*** Mamici de mai-iunie 2007 *** (69)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Hello... prezenti la datorie...

Antonio s-a culcat pe la 21:00 si s-a trezit acum ... si mananca Acum poa' sa aibe colici ca sunt fresh

ELTEKA, imi pare rau ca ai probleme, iar legat de ten, sa stii ca eu nu-l mai spal cu nimik pe fata.... ca sa nu-i mai stric flora... si se pare ca i se vindeca si bubitele... mai are doar cateva

Ancamari, cand poti fa abdomene si se va duce si burtik ta... Uite eu de exemplu am ramas cu ditamai aripioarele

Androix, cam asa-i fac si eu baita, doar ca:
1.) ii tin capul spre dreapta ;
2.) Pun apa in baita inainte de a-l dezbraca (Probabil asa faci si tu, dar se intelege super haios din mesajul tau );
3.) Pe fata nu il mai dau cu nici-un sapun... doar apa.

Ella_74, voi cam pe la ce ore iesiti in parc?

Florina al meu ia cam 150 ml la o masa... si tot e nemultumit... Si mananca de 7 ori cel putin...

Angelabv, eu il clatesc cu dusul direct...

Gata va las sa scot aerul la copil... dar ciudat... vad ca da sa adoarma... Hei, colici... unde ati disparut???

Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Andrada, aseara l-am sters si eu numai cu apa fiarta si vad ca azi e mult mai finut. Am luat niste ceai de musetel, am gandesc sa-l dau cu ala cateodata?

Androix, ce m-am distrat la filmulete, parca ma vad pe mine: vine sotulache acasa si zic ce fac iubitii mei? Si eu ii trantesc una: ma doare spatele (mi-a zis o data ca ceea ce asteapta ca raspuns e "bine, tati, ne-a fost asa dor de tine! ce bine ca ai venit acasa"

Vad ca tu torni apa lejer la clatit, eu sunt innebunita sa nu-i intre in urechi, imi tremura mainile...Tu cum faci? Sau nu conteaza?

Angelabv, eu sunt mai fricoasa, asa ca:
- il tin sub brat, ca pe mingea de fotbal si-l spal pe cap, apoi il limpezesc
- il bag in apa (la mine sta in fundulet in cada) si-l spal cu samponele pe maini, pe picioare, pe fundulet
- il intorc cu fata in jos (pe mana mea) si-l spal pe spate
- si la limpezit n-am facut inca singura, dar tot din pozitia aia ii torn apa pe tot corpul

Cateodata nu stiu daca il limpezesc suficient de bine, dar mi-e teama sa insist.

Vreau sa-i pun caciula dupa baie si se enerveaza rau...Am mai incercat o data in parc, ca era vant tare si a inceput sa urle ca apucat...M-am lasat pagubasa...

Ella, cum blugi de gravide??? Pai sunt super sexi! Aici toti pantalonii de gravide au un brau inalt de bumbac Acum mi-e urat tare de ei, ca imi fac burta mai mare decat e Tre' sa ma reprofilez pe ceva fuste, cum ai zis tu...Insa nu stiu cand apuc sa merg la magazin...

Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL, Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Salut!
Sunt fratele Ralucai si imi revine deosebita cinste sa anunt ca de astazi, 15 iunie 2007, in familia noastra mai este un suflet: Maria. S-a nascut dimineata, la ora 6:45, numai bine sa prinda rasaritul. De la un capat la celalalt are 50 de centimetri de frumusete iar pe cantar arata 2656 de grame de gingasie.
Nasterea a fost semi-naturala, sau semi-epidurala, cum vreti sa considerati, in sensul ca injectia a fost facuta cu 10 minute inainte de nastere si nu a avut timp sa isi faca efectul. Apgar 9.
E foarte frumoasa, are par saten si gene lungi.
Pe masura ce mai aflu si alte detalii, va anunt.
Va urez si voua o zi buna, pentru ca a mea nu se poate sa fie mai buna de atat :)

Raluca si Maria Bucuria

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Fetele, uraaaaaaaaaa! Am primit mesaj de la Ralucami:

"Azi la 6.47 s-a nascut Maria, bucuria sufletului meu, cu 50 cm, 2656 gr si Apgar 9"

Nastere naturala, cu epidurala, desi zice ca i-au montat cateterul la 9cm dilatatie (la 6.30) si peste un sfert de ora a nascut, asa ca precis n-a simtit efectul.

Zice ca a fost...ingrozitor dar ca acum se simte bine.

Dar bine c-a trecut repede!

Felicitari, Raluca! Bine ai venit Maria Bucuria!

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Pauly, bine te-ai intors la noi!

Papusica ta e superba si seamana tare bine cu tati! Se anunta o mare iubire la orizont

Cum te descurci? Merge alaptatul? Papusa doarme mult? Pana la urma de ce au facut cezariana? Poate ne mai scrii cate ceva

Ancamari, o sa incerc si eu cu cald, ca vad ca la rece nu tine

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

fetelor, eu nu scriu f des dar acum am intrat special pt Kay. Va tin pumnii sa fie bine!

Felicitari proaspetelor mamici si nasteri usoare celor ce urmeaza!

my baby, Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

felicitari ralucami! bebele maria a fost aproape de estimarea doctorilor...probabil ca a fost destul de rapid totul, daca nu a mai prins epidurala.

elteka, te intrebam ieri ce bouncer ti-ai comandat pana la urma? a venit? e ok? noi am luat acquarium.

fetelor trimiteti-mi si mie parola de venus2007 pe pm ca sa modific listuta de la inceput. merci.

Andreea 38+ Vladut
POZE

Mergi la inceput

Neatza!!!

RAportam o noapte si o zi fara colici! Azi-noapte puiul meu a adormit imediat dupa ce a mancat... cand ii dadeam aerul afara... L-am pus in patut... si m-am pus si eu sa dorm... si? Ce sa cerdeti? Nu aveam somn... M-am chinuit cat de cat si intr-un final am adormit. Acum la 07:45 mi-a dat trezirez... L-am schimbat, l-am cremuit si apoi i-am dat sa manance... Dupa 15 min. a adormit iar!!! Mai ce obosit este... sau poate se simte bine, ca in sfarsit dupa o luna si 2 zile am baut COCA-COLA... bautura cu care se obisnuise el atat de mult pe vremea cand era in burtik. Deci am gasit remediul Ce atat Bonisan sau SabSimplex??? Sau alte chestii? COCA-COLA rules! Doamne ce tampenii pot debita...

Sobi, am trecut-o eu pe Ralucami si iti trimit acum si PM cu parola

ELTEKA, daca il dai cu ceai de musetel nu e nici-o problema... Atata timp cat nu se intervine cu chimicale...e OK!

Ralucami FELICITARI!!! Sa-ti traiasca Maria Bucuria... sa se faca mare si voinica si sa va bucure mereu pe toti ca-n prima zi. Multumim si fratelui tau ca ne-a anuntat!

Fetelor... care sunteti la prima nastere am o intrebare: CATI COPII aveti de gand sa aveti in total? Mai faceti 1-2?

Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ralucami felicitari pentru Maria Bucuria! Fratele tau a scris foarte frumos mesajul! Se pare ca e indragostit deja de mica minune!
Fetelor mai stiti ceva de Michigan?
Andrada noi mai vrem copii! Nu-mi place deloc ideia ca sa avem doar unul! Noi suntem trei fete la parinti si e tare frumos! Cati nu pot sa stiu acum, dar macar doi!

Alina-Mirela 39+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Sa ma laud si eu cun www.youtube.com/watch?v=KzoVakqI38Y" target="_blank">MARE GURALIV

Poze Antonio

Mergi la inceput