*** Mamici de mai-iunie 2007 *** (69)
Raspunsuri - Pagina 7
alynta27 spune:
La cate mesaje se pun doua stelute?
Alina-Mirela
39+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele
alynta27 spune:
Mai Andrada e superb fiu-tau! Fara cuvinte!
Alina-Mirela
39+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele
piticasigogosica spune:
Neata burtici,mamici si bebici
Azi sunt bine dispusa fiindca bebe nu mai are febra.Cred ca era intradevar incalzit,deshidratat.
Si a dormit si mai bine,nu s-a mai trezit decat la 2,30 si la 6,dar a dprmit cu mine in pat,pe perna si pe o saltea moale,asa cum povesteati si voi despre puii vostrii![]()
Si alta veste bune azi e si mai alb,doamne ajuta sa treaca icterul de tot ca doar luni facem o luna ![]()
Si noi avea salteluta din iarba de mare si nu-i place.Eu sper totusi sa-l detremin sa doarma in patut.
Vorbeata de dormit pe burta.Iris a dormit numai pe burtica de mica pe o pernuta speciala si a dormit si singurica in camera.
Acum as vrea sa -l pun si pe Cosmin dar lui nu prea ai place.
Androix ce spui tu despre laptic experimentez si eu.Asta cred ca se asociaza cu suptul lui bebe.Cred ca cu cat va manca mai regulat cu atat va fi mai bine si pentru noi.
Inca un gand bun pentru KAY si micuta ei!

Ne pregatim de iesit.Pupam 
piticasigogosica spune:
Ce tare e Antonio ,Andrada....![]()
eu ma asteptam sa-l vad urland si cand colo mititelul vroia papa asa isi sugea manutele 
Si al tau sta pe ghimpi in pat?! Ce ti-e si cu taurasii astia.Pupa achisorii frumosi ai baiatului 
Hai ca daca nu gasesc cablul imi cumpar alt aparat sa ma laud si eu cu falcaul meu care azi mi-a zimbit mult ![]()
andradap spune:
Sobi, Alynta27 
Pitica
, tocmai mancase... MUULT... Crede-ma.. doar ca atunci cand il doare burtik il calmeaza suptul si ca sa nu stau toata ziua cu el atarnat
il mai pun in patut si descopera degetele
La sfarsitul fimuletului incepea sa urle, dar am oprit eu repede ca sa nu facem impresie PROASTA 
Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada
FERICITA de Antonio
chris27 spune:
Buna dimineata frumoaselor!Ella 74,ti-am vazut pozele...mi-a placut in mod special cea in care micutul te ajuta sa-i tii sticluta!Cat despre cea cu pantalonii de gravide...cred ca ai omis sa o pui!...Andrada,un scump Antonio al tau!Se vede ca e mancacios!Si are niste ochisori!...La noi e mare sarbatoare!Fiul meu,Albertutul de iunie face azi 5 ani...La multi ani Delfinutului de apa rece!Sa cresti mare si sanatos!...(si sa nu-mi rupi maiinile si picioarele cand o sa fii mare,asa cum imi tot spui!)Elteka,totusi cum ai mimat prezenta hemoroidului?
Album foto | Slideshow | Clip Albert
florina spune:
Felicitari Ralucami!!! Sa-ti traiasca Maria Bucuria si sa-ti aduca... numai bucurii!
LA MULTI ANI! Albertutz de Chris! Sa cresti mare si voinic si sa te bucuri alaturi de parintii tai de tot ce-i mai frumos si bun in lume!
Andrada, e un scump si un frumos Antonio! Si ce clar e filmuletul! Cu ce l-ai filmat? Are intr-adevar niste ochisori...
Toti bebelusii vostri sunt frumosi!
Luni mergem si noi la control...poate ultimul? Va trece tare greu week-endul asta.
Am auzit ieri la stiri ca e o problema cu vaccinurile din spitale pana pe 19-20 iunie? Si inteleg de la voi a nici pediatrii nu mai au in dispensare vaccinurile necesare?
Mi se pare putin aiurea sa da 2 mil pe un vaccin gratuit...Si asta din 2 in 2 luni...
Acum 5 ani n-am avut astfel de probleme. Am platit doar vaccinurile suplimentare pe care am vrut sa i le facem.
O zi frumoasa tuturor!
Florina +37/38
Teodora si Tudor(5 ani)
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor
eimotto spune:
Ralucami
Maria Bucuria
Andrada - daca nu as stii cat de bine ii merge
as putea zice ca e cam "infometat" Antonio
Elteka - mi-am adus aminte ca eu la Iulia am avut ceva produse Sebamed primite cadou si mi-au placut f mult (crema de popou, sampon si spumant de baie, ca deh era fetita si facea baie cu spumant
)
Deci recunosc
eu sunt cu formula de calcul pentru lapte. Dar si eu am compilat-o din cartea lu Capraru plus ce mai scria pe o cutie de lapte pt prematuri une scriau o gramada de chestii.
Ieri facuram vaccinul. Din lipsa de fonduri si de informare am intepat baietul de 2 ori (Pentaxim+Engerix = 190 ron). Am inteles ca cel care le contine pe toate costa peste 300 ron
. Si nu am avut probleme in a procura vaccinul... Si la dispensar le aveau pe cele gratuite, nu era problema. Mie mi-a fost teama sa le fac pe alea deoarece Iulia a avut reactie nasoala la cele gratuite. Si am inteles ca vaccinul polio de la stat nu se mai da sub forma de picaturi. Tot in injectie e continut.
Si stati sa va spun...a dormit baietul ieri, a uitat si de colici...de toate...tare cuminte a fost...ce pacat ca nu e asta solutia pentru colici
Si sa stiti ca nici eu nu dau cu sapun sau altceva pe fata lui Yanis. Numai apa. Asa stiu eu din batrani![]()
Iris tare matinala reusesti sa fii. Eu abia acum incep pregatirile
o sa ies numai bine ca sa stau 1 ora si sa nu ma prinda caldura.
Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)
Poze
andradap spune:
Fetele 
Florina, am filmat cu telefonul, ca altceva nu am de filmat ![]()
Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada
FERICITA de Antonio