*** LA REDOUTE (30)***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

quote:
Originally posted by felicia74

Felicitari diana, felicitari croco, s-o tinem tot asa

Eu am fost la Raifeissen ptr cecul LR si au zis ca trebuie sa deschid cont in valuta la ei, ca altfel nu-mi pot da banii. Iar fata care se ocpua de asa ceva vine abia luni Voi ce ati mai facut cu cecurile voastre?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

da feli,
tre sa ai cont in euro dar nu asta e problema ci comisionul care e 10 euro minim; am si io un cec de 20 eur de acum 2 luni si am fost o singura data la raiffeisen cu el dar n-am stat pana la capat , sa completez formularul ca am fost chemata urgent la alaptat; si dureaza vreo 2 saptamani pana iti intra banii; io stau si acum cu cecul in geanta, ca pentru 10 euro cat imi raman dupa comision, imi e si sila sa ma mai duc pana la banca; si nici sa-i scriu lui Sabine n-am chef; corect era sa-mi puna banii direct in cont, sa suporte ei comisioanele.

, mamica de David
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Salut gagici

Hopaaa, incep sa apara comenzi din 11,12..ia sa fug eu pana la cutie sa vad poate e si comanda mea din 13

Io zic ca vor livra in continuare la cei care n-au avut probleme cu conturile, dar la primul mail in care sa le zici ca nu ai primit coletul..probabil ca iti blocheaza contul...sau ceva de genul asta. Sper sa fie asa, ca macar mai ramanem cateva cu conturile bune si putem sa ne mai grupam la comenzi

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Bonjour mesdames! Am gasit un cod care merge cu un kktzush de la sol. maison cu fdp 0: 61492 si da cadou 14 piese din melamina in verde si alb (ma gandesc ca tre' sa fie niscaiva castronele etc.). Am cautat poze cu cadou asta da' n-am gasit. Eu ma gandesc sa dau o comanda (am in cos kestii de vreo 70 euro), da' cred ca-mi face un circ "colegu' de apartament"... Ca dau banii pe prostii (adica boarfe)Oooof, ca asa n-am avut eu noroc de unu' care sa-mi zica: cumpara draga tot ce vrei. Cat sunt milionar nu-ti fa griji!

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Vaaaai ella deci mai raman cu 2 euro in cont

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

care va sa zica oricum trebuie sa-mi fac un cont in euro ca sa vad ceva bani de pe urma cec-ului.Offff!

Maine dimineata o sa expediez coletul Osaka inapoi la mama lui in Franta.Sunt tare curioasa cat o sa coste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

si eu cu un cec de 1.24 si inca unul de 8.54 eur, ce fac??
de-a naibii le-as incasa, dar la cat dau pe comision, nu merita
bun..intrebarea e ce fac eu cu comanda nesosita, comanda retrimisa a 3-a oara??? cum naiba sa-i spun eu iarasi sabinei ca n-am primit exact acelasi colet pe care mi l-a trimis ea de nenumarate ori? ori nu l-a trimis, ori nu stiu...dar prea e ciudat, ca exact comenzile facute cu ea pe mail n-au ajuns. in rest n-am avut probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

comisionul ala e o suma fixa sau e un procent din suma pe care trebuie sa o iei?
ca daca e suma fixa chiar nu merita sa te duci pana la banca,cele 2 cec-uri ale tale totalizeaza ceva mai putin de 10 euro.

A primit cineva "reimburse" asta direct in cont,prin transfer bancar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

la raiffeisen e procent dar minim 10 eur indiferent de suma inscrisa pe cec.

, mamica de David
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Bun, deci cred ca incerc la alta banca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Mey, ce inseamna "coloris or mat"?

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput