*** LA REDOUTE (30)***
Raspunsuri - Pagina 24
dariana spune:
Buna fetele,
mi-am prins urechile
pe aici si pe site-ul acela despre care tot vorbitzi, intzeleg ca e vb de un magazin online din fr cu pretzuri mici.....e mai departe, coduri, cadouri, comisioane......asta nu mai intzeleg deloc
este cineva binevoitor sa-si faca mila sa-mi explice si mie pe scurt cam cum sta treaba asta, ca prea sunteti in febra cumparaturilor si cum nici eu nu fac nota discordanta......tare mi-ar prinde bine niste lucruri noi![]()

Dariana si Darius (30.07.2006)poze
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by cin
colorat sau mat?
Asa traduceam si eu cu franceza mea de balta, dar cum vine asta cand e vorba de culoarea unor sandale? Adica despre ce e vorba pana la urma?
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
madau spune:
Dariana dupa ce iti faci cont la ei si te loghezi, mergi si pui produsele in cos si apoi cand ai terminat te duci sa vezi cosul si undeva jos in stanga ai o casuta goala unde trebuie sa bagi un anumit cod de reducere, sau care iti ofera un anumt cadou (vezi ca la inceputul capitolului, in lista de coduri sunt explicate, care/ce ofera, la unele ai si poze..vezi gentile, rucsac, set vase, etc). Introduci acolo codul, apesi pe "J'aplique mon offre" si ori iti reduce pretul final, ori trebuie sa-ti apara in cos cadoul oferit. Asta e tot cu codurile...intra si simuleaza o comanda si daca mai ai nelamuriri..aici suntem![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Tonia Antonia spune:
Servus, fetelor,
Din ciclul « Posta Romana, o posta de toata jena » haideti sa va povestesc ce am patit azi. Ajung eu acasa si gasesc aviz. Foarte bine…e pentru comanda din 9 iunie, zic. Ma duc la posta si mi se aduce coletul care mi se parea cam mic avand in vedere ca am comandat printr altele o valiza si un cort pentru copii. Coletul era pus intrun sac albastru cu numele si adresa mea scris pe o hartie portocalie. Dau buletinul si postarita desface sacul si imi da coletul cam zdrentuit. Cand ma uit la destinatar nu era scris numele meu ci al unei femei Miryam Ch…. cu adresa pe Calea Floreasca, Bucuresti. Pachetul era trimis de cineva din Franta cu acelasi nume cu al destinatarului. Nu era un colet LR. Eu stau pe Calea Bucuresti dar in Brasov…cred ca de aici confuzia. Totusi, de ce numele meu ? Doar pentru ca si eu am mai primit o data colete din Franta ?!
Pana la urma diriginta oficiului postal a facut documentele de retur.
Am intrebat de curiozitate cine a scris numele meu pe un alt colet extern si mi s-a spus ca de la Bucuresti, serviciul de colete externe. Acum am mari emotii daca imi vine si mie coletul…cine stie la cine s-o fi dus, persoana care, poate, nefiind de buna credinta s-a dus cu el acasa, nu a zis nimic si a ramas cu produsele.
Acum astept zilele urmatoare sa vad daca imi ajunge coletul.
Va pup !
cin spune:
Andreea, ma gandeam eu ca e chestie de..."nuanta"
poate se refera la lucios si mat?
da si tu un link, sa ne dam cu parerea
Jasmine spune:
Marfa!Asa am primit si eu coletul Osaka,intr-un sac mare albastru cu numele meu scris pe un carton portocaliu.E posibil ca pachetul tau sa ajunga la acea Miriam.
felicia74 spune:
Jasmine te pomenesti ca si japoneza sta pe strada Bucuresti sau tu pe strada Osaka
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
madau spune:
Tonia tu ai patit cum am patit eu, dar la mine macar a ajuns pachetul la prietena mea..sper sa ai si tu noroc sa-l primesti pe al tau inapoi
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2