*** Mamici de mai-iunie 2007 *** (69)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

raluca felicitaaaaaari! sa-ti traiasca maria bucuria si sa fie sanatoasa si mancacioasa. fetele

eu sunt asa fericitaaaa! de 2 mese fata mea suge de la san. a adormit linistita si s-a trezit prima data dupa 3 ore. acum a papat la 6.45 si vad ca doarme in continuare. ce sa fac, sa o trezesc?? am citit intr-o carte ca un copil mic nu trebuie lasat mai mult de 4.30-5 ore fara sa pape. e vreunmotiv de ingrijorare faptl ca nu s-a trezit inca?

andrada, frumos foc antonio cel "guraliv".

pupici la mamici si burtici

39+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Camera noastra video Panasonic nu filmeaza atat de bine in interior...De fapt doar afara se vede bine
Super telefon :)

quote:
Originally posted by andradap

Fetele

Florina, am filmat cu telefonul, ca altceva nu am de filmat

Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Florina +37/38 Teodora si Tudor(5 ani)
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

RALUCA FELICITARI pt MARIA care o sa-ti aduca numai bucurii!!! . Refacere rapida si mai asteptam vesti!

Bebe Isabella creste

38+ Isabella

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Andrada am vazut filmuletul cu Antonio, e asa un scump!!!

Alynta poate chiar nastem in acceasi zi..., o sa stingem lumina aici la Odisee, noi cu Sobi si cu Florina...

Abras feliciatri pt fetita!

Mamicilor, daca tot vorbiti atata de baita, am si eu o intrebare: folositi apa de la robinet sau apa trebuie fiarta si racita? si apoi pt clatit cum se procedeaza? ce produs de spalat bebe folositi? Uite ca de fapt am pus 3 intrebari nu una...

Bebe Isabella creste

38+ Isabella

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

elteka un ptr tine si Dolofanel de la mine si Riana.esti singura care a observat ca am scris si eu un mesaj sau ca am pus poze cu micuta mea, dar ii ok toata lumea ii super ocupata inclusiv eu deci nu ne suparam.avem o gramada de laptic la titi , dar micuta are grija sa ii goleasca , deci nu trebuie sa ma mulg(bucuria mea ca i-mi era cam frica de muls ca stiu ca doare).
papusa mea ii cumintica , mananca si doarme, ziua mai are vreo ora doua cand sta treaza si o mai plimb prin casa ii mai arat una alta...dar am mare noroc ca nu plange...scanceste putin daca ii este foame....singurul moment in care plange este atunci cand vreau sa o schimb de pampers sau hainute si ea abia sa trezit...atunci ii un piculet morocanoasa.
si ca sa i-ti raspund la intrebare, eu am juns la spital duminica dimineata cu contractii care sau dovedit a fi ineficiente ptr a deschide colul...am steptat noi pana seara dar am ajuns la concluzia ca cezariana este singura solutie...recuperarea a fost groaznica...din cauza ca am avut dureri insuportabile dar au trecut...sunt foarte fericita ca o am pe micuta mea langa mine.
tu cum te simti?ti sa vindecat operatia?
Dolofanel e un dulce..sa-ti traisca!!

RALUCAMI sa va traiasca MARIA BUCURIA , sa creasca mare si frumoasa!!!!FELICITARI MAMICO!!

va pupam pe toate

Paula de Riana Alessya

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Angela, eu pun apa cu o galeata direct de la robinet, nu fieb apa ca nici la Filip n-am fiert si e un efort in plus. Si cand rastorn galeata in cada mai pastrez putin si pentru clatit. Poate nu e nevoie sa renunti la suport ci doar sa pui mai multa apa in cada. Nici Georgia nu intra cu totul, ci doar piciorusele stau in apa, in rest ii pun eu cu mana mereu ca sa nu-i fie rece.
Filmul e facut cu aparatul de fotografiat un canon S3 IS . Face intr-adevar filmulete foarte frumoase, sotul meu care e operator si care in general nu prea apreciaza camerele astea mici, e foarte incantat de aparatul nostru.
Andrada, esti stangace actunci Nici eu nu-i dau cu sapun pe fata, ci doar cu apa. Cu sapun dau pe restul "fetei" adik piept, burta, picioare si ce e intre ele.
Si chiar daca nu-mi era adresata si mie intrebarea eu raspund nici nu am facut 6 saptamani ca sa pot sa si eu deja ma gandesc cu nostalgie ca as mai vrea sa fiu gravi si m-ar incanta ideea de a avea 3 copii. I-am zis si lui Miahi intreacat despre gandurile mele si mi-a zis clar si raspicat sa-mi pun pofta in cui. Enough is enough!
Elteka, nu ma stresez cu apa in urehi. Oricum nu intra adanc incat sa raceasca sau mai stiu eu ce. Si cand o toaletez dupa baie o sterg cu betisoare sa nu ramana uda, dar numai la exterior, chiar daca folosesc bete normale nu cu opritor. In schimb o data am patit o faza naspa. Georgia sughitza si eu totuisi am bagat-o la baie. Si cand am ajuns la clatit din cauza sughitzului s-a inecat. Atunci m-am speriat si m-am invatat minte: cand copilul sughite nu se face baie.

Ralucami, felicitari! Aha, ti-am zis eu ca esti gata pana se crapa de ziua aici la noi! refacere rapida!
Chris, la multi ani pentru Albertutu!

Adinell, lasa copilul sa doarma. O alatezi cand iti cere, si crede-ma ca o sa-si ceara drepturile cu gura pana la urechi.

Noi ieri am avut un concert din cauza ca donsoara nu putea face kk. Se scremea se chinuia, plangea nefericita asa ca pana la urma i-am bagat juma de supozitor cu glicerina si in 5 minute cand s-o schimb pampersul era plin cum nu mi-a fost dat sa vad in 2 ani Si ce sa vezi? Si azi la fel: abia a reusit da dea un partz cu putin kk si plange de mama focului, iar sotul meu are impresia ca solutia cu supozitorul e ideala si merita folosita zilnic. Asa ca pentru a-i baga mintile in cap i-am dat copilul si sta culcat pe canapea cu fata pe genunchi si mi se vaita ca i-au amortit picioarele... Dar spatele meu?

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Andrada, ce minunatie de ochisori are Antonio!
ralucami, sa iti traiasca puiutul si sa iti fie o bucurie pentru suflet.
petit_ange eu am fiert apa aseara, doar pentru ca nu aveam la robinet inca calda si am indoit-o cu rece, asa ca nu am lasat-o fiarta si racita.

Pun si eu cateva poze pe mail-ul comun pentru ca atfel nu stiu

Chiqui + Livia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Ralucami,
Bravo! acum asteptarea ta a luat sfarsit.
Te asteptam cu poze.

Andradap,
superfilm cu Antonio; isi suge degetutzele parca n-ar fi mancat de 1 saptamana dar mi-am inchipuit ca l-ai pus la somn dupa ce i-ai dat sa pape ;ce bine ca sta pe burtica, al meu urla daca il pun asa.
Noi iesim in parc dupamiaza dupa 5 , ca dimineata iese cu bunicii.
Poate ne vedem in weekend prin parc.

Elteka, Chris27,
poza e buna, sunt cu blugi de gravida, se vede si betelia de elastic in laterale; cand am ramas insarcinata am zis ca io nu port pantaloni cu burta ca mi se pareau urati si ma deprimau asa ca sor-mea mi-a trimis din LO numa pantaloni de gravi cu talie joasa; cand mi-a crescut burta, astia cu talie joasa imi cadeau sub burta si am fost nevoita sa trec la aia uratii, doar ca astia de la H&M fac niste pantaloni de gravi supermisto, chiar daca au banda aia lata peste burta.

, mamica de David
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Buna ziua, burtici si mamici!

Abia acum am citit si eu despre Kay si Sosonica. Ingrozitor! Imi e tare mila de ele doua si nici nu vreau sa ma gandesc ce este in sufletul lui Kay. Ma rog sa fie totul bine.

Fetelor, am si eu o intrebare: la cat timp dupa nastere vine prima menstruatie? Sa nu radeti de mine, chiar nu am idee... Va intreb pentru ca am o sangerare ca la menstruatie (am terminat cu lohiile, deja au trecut 51 de zile de la nastere), dar nu am simptomele care le aveam inainte de sarcina, mai exact dureri mari de burta.

Valentina, mamica lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Andrada, tare mumos baiat! Asa sta si al meu, cu un ochi deschis, noi ne amuzam tare pe chestia asta!

Sobi, voiam sa iti raspund azi de dimineata, ca asteptam livrarea, insa nu stiu ce s-a intamplat si n-a venit, si ei nu vorbesc engleza la telefon Poate vine maine...aproape ca n-am dormit azi noapte de extaz si cand colo... Am luat rainforest, ca asta i-a placut lui sotulache, eu eram convinsa de aquarium... iti spun maine (sper...)!

Chris27- stai sa se vindece taieturile fetelor

Addinel, nu-l trezi, ca se trezeste el de foame. Exact asta intrebam si eu acu' vreo saptamana

Pauly, mi-a fost dor de tine! Exact asa sta si situatia la mine . Si al fel cu operatia..las' ca ne trece noua Ce ti-e cel mai greu? Mai nou eu nu ma trezesc noaptea...si daca ma trezesc, nu mai stiu daca l-am alaptat..si cand l-am pus in pat, il tot cut pe sub mine...Iar sotulache imi zice ca nici nu l-am atins inca... Cred ca sunt cam obosita...Si ma enerveaza ca al meu n-are falcute...Dar deja apuca jucariile cu mana, e de speriat!!!

Eimotto, ia sa merg eu la magazin, deci...astea japoneze m-au innebunit, a facut niste inceput de cojite

Androix - retinut chestia cu sughitul!

Petit_ange, eu folosesc apa de la robinet.Pe aici nici n-am vazut oale asa mari Japonezii au masini de fiert orez si tigai de preparat restul...

Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL, Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput