*** LA REDOUTE (30)***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Madau si eu tot cana gradata am bagat-o dar cu codul pt geanta izoterma. Am socotit eu asa si cred ca de venit or sa vina cand sunt eu la mare. Tare curioasa sunt daca o sa fie ok.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catusha spune:

Croco, multumesc de veste, inseamna ca zilele astea pot sa sper si eu sa primesc avize pt comenzi din 12 si 13. Sint foarte curioasa caci am comandat 4 lenjerii de pat si sper sa nu fi dat chix cu dimensiunile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Croco,pui si tu o poza cu geanta aia izoterma,please?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Jasmine uite si aici poza:
http://www.achetergagnant.com/forums/index.php?showtopic=33519

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Jasmine, ala e rucsacul, de le link-ul pus de Felicia. E destul de incapator, fundul e rotund, cam de dimensiunea unei cratite si are si port-sticla izoterma. Merita sa-l iei dupa parerea mea.

Croco

Mergi la inceput

Mersi fetele.O sa-l iau si eu,numai sa am un pic de timp sa aleg niste produse de pe site si sa dau comanda,daca mai apuc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

uf, nu ma felicitati nici una ca am primit comanda data in 10?

Am pus ieri alte 2 comenzi, si vad ca le-au luat...

deci deocamdata se poate comanda.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Felicitari Diana,dar uite ce raspuns am primit de la Sabine acum 5 minute :

"Hi,

The address for the returns is LA Redoute, Service Retours, BAT N, ZI de la Martinoire, 500, rue de la Martinoire, 59150 Wattrelos, France. For the postal taxes for the returns, as we do not ship anymore in your country, I could reimburse them by cheque or by bank transfer to your bank account. In this last case, I need your bank account slip with imperatively the name of the bank and the address of your bank agency.

Best regards."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Felicitari diana, felicitari croco, s-o tinem tot asa

Eu am fost la Raifeissen ptr cecul LR si au zis ca trebuie sa deschid cont in valuta la ei, ca altfel nu-mi pot da banii. Iar fata care se ocpua de asa ceva vine abia luni Voi ce ati mai facut cu cecurile voastre?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Jasmine, nu stiu ce sa spun...

dar comenzile puse online eu banuiesc ca sunt verificate manual... si ar trebui sa le elimine/refuze pe ale noastre daca chiar nu mai trimit...

Sa nu uitam ca si eu am dat prima comanda tot dupa ce s-a spus sa nu se mai livreaza in romania...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput