Stelute de ianuarie-februarie 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

mna seara fetelor! vad ca nu doarme lumea. asta e tura de noapte? treceti fetelor cu capu'n perna sa va faceti somnul de frumusete!
eu abia am adormit-o pe thea. ieri a dormit la 12 jumate noaptea!!! greu...

a fost suuuuper aseara la gratar cu romanii! chiar sunt ceva familii pe aici. ba veniti asa casatoriti , ori casatoriti cu de-ai locului , ca mine , cu copii, fara copii, mai tineri, mai in varsta, ba e si o graviduta pentru care am inceput galeria ca naste sambata viitoare. deci... se mareste populatia. am facut gratar pe plaja, m-am ametit cu niste vin rosu romanesc, am vorbit pe limba noatra , ce sa zic,... tare bine ne-am simtit toti.

MARYBEL- multumes de complimente am slabit si eu , asa e dar m-am oprit la vreo 5 kile in plus fata de dinainte de sarcina. deci de acum in colo cred ca trebuie aerobic , ceva exercitii mai serioase. sa stii ca eu nu ma cantaresc decat odata pe luna, sa nu vad cat am , cum am ca asa mai mult ma gandesc. prima data dupa sarcina m-am cantarit la 6 saptamani. eu mananc cat de cat sanatos. fara sucuri sau snecsuri , din astea criminale mananc tot ce imi placea dinainte dar incerc sa pun portia mai mica si ma satur din atat ca eu sunt haplea cand vad mancare, tre sa termin farfuria . deci poti incerca asa, pune mai putin dar tot sa iti placa.
nu mananc prajeli. salate mereu cand se poate. lapte cu cereale , iaur de fructe, peste, pui in general. deci din astea obisnuite dar asa gatite intr-un mod sanatos si gustos. de exemplu la gratar marinez toate fripturile de toate felurile, ba in sos de soia, ba in lamaie , ori in condimente chinezesti, indiene, ca sa aibe gusturi diferite, sa fie altfel , sa nu ma plictisesc.
deci eu zic , legat de mancare ca sa mananci ce iti place , mancarea sa te atraga si sa nu te simti vinovata dupa (faza cu portia)
Apoi merg mult eu . la plimbare in fiecare zi, dimineata si seara. nici nu iti dai seama sa stii cand mergi cativa kilometrii, ba la piata, ba in centru. oriunde se poate. acu cu caldura e mai greu.
Apoi mai e utza ...care ajuta mult la stare de spirit buna si mai in gluma, mai in serios e un exercitiu in plus
Si cica si cu alaptatul se slabeste. eu am vazut ca am avut o perioada in care ma oprisem la un numar de kile , dupa care abia urmatoarea luna am slabit un kil sau putin asa. aaa si nu mananc paine decat asa cateodata. si multe fructe .
oruicum nu te mai gandi asa, iei fiecare zi asa cum e, si incearca sa iti respecti corpul mereu si in timp se slabeste.

AELITA- n-am cum sa las usa deschisa ca imi fuge aerul
se duce pe hol ca e lung , dispare imediat. e cald rau aici, nu sta aerul rece cateva ore nici sa ma rog eu de el. am mai auzit la altii ca dau drumul la aer conditionat 2 ore si apoi pun sa se opreasca singur. la noi imediat incepi sa te misti in somn de caldura. e apartamentul altfel, eu stiu...
si geamul daca il deschid... degeaba ca n-are ce vant sa bata. e blocat vantu de cladirea din fata ! aici se construieste claustofobic... adica eu ies pe balcon in spate si vad la aia in casa, in fata mea. de aia noi avem oglinda la geamul de la dormitor, la balcon. macar in fata avem privire larga... la straduta .

CRISTIANA - nu am zis eu ca ai jignit pe nimeni hihi... eu povestesc ca sunt gura mare ... daca ma intrebi eu incep sa zic, si zic!! zic si eu ca mi se par amuzante unele chestii, asa cand vii altundeva e schimbare de cultura. ii barfesc si eu pe astia la voi!
ziceam ca am luat google earth, adica l-am salvat in calculator. n-am cumparat nimic, doamne fereste asta n-aveam pe ce sa dau bani...
asa e ce zici, e tare frumos sa vezi locuri chiar si asa. sandro, sotul meu e foarte interesat si cum el nu prea are ce face la calculator ... ba intra la calciomercato, fiorentina, joaca sudoku sau...mai nou se plimba pe google earth...

sa nu uit... LILIDANA - vezi ca e serioasa treaba cu anemia! te rog eu sa iei fier! neaparat! fierul isi face efectul dupa tratament minim de 3 luni! anemia e periculoasa, tre sa iti revii din oboseala, sa iti treaca cearcanele la ochi , sa te intaresti! eu am luat pana acu de curand. bine ai venit , cu asta trebuia sa incep, da daca sti de-a casei lasam introducerile, bagam raspunsuri rapide inainte de culcare .

fetelor va pup, ma mai uit dimineata sa vad ca uit sa raspund. noapte buna. sunt rupta de oboseara. oi dormi si eu cat sa imi ajunga... doamne ajuta...

diana si thea
www.dropshots.com/dianamizzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Rali fata ca se gandeste la noi. Cu diversificarea asta stam...in pauza vreo cateva zile. Am observat ca morcovul suc il constipa. Cred ca o sa mai incercam cu marul copt. Aveam io o nedumerire ca nu stiam cum sa-l fac dar m-a lamurit Catalina
Lilidana, bine ai venit. Pe baietelul meu il cheama si Gabriel.
Cristiana ma bucur ca David e mai bine.Hai ca mai e un pic si puteti sa iesiti afara.
La multi ani sarbatoritilor de weekend, asa pe ultima suta de metri!!!!
Vroiam sa mai scriu cate ceva...dar am cam uitat...
V-am pupat . O noapte linistita!
Lili, esti?

Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

lilidana, fi-mea e diversificata de la 3 luni jumate, din motive de reflux gastroesofagian... era singurul mod sa-i ingros mancarea, cu cereale. Nu s-a intamplat nimic rau, numai de bine, in sensul ca a inceput si copilul meu sa manance cat de cat calumea, dar am urmarit-o cu atentie la fiecare aliment nou si fac asta in continuare. Daca esti sigura ca nu-i ajunge laptele, cred ca nu se intampla nimic rau daca introduci gradat si cu grija niste morcovel, niste mar copt...

cristiana, singurele trei metode sa scapi de parul de caine in exces sunt administrarea de mancare speciala anti caderea parului de la oricare din marcile bune, eliminarea oaselor complet din alimentatie si a proteinelor "grele" (asta se face prin eliminare, adica ii dai sa zicem o luna de zile numai un fel de proteina, de exemplu carne de pui, si vezi daca tot ii cade parul; daca da, schimbi proteina, ii dai de exemplu peste - cod, ca n-are oase - si dupa o luna evaluezi si tot asa; odata gasita proteina "buna", care nu duce la caderi masive de par, ramai numai pe aia, sau alea, daca sunt mai multe) si periajul regulat al blanii, macar o data pe saptamana, dar de doua ori ar fi mai bine; periajul activeaza circulatia capilara la nivelul pielii, pielea este mai bine oxigenata prin aportul sporit de sange si astfel radacinile firelor de par sunt mai bine hranite si cad mai putin, pentru ca devin mai sanatoase. Macar chestia cu periajul daca o faci, o sa vezi imbunatatiri in cca 2-3 saptamani

marybell, poate vii marti si cu premiantul, sa-l felicit si eu

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

messa ok il iau si pe cel mare cu mine. oricum el s-a bucurat cand a vazut postarea ta...

cristiana m-am uitat pe acolo la toate pozele pe care le aveai cu Ringo si cu Bonnie. sunt superbi, imi plac tare mult. ce i-as pupacii daca as fi langa ei...
cred ca toata ziua alearga, prin curte, nu?

dana, marinar, rali fetelor va pupam si va multumeste Edy pentru felicitari

Marybell si Erik (23 dec 2006)
poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

diana sarumana de raspuns, foarte amplu si cu multe detalii sper sa reusesc si eu sa dau jos kg cu care am ramas dupa nastere, care sunt vreo 7 in plus fata de cat aveam cand am ramas gravida. eu alaptez, dar sa stii ca nu mi se pare ca ma ajuta prea mult la slabit am dat jos atunci imediat, dupa nastere timp de vreo luna si ceva, dupa care am stagnat...nici nu m-am mai ingrasat nici nu am mai slabit. de felul meu nu exagerez deloc cu mancarea, fiindca de cand ma stiu am fost intr-o continua lupta cu kg niciodata nu am fost grasa rau, dar mereu mi-am dorit sa fiu si eu slabutza, rau de tot...mai ales ca sunt o fiinta ghindoaca mica de inaltime.

apropo daca stiti careva fetelor de vreo dieta in timpul alaptatului, plsssssssss, spuneti-mi si mie de ea. eu am tot cautat pe net, dar nu am gasit nimic din pacate...

poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Scumpelor,

Mi-e dor de voi...

Nu vreau sa las sa-mi scape mesajele voastre in care va "descarcati" sacul amintirilor...

VOo puncta ft sintetic si mai putin artistic..

In afara de faptul ca am fost ft emotionata citindu-va....iata remarcile mele:

1. primul pas spre vindecare este constientizarea faptului ca undeva acolo adanc a fost o problema, e o rana...
2. a povesti - fie si in acest spatiu virtual ...care intre timp a inceput sa se mai si concretizeze prin Cismigiuri... - reprezinta calea de a scapa de povara apasatoare a unor lucruri din trecut
3. copiii trebuie sa stie, sa auda, sa simta ca sunt iubiti!! Nu avem voie sa-i lasam sa se simta parasiti sau singuri. Inca dinainte de concepere gandul si atitudinea parintilor are influenta asupra destinului micului omuletz...

Eli sincer te admir, felicitari!

eu personal din acest punct de vedere fac parte dintre rasfatzatzii vietii! Asa va fi si Margicutza...

lilidana enjoy the club!!

Marybell - stiu io! GYM!!! de cel putin doo ori pe sapt! Testat de mine %

PS: fete mai am un ex ...si imi pun coronitza de premiant!

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

alinuk da asa este... gimnastica e cea mai buna "dieta" insa eu am avut diverse complicatii cu operatia, nu stiu daca mai tii minte din ce povesteam eu pe aici, si din cauza asta nu am avut voie deloc pana nu trec cel putin 6 luni de la operatie. de luna viitoare voi incepe si eu

bafta la examene! in continuare

poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

dragele mele, prin cautarile mele pe forum am dat in seara asta de un copilash care are nevoie si de noi...
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=102107
poate reusiti si voi sa treceti pe acolo, si sa il ajutam cu cat putem fiecare.

ma intristeaza atat de tare cand vad astfel de situatii, saraca mama ce-o fi in sufletul ei, sa stii ca l-ai nascut normal si din cauza unui vaccin se intampla o nenorocire...bietul copilash...

....mama lui de vaccin, ca eu una nu-s deloc de acord cu "el", dar ma rog, asta e o parere de-a mea personala...

in rest...vad ca sunt cam singurica pe la noi, pe aici ...asa ca vorbim maine, va pup noapte buna.

poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

marybell,pune-l si pe Edy la semnatura!
sa-ti traiasca,sa fie in continuare cel mai destept din clasa !!!
deci peste cateva zile e ziua lui de nastere,eu iti sic de acum ca sa apuc:LA MULTI ANI ,EDY ,PT CEI 13 ANI PE CARE II IMPLINESTI PE 22IUNIE!!!!!!!!!!!!! SA CRESTI MARE,FRUMOS SI SANATOS SI SA FII FERICIT ALATURI DE PARINTI SI DE FRATIORUL TAU !

catalina suna bine marul ala pt mine,cu muuult zahar pe deasupra si nuci!!

lilidana,eu te sfatuiesc ca pana la 4 luni sa nu dai absolut nimic in afara de lapte.inmod normal,la asa putine lunisoare,cand nu se satura,ei tot lapte trag pana isi umfla burtica.
in mod ideal ,diversificarea se incepe la 6 luni,iar fetele au inceput din diferite motive mai devreme,dar mai devreme inseamna intre 4 si 6 luni.Nu te grabi,mai important decat laptele in perioada asta nu este nimic pe lume !
urmarile nu se vad acum,ci mult mai tarziu.poate sa fie foarte bine,dar eu una nu as risca.
tu,bineinteles,faci cum vrei.

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

SA CREASCA MARI !:

Marc Alexandru
Rihanna Nicole
Adam Cristian
Iulia Antonia
Emma Ioana
Denis
Delia Ioana
Lucas Paul
Diana Maria
Roberta Anne-Marie
Iulia Maya
Maryam
Mihnea
Darius Mihail
Ana Bianca
Horia Constantin

nadiuta,LA MULTI ANI !
simkat,LA MULTI ANI !

FETELOR,STITI CA PEPSI E PE PUNCTUL DE A NASTE?? AZI ARE DPN !
Pepsi e de la "prietene dragi ",a fost la noi la mamici ian-feb,din pacate a pierdut sarcina atunci.
Acum asteapta un baietel !

S.

Mergi la inceput