bine ca s-au oprit bubitele din iesit si ca nu va ramane david cu semne ( ca nu s-a scarpinat )in curand va trece de tot ; m-am tot gandit si razgandit cu venirea si unica posibilitate e sa vin cu socrela si socrelu cu masina asa ca probabil nu voi veni

azi vine mami meu sa o scoata pe alexia afara si eu merg la coafor si la meni-pedi abia astept
mai trebuie sa fac cumva sa ajung si la aerobic dar nu stiu inca cu cine sa las copilu

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiut85j spune:

Catalina ,indemnizatia a venit o data cu alocatia la mine,dupa 2 luni de la depunerea dosarului.

Vorbeati de kg in plus.Eu am 1.60 si inainte de a ramane gravida aveam 52 kg.Mancam regulat si nu exageram.Acum mananc mult,am o pofta de mancare continua,am 60 de kg,as dori sa slabesc dar nu am ambitie,tin sa spun ca alaptez.Zicea cineva de un medicament care scade pofta de mancare,cum se numeste?si merge daca alaptezi?M-am apucat sa fac gimnastica zilnic dar am observat ca se reduce productia de lapte si nu vreau asta.
Inainte daca puneam vreun kg pe mine ,faceam gimnastica cam 30 min zilnic,reduceam painea cam 2 felii pe zi si nu mancam dupa ora 18 nimic,doar apa.Acum nu prea merge.

Despre alaptat.Eu nu am avut probleme cu laptele nici acum si nici la prima sarcina.Cu cat alaptam mai des cu atat se marea productia de lapte,copila mea de 5 luni si 2 sapt.nu a avut nici un fel de problema,ia bine in greutate si e foarte vioaie.
Eu zic ca alaptatul natural e cel mai sanatos.Pana acum am cochetat cu diversificarea,mai mult incercam asa cate putin sucuri din fructe si morcov,dar dupa 4 luni.
Sa va ajute d-zeu sa va descurcati cu bb-ii vostrii si va rog sa-mi spuneti si mie cu slabitul, ca mooor,a venit vara si arat ca ursu .

elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

CATALINA, eu am depus pentru CIC in 26 aprilie, si luna trecuta cand am sunat sa intreb ce si cum cu alocatia, mi-au spus ca in iunie urmeaza sa primesc si primii bani de CIC, 120 RON pt aprilie si 600 pentru mai. Eu cred ca luna asta vezi si tu primii banuti, nu poti merge pana la Directia Muncii sa intrebi?

MESSA, daca tu n-ai fi, ar trebui sa te inventam! !

ADELA, imi pare rau ca nu vii, mama lor de santiere, nu-si poate lua sotul tau o zi libera sau macar una mai scurta pentru tine si Alexia? Imi dau seama ce "incantata" ai fi sa vii cu socreii, nici nu te-ar lasa sa cumperi ce vrei, stiu eu fazele astea.

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

cum stau eu in funlulet
sunt fetita cu rochita

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetelor neata!!! Mi-am revenit in sfarsit...
mama ce minune doar 4 pagini de citit... dar avand in vedere ca stateam spanzurata de calculator la 2 ore inainte de botez ... cred ca e si normal!!!
deci - raport... a venit toata lumea invitata, a fost super frumos, au dansat toti, dar chiar toti, eu eram prima sarita - ca un moment dat fara incaltari ca nu mai puteam de ele, asa ca am sarit ca capra cu picioarele goale, formatia a cantat foarte bine, Diana a fost si ea 2 ore la inceput pana se adunau musafirii, era cam speriata de atata lume si muzica dar din sperietura aia a baut tot laptele ca niciodata!! Mancare a fost foarte multa, nu am comandat mult adica aperitivul, peste si gratar, dar peste nu stiu cum a fost mult in farfurie asa ca s-a saturat lumea de la el si nu a mai mancat gratarul cu chef. In rest bautura cat vrei!!! La 10 eu am disparut - am fost sa culc hoata acasa ca nu steateam eu linistita daca nu o spalam eu la putza! asa ca la 11 am revenit pana la 4 dimineata! Torturile au fost frumoase, lumea s-a simtit foarte bine din ce cred eu pentru ca efectiv nimeni nu a stat jos, toti au topait! La 4 am adunat plicurile.... adica mai mult servetele, ca am ras de nu mai puteam (cine nu avea plic a bagat banii la servetelul de pe masa)!!!
asta este tot botezul..... in schimb eri am fost rupta... asta eu care nu am baut decat sampanie... al nostru tati a cam bolit eri... saracul de el ca a baut cam mult (nu s-a imbatat ca nu se practica la noi) si am dormit putin, nu s-a lipit somnul ziua, de asta eri am dezertat de pe net!!!
deci concluzie - a fost o beuta reusita cu chef si voie buna, mancare ca la balamuc , bautura multa si DANS DANS DANS

Cristiana70 - fata eu la 18 ani, cand ma uitam la o fata de 25 de ani - ziceam - mama ce e mare si desteapta fata asta... la mine varsta - insemna si minte.... Cand am ajuns la 25 - ma miram .... ca eu tot atat de copilaroasa sant... zurlie si nebuna. Acum mi se pare ca la 30 de ani.... of ce departe este acea varsta de mine... o sa fie pragul de batranete... inceputul... iar la 35... of!!! Nu stiu de ce dar sincer cand ma gandesc ca am 27 mi se pare asa mult, vreau la 23!!! Sincer greu au trecut anii pana la 18, dar dupa 18 ani - au zburat nu stiu cum si cand, dar au trecut foarte repede!!!

catalina - Daconst este cuscra cu mine ( nu stiu daca vrea ea, dar nici nu ma intereseaza ca nu mai are incotro) nu cumatra, iar in privinta mancarii - deci nu ma mai agit, o sa am copil mofturos la mancare si mai ales la lactate... Sa pape Lucas - manca-l-ar mama ... ca e si ziua lui azi!!! Sa fie el barbat bine, ca Diana o sa fie trasa prin inel...

daconst sa ne traiasca mirii... adica Lucas si Diana!!!

Lilidana bine ai venit... si nu te supara, dar de ce vrei diversificare daca papa copilul lapte... lasa fata asa, ca e bine, la mine nu a mancat nici lapte si am ajuns sa ma iau cu Messa de mana si sa trec la supe cu carne ca sa ne salvam copiii de la moarte subita provocata de subnutritie!!! ia in greutate? Atunci inainte cu mancarea.... ca noi puseseram sub 300 de grame intr-o luna asa ca am trecut la diversificare...

Cristiana in gradina muncesti.... cu noaptea in cap? chiar nu stai bine cu tzigla... fata mai lasati munca ca murim de tinere si frumoase cu atata muncaA scapat Davidutzu... of ce mai are si el de indurat... poate azi santeti bine, sper!!

multumim pentru felicitari ca azi santem fetite mari - facem 5 luni!!! Si tot de azi trecem la NAN 2 ca de se terminasera ala 1 asa ca numai 2 aveam in casa si trecem la el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetelor sa va zic ena buna... de tot!!!
de cand am ramas gravida ma tot durea o masea... aia de minte, ca acum o apucasera, cred ca de la hormoni sa iasa... pai daca va zic ca ma chinuie de un an ma credeti? abia eri, intr-un sfarsit a iesit, exact eri cand eram ca dracu... dupa botez... si am o fata umflata, ca a iesit maseaua si toata gingia in jur e inflorita!!!! Doamne la 27 de ani am prins si eu la o masea de minte... azi dimineata nu mai puteam vorbi, abia dupa un nurofen i-am zis si eu lu' fie-mea sa traiesti ca ai facut 5 luni!!!! Acum trece efectul si iar ma doare... ma duc sa caut pastila ca mor cu durerea asta de minte...

PS daca ma hotarasc sa fac un efort si sa pun niste poze de la botez.... unde mai pot? ca am inteles ca nu mai e cu yahoo? anuntati-ma ca sant pe alaturi cu astea!!!

Mergi la inceput