*** Mamici de mai-iunie 2007 *** (69)
Raspunsuri - Pagina 5
Gina M spune:
Chiquitita - Felicitari pentru micuta Livia
Pune ceva poze sa-ti vad si eu comoara micuta.
Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!
andradap spune:
Eimotto, nu sunt chiar catolica...
. Sunt greco-catolica!... Si da... nu sunt icoane pe pereti sau alte picturi ci doar CALEA CRUCII...
Numai_eu, Mary_Lou, Abras felicitari! Sa va traiasca puiutii... Sa se faca mari si sa fie mancaciosi iar voi sa aveti laptic si sa va refaceti repede! 
Alyna24... eu asa il potolesc pe al meu... de mult cu dans... sau topaieli prin casa pe ritm de muzica... Cred ca se razbuna pt zbantuielile si dansurile mele din timpul sarcinii 
Ella_74... eu pe Antonio doar il adormisem pe perna... adik asa l-am pacalit sa adoarma... si apoi il pun in patut pe saltea ![]()
Chris27, sa-ti traiasca DAPHNICA... Sa creacsa mare si voioasa in continuare!
Si ... multumim ca ne tii la curent cu vesti despre Kay si Sosonica! 
Ralucami.. .acum chiar ca trebuie puse majortele

Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada
FERICITA de Antonio
angelabv spune:
INtrebare legata de baita. Noua nu ne place foarte mult si ma gindeam ca poate fac eu ceva gresit... Aveti un site cu ceva informatii ? Eu o spal inainte pe cap si apoi o pun in vanita si o spal... Plinge si ma grabesc, nu stiu nici daca o spal foarte bine in graba asta ... Of, of, of ....Ma simt o mama meindeminatica
Angi
ELTEKA spune:
Ella, tare ma distrez citind mesajele tale, ai umor 
Eu iau vitaminele alea din UK, cica sunt pt preconceptie, sarcina si alaptat. Au si capsule cu ulei de peste si am citit ca e important sa le ei in ultimele 2 luni de sarcina si primele 3 de alaptat...asa ca ma gandesc sa continui...desi 10 luni de vitamine??? 
Exact asa e si la mine, ajunge Chelutz in patut numai noaptea...Peste zi vad ca merge cel mai bine sa-i dau sa suga din culcat si cand sforaie (al meu sforaie
), extragem sanul si ramane in pozitia aia pentru cateva ore...
Cand vad ce piele fumoasa are David, imi casuna pe sampoanele astea japoneze... 

Mica, tare frumoase poze, bebica si parinti 

Alyna24, la noi tot asa merge...Ii urla taica-su niste cantece de-ale lui si adoarme instant (da' ma trezesc eu...care atipisem la alaptat
)
CristinaMaria, mi se pare f eficienta tactica asta, si eu l-am lasat azi noapte, dupa ce s-a trezit, sa mai stea...Si scancea, adormea, gangurea...Cand a inceput sa planga de foame, m-am uitat la ceas si trecuse o ora
(eu am dormit in timpul asta...) In felul asta, noaptea asta nu s-a trezit decat o data (intre 2.30 si 4).
Androix-exact asa e si al mine: noaptea se umplu sanii de stau sa explodeze. Peste zi sunt moi si suge Dolofanel cate o ora, dar dupa o ora vrea iarasi...N-am idee de ce e asa...Dar n-am de gand sa fac nimic (ma gandisem intial sa nu-i dau sau sa beau eu ceai pt lactatie, dar m-am razgandit).
Iris, mie mi se infierbanta numai cand il imbrac prea gros, am facut-o de vreo 2 ori, dar acum il tin in camasuta si atat. Si o data la spital, din cauza plansului (ca n-aveam lapte
). Am chemat asistenta si avea bebel vreo 37,5, dar mi-a zis ca e normal dupa plans si ca la bebei in jur de 37 e ok...
DidiAlex, Vas-dar nu incercati cu o crema? Zilele astea e plin la farmacie. Am cumparat si eu una (hai ca dupa ce vi se inchid operatiile si se vindeca taieturile, va povestesc cum ceri crema de hemoroizi la un asistent - barbat, tanar - in farmacie, folosind limbaj corporal). Am vazut rezultate dupa 5 zile. In tot timpul asta se folosesc servetele umede si sapun intim f delicat (pe al meu scrie chiar "medicated").
Mey, eu am o criza de sciatica de abia stau pe scau, cu punga de gheata la spate, dar ma doare de moooooooor 

Ralucami

Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL, Fat Frumos cel Chel
ancamari spune:
Elteka - eu am pus sticle cu apa fierbinte la spate cand am avut criza de sciatica (in decembrie)
Ella - eu am iesit razand din cabinet si se uitau toate furioase la mine, ca intrasem si peste rand (desi asteptasem si eu cam jumatate de ora, stand in picioare). Cred ca la mine nu e cazul de dermatix, ti-am zis ca nu are cum sa se vada, nici chilotei din cei mici de tot nu-mi vin pana acolo. Pe mine ma enerveaza vergeturile ramase pe burta, pana deasupra buricului. Oare cu ce avem voie sa dam cat alaptam?
Androix, Elteka - eu citisem ca noaptea se produce cel mai mult si bun lapte, e ceva si cu secretia de prolactina parca, sper ca nu ma aberez, oricum se pare ca e normal sa se umple bine noaptea. Eu il am pe dreptul mai mare si mai producator, nu mai stiu ce sa fac sa-i echilibrez, i-am tot dat din stangul, ca sa-l stimulez, dar nu prea functioneaza.
Andrada - frumoasa burtica, nu a mai ramas nimik din ea, ce noroc aveti cele care nu ati avut burtici uriase. Eu o sa am mult de tras cu a mea.
Ralucami 

Timur 

Pentru surprize 

Pentru cine mai vrea sa nasca curand 

Anca si Andrei Cristian (28.05.2007)
burtica
Androix spune:
quote:
Originally posted by angelabv
INtrebare legata de baita. Noua nu ne place foarte mult si ma gindeam ca poate fac eu ceva gresit... Aveti un site cu ceva informatii ? Eu o spal inainte pe cap si apoi o pun in vanita si o spal... Plinge si ma grabesc, nu stiu nici daca o spal foarte bine in graba asta ... Of, of, of ....Ma simt o mama meindeminatica
Angi
Nu am nici un link dar incerc sa-ti explic cum fac eu si incerc sa-ti gasesc si o poza.
Deci intai o iau frumusel si o dezbrac, pun apa in cadita, o iau si o bag in cad. O tin in felul urmator: cu capul catre stanga mea si picioarele in dreapta; cu mana stanga ii sustin corpul, antrebatul e sub umerii ei si mana mea intra sub bratul ei stang; cu dreapta inmoi sapunul in apa si apoi cu mana o sapunesc. Asta pe fata. Dupa ce termin ii pun sampon in crestet si o spal pe cap, nu ma stresez sa ajung si la ceafa ca nu sta toata ziua in groapa cu nisip, vorba cui a spus-o tot pe-aici. Apoi o introc iar mana mea stanga nu mai trece pe sub umeri ci pe sub piept, barbia ei se sprijina pe antebratul meu. O sapunesc si pe spate, apoi o clatesc cu apa curata si gata. Exprimarea e cam ciudi, dar daca incerci sa vizualizezi o sa iti dai seama ce simplu este. Stai sa caut o poza. Uite www.dropshots.com/day.php?userid=294040&cdate=20070520&ctime=125430" target="_blank">aici poze si un filmuletz www.dropshots.com/day.php?userid=294040&cdate=20070527&ctime=214740" target="_blank">aici
Andreea, mama de Filip si Georgia
ella_74 spune:
Androix,
si Davidush are piciorusul vanat cand il alaptez, cel de dedesubt dar mi-am zis ca e normal, ca preseaza.
Elteka,
bebe David are piele frumoasa acum dar e cam albinos si cand o sa creasca o sa ajunga ca mine cu pete solare si pistrui, pe cand al tau Dolofanel o sa aiba piele super.
Ancamari,
si taietura mea e mult sub linia chilotului (si io port numai talie joasa) dar nu vreau asa, pentru mine, sa ramana urata;
na, ca pun si io poza cu burta mea de 1 luna juma'; ceva "denivelari" in lateral au ramas dar le dovedesc io in timp; tot cu pantaloni de gravida sunt fiindca astia imi intra.
, mamica de David
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David
florina spune:
Florina vreau si eu schema despre care vorbeai!
cristina cu
Rares
[/quote]
Nu este algoritmul meu, scuze pentru plagiat, imi pare rau ca n-am salvat si numele celei care ni l-a oferit aici pe forum, poate il recunoaste singura :). Salvez toate informatiile pretioase de la voi.
cat papam- se calculeaza in functie de greutatea copilului x 130 ml /zi (minim) si apoi imparti la cate mese are (6-7). De ex daca bb are 4 kg tre sa pape 520 ml/zi imparit la 6 mese atunci sunt 90 ml/la o masa. Daca sunt 7 mese ies cam 70 ml la o masa. Dar scrie la carte ca cica sunt bb care papa mai putin decat acest minim si le merge ff bine.
Sunt franta, am citit 6 povesti ca sa-mi adorm copilul la ora 23,40
... Ma gandesc cu groaza cum si daca le voi face fata amandurora...Cu siguranta va trebui sa citesc povesti si sa alaptez in acelasi timp. :)... Asta in cele mai frumoase vise, cand sunt amandoi linistiti...
Noapte buna tuturor si Nastere Usoara, Ralucami!

Kay, ne rugam pentru Sosonica, sper sa nu aiba totusi nevoie de operatie! 
Florina +37/38
Teodora si Tudor(5 ani)
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor
angelabv spune:
Androix, am studiat filmul, pentru clatit ai alta apa ? Eu am un suport pe care o pun, e inclinat, dar nu intra cu totul in apa, o sa incerc si eu ca tine, poate ii e rece daca nu sta in apa... Invatam noi ! Multumesc mult pentru filmulet, ai niste copii superbi, esti de apreciat, cu 2 copii nu e usor ! Si filmuletul e tare fain, e facut cu camera digitala, pe dvd?
Pupici, Angi si Nicole

DAVID