Stelute de ianuarie-februarie 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

LILIDANA, he he, noi suntem foarte unite, nu prea raman intrebari fara raspunsuri, tu sa tii ritmul cu noi! Esti binevenita in "familie", aici se discuta orice. Sa-ti traisca David, si eu am un baietel cu acelasi nume!

Noi cam suntem corigenti la diversificare, mai ales acum ca David a trecut prin prima varicela a grupului nostru, l-am lasat in pace si nu l-am mai bazait cu lingurita. Noi am inceput cu cerealele, caci puiutul meu e cam slabut, nici nu cred ca va fi gras vreodata. Morcovul a picat din schema, si asa suntem constipati, macar nu murdarim babeticile.

MESSA, voiam sa stiu ce sa fac sa nu le cada atat par labradorilor mei, anul trecut era in top cainele, acum cateaua, inca mai are ceva puf din iarna, dar ma termina amandoi! Acum e ok, dar cand David va face primii pasi desigur va fi cu mana-n blana lor! Sa nu-mi spui de alimentatie cu Royal Canin, ca nu ma lasa bujetul...

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

cristiana70,he,he,he,noi il stim pe tizul nostru David de cand s-a nascut,in decembrie am citit cu emotii ca a fost cam grabit,dar bine ca e sanatos si ati trecut peste perioada mai grea.Acum il pupam pe obrajori ca tare a mai suferit el cu varicela .
Ritmul cu voi nu cred ca o sa pot tine,dar sigur am sa va citesc, macar...

lilidana cu bb David Gabriel 11 martie 2007

http://community.webshots.com/user/lilidana

Mergi la inceput

LILIDANA, pai de ce ai stat ascunsa atata vreme, ce au fetele astea de stau ascunse, ca nu mancam noii membri, mai ales ca esti departe! Lasa, daca intri odata pe zi macar, e minunat!

Am citit si eu un pic pe la voi, sa vad care-i atmosfera, i-am scris un PM Karrei cu problema ei legata de capsorul si gatutul fetitei, mai mult ca sigur are torticolis (mai ales daca urla cand o intoarce in partea neagreeata, sa-i spunem asa), si se rezolva usor cu masaj si gimnastica, am trecut si noi prin asta. Cam idioata doctorita ei cu gulerul de scutec, sau cu gulerul de ghips, sa-l poarte ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiut85j spune:

Seara buna fetele.
Am intrat sa vad ce mai faceti,vad ca in general bine,toata lumea se plange de caldura.
Noi am fost la LACUL SARAT la Braila si am venit morti de oboseala.Ne-am mascat ,balacit ,plutit, a fost fain.
Fiica-mea cea mare ma ruga sa o bag si pe sora-sa in apa, sa-i treaca reumatismul si salele
Ia mai intrat si apa in gura ,o facea pe viteaza...
Noapte buna mai vorbim

elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

cristiana70,eu n-am fost prea activa in timpul sarcinii pentru ca am "vegetat"datorita contractiilor si a altor probleme cu sarcina,asa ca am citit in pozitie culcata,fara sa pot scrie,iar dupa nastere ma lupt cu anemia care-mi da stari de oboseala si somnolenta cumplite,abia vad pe unde merg.Dar am si zile bune,cateodata,asa ca mai intru pe net,mai scriu...Azi,de exemplu ma simt bine .
Asa ca sunt indreptatite fetele de pe forum sa nu ma bage in seama cand apar.Ele se cunosc mai bine,se stiu,eu doar le-a urmarit,le-am privit din umbra si cam atat...
Dar voi sunteti ALTFEL,asta e parerea mea,sper sa nu se supere cele care intra aici si citesc ...

http://community.webshots.com/user/lilidana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

salutare...de la bucuresti!

am fost la mare, a fost frumos, am serbat printzesa si iar acasica...suntem rupti de oboseala.

catalina sa-ti traiasca sotul!

raluca eu azi nu am putut sa intru in apa, mi s-a parut rece, dar aseara a fost supeeeeeer.

marybell
sa-ti traiasca premiantul!

lilidana bine ai venit! tu ii dai micutului numai san?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Sara buna fetili!
Azi n-am putut scrie ca mi-a facut figuri netul dar de citit,am citit tot.

Lilidana,bine ai venit in club!
Cu diversificarea,eu as spune sa nu te grabesti daca bb ia bine in greutate doar cu laptic.

Catalina,bravo,fata la Matei ca s-a dat si el pe brazda.Dar eu zic ca el te simtea stresata si asa protesta el.
Cu laptele am realizat ca noi mancam 900ml,dar de fapt laptele praf e aceeasi cantitate ca si la voi.Tu-i dai la o masa 5 masuri,adica 150ml,iar eu ii dau la 5masuri 170-180ml.
Deci eu il hidratez putin mai mult.

Cristiana,eu zic sa nu renunti la morcov,ca e pacat.Vezi ca scrie pe borcanele care cum reactioneaza la tranzitul intestinal si le poti combina.La noi merge bine cartoful cu spanac care face scaunul moale cu morcov care-l intareste si asa se compenseaza.
Bine ca scapati si voi de bubite,chiar ma gindeam intr-o zi ca ce bine ca l-a facut asa de mic si nu stie sa se scarpine sa-i ramana semne.Ca eu am citeva,si pe fata chiar.

Eli,spor la pregatiri!

Liudo,esti mahmura inca?Hai fata la raport ca te astept!

Rali,astept poza.
Bai mie mi-e lene sa ma bag la pus poze pe flickr.Eu pot sa mai pun pe yahoo,nush cum naiba.

Iza,tu n-ai mai scris de mult.Sper ca e bine Darius!

Mary,felicitari baiatului tau cel mare!Cred ca asa mandra e mai de el!

Marina,Inza,Monu sa va traiasca puiutii!

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

cristiana labradori ai? stii cat de mult imi plac...sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei, sa creasca Davidutz sa ii alerge prin curte

lilidana tu il alaptezi pe David? scuze daca ai mai spus si mi-a scapat mie amanuntul asta foarte important dealtfel daca inca il mai alaptezi eu cred ca te cam grabesti cu diversificarea, daca nu il alaptezi atunci poti incepe usor, usor...

messa e ok marti, te pup

Marybell si Erik (23 dec 2006)
poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Rali, multumesc de aprecieri si de urari..da, il luam si pe Andrei..ca ce, el nu e lume?

Dana..hihihi, faata, am avut un spor la bagaje..ceva deosebit..cand m-am apucat m-a luat o mamicuta de leneeee..si am iesit cu Andrei si cu Rudy afara, ne-am intalnit cu tizul lui, Andrei si cu parintii acestuia, am stat la terasaa..acum ne-am intors..
Maine bagajele.e si maine o zi, nu?
dar multumesc mult de urare, oricum, poate merge maine

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput

DANA, mai am niste borcanele de morcov in diverse combinatii, pe doua scrie ca desfunda, pe alte doua ca infunda... Nu renunt, dar saptamana asta a avut scutire !

Sa stii ca si eu ma bucur intr-un fel ca a facut varicela acum, dar pe de alta parte e greu cu un copil cu care nu poti vorbi, sau mai bine zis, care nu poate vorbi. M-am tinut tare, am sunat-o de cateva ori si pe doctorita pentru sfaturi, si chiar daca de vreo doua ori am fost pe punctul de a suna la salvare (mai ales cand a facut febra mare), am luat cartea si l-am "reglat". Mare bine mi-a facut si sustinerea voastra, va multumesc!

MARYBELL, Ringo a fost primul nostru copil, care ne-a unit mai tare si ne-a determinat sa luam casa, apoi a aparut fiica-sa Bonnie, caci au fost prea multi pui si nu mai stiau ce sa faca cu ei, iar acum sper ca David sa se integreze in nebuna noastra de familie si sa-i placa arca asta a lui Noe in care traim. Uite aici ti-am pus niste www.flickr.com/photos/8911008@N07/561683219/" target="_blank">poze cu nebunii nostri de caini, care acum au devenit mai cuminti si nu se mai urca pe canapele...

Mergi la inceput