*** Mamici de mai-iunie 2007 *** (69)
Raspunsuri - Pagina 6
andradap spune:
Hello... prezenti la datorie...
Antonio s-a culcat pe la 21:00 si s-a trezit acum ... si mananca
Acum poa' sa aibe colici ca sunt fresh 
ELTEKA, imi pare rau ca ai probleme, iar legat de ten, sa stii ca eu nu-l mai spal cu nimik pe fata.... ca sa nu-i mai stric flora... si se pare ca i se vindeca si bubitele... mai are doar cateva ![]()
Ancamari, cand poti fa abdomene si se va duce si burtik ta... Uite eu de exemplu am ramas cu ditamai aripioarele 
Androix, cam asa-i fac si eu baita, doar ca:
1.) ii tin capul spre dreapta
;
2.) Pun apa in baita inainte de a-l dezbraca (Probabil asa faci si tu, dar se intelege super haios din mesajul tau
);
3.) Pe fata nu il mai dau cu nici-un sapun... doar apa.
Ella_74, voi cam pe la ce ore iesiti in parc? ![]()
Florina al meu ia cam 150 ml la o masa... si tot e nemultumit...
Si mananca de 7 ori cel putin...
Angelabv, eu il clatesc cu dusul direct... ![]()
Gata va las sa scot aerul la copil... dar ciudat... vad ca da sa adoarma... Hei, colici... unde ati disparut??? 
Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada
FERICITA de Antonio
ELTEKA spune:
Andrada, aseara l-am sters si eu numai cu apa fiarta si vad ca azi e mult mai finut. Am luat niste ceai de musetel, am gandesc sa-l dau cu ala cateodata?
Androix, ce m-am distrat la filmulete, parca ma vad pe mine: vine sotulache acasa si zic ce fac iubitii mei? Si eu ii trantesc una: ma doare spatele
(mi-a zis o data ca ceea ce asteapta ca raspuns e "bine, tati, ne-a fost asa dor de tine! ce bine ca ai venit acasa" ![]()

Vad ca tu torni apa lejer la clatit, eu sunt innebunita sa nu-i intre in urechi, imi tremura mainile...Tu cum faci? Sau nu conteaza?
Angelabv, eu sunt mai fricoasa, asa ca:
- il tin sub brat, ca pe mingea de fotbal si-l spal pe cap, apoi il limpezesc
- il bag in apa (la mine sta in fundulet in cada) si-l spal cu samponele pe maini, pe picioare, pe fundulet
- il intorc cu fata in jos (pe mana mea) si-l spal pe spate
- si la limpezit n-am facut inca singura, dar tot din pozitia aia ii torn apa pe tot corpul
Cateodata nu stiu daca il limpezesc suficient de bine, dar mi-e teama sa insist.
Vreau sa-i pun caciula dupa baie si se enerveaza rau...Am mai incercat o data in parc, ca era vant tare si a inceput sa urle ca apucat...M-am lasat pagubasa...
Ella, cum blugi de gravide??? Pai sunt super sexi! Aici toti pantalonii de gravide au un brau inalt de bumbac
Acum mi-e urat tare de ei, ca imi fac burta mai mare decat e
Tre' sa ma reprofilez pe ceva fuste, cum ai zis tu...Insa nu stiu cand apuc sa merg la magazin...
Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL, Fat Frumos cel Chel
ralucami spune:
Salut!
Sunt fratele Ralucai si imi revine deosebita cinste sa anunt ca de astazi, 15 iunie 2007, in familia noastra mai este un suflet: Maria. S-a nascut dimineata, la ora 6:45, numai bine sa prinda rasaritul. De la un capat la celalalt are 50 de centimetri de frumusete iar pe cantar arata 2656 de grame de gingasie.
Nasterea a fost semi-naturala, sau semi-epidurala, cum vreti sa considerati, in sensul ca injectia a fost facuta cu 10 minute inainte de nastere si nu a avut timp sa isi faca efectul. Apgar 9.
E foarte frumoasa, are par saten si gene lungi.
Pe masura ce mai aflu si alte detalii, va anunt.
Va urez si voua o zi buna, pentru ca a mea nu se poate sa fie mai buna de atat :)
Raluca si Maria Bucuria
POZE BEBE
Film eco 4D
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
ELTEKA spune:
Fetele, uraaaaaaaaaa! Am primit mesaj de la Ralucami:
"Azi la 6.47 s-a nascut Maria, bucuria sufletului meu, cu 50 cm, 2656 gr si Apgar 9"
Nastere naturala, cu epidurala, desi zice ca i-au montat cateterul la 9cm dilatatie (la 6.30) si peste un sfert de ora a nascut, asa ca precis n-a simtit efectul.
Zice ca a fost...ingrozitor
dar ca acum se simte bine.
Dar bine c-a trecut repede! ![]()
Felicitari, Raluca! 

Bine ai venit Maria Bucuria!
Asa creste bebe
ELTEKA spune:
Pauly, bine te-ai intors la noi!
Papusica ta e superba si seamana tare bine cu tati! Se anunta o mare iubire la orizont 
Cum te descurci? Merge alaptatul? Papusa doarme mult? Pana la urma de ce au facut cezariana? Poate ne mai scrii cate ceva 
Ancamari, o sa incerc si eu cu cald, ca vad ca la rece nu tine 
Asa creste bebe
Eseea spune:
fetelor, eu nu scriu f des dar acum am intrat special pt Kay. Va tin pumnii sa fie bine!
Felicitari proaspetelor mamici si nasteri usoare celor ce urmeaza!
my baby, Lara 

Sobi spune:

felicitari ralucami! bebele maria a fost aproape de estimarea doctorilor...probabil ca a fost destul de rapid totul, daca nu a mai prins epidurala.
elteka, te intrebam ieri ce bouncer ti-ai comandat pana la urma? a venit? e ok? noi am luat acquarium.
fetelor trimiteti-mi si mie parola de venus2007 pe pm ca sa modific listuta de la inceput. merci.
Andreea 38+
Vladut
POZE
andradap spune:
Neatza!!!
RAportam o noapte si o zi fara colici! Azi-noapte puiul meu a adormit imediat dupa ce a mancat...
cand ii dadeam aerul afara... L-am pus in patut... si m-am pus si eu sa dorm... si? Ce sa cerdeti? Nu aveam somn... M-am chinuit cat de cat si intr-un final am adormit. Acum la 07:45 mi-a dat trezirez... L-am schimbat, l-am cremuit si apoi i-am dat sa manance... Dupa 15 min. a adormit iar!!! Mai ce obosit este... sau poate se simte bine, ca in sfarsit dupa o luna si 2 zile am baut COCA-COLA... bautura cu care se obisnuise el atat de mult pe vremea cand era in burtik. Deci am gasit remediul
Ce atat Bonisan sau SabSimplex??? Sau alte chestii? COCA-COLA rules!
Doamne ce tampenii pot debita... 
Sobi, am trecut-o eu pe Ralucami si iti trimit acum si PM cu parola 
ELTEKA, daca il dai cu ceai de musetel nu e nici-o problema... Atata timp cat nu se intervine cu chimicale...e OK! ![]()
Ralucami FELICITARI!!! Sa-ti traiasca Maria Bucuria... sa se faca mare si voinica si sa va bucure mereu pe toti ca-n prima zi. Multumim si fratelui tau ca ne-a anuntat! 
Fetelor... care sunteti la prima nastere am o intrebare: CATI COPII aveti de gand sa aveti in total? Mai faceti 1-2?
Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada
FERICITA de Antonio
alynta27 spune:
Ralucami felicitari pentru Maria Bucuria! Fratele tau a scris foarte frumos mesajul! Se pare ca e indragostit deja de mica minune!
Fetelor mai stiti ceva de Michigan?
Andrada noi mai vrem copii! Nu-mi place deloc ideia ca sa avem doar unul! Noi suntem trei fete la parinti si e tare frumos! Cati nu pot sa stiu acum, dar macar doi!
Alina-Mirela
39+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele
andradap spune:
Sa ma laud si eu cun www.youtube.com/watch?v=KzoVakqI38Y" target="_blank">MARE GURALIV ![]()
Poze Antonio
Andrada
FERICITA de Antonio