*** LA REDOUTE (30)***
Raspunsuri - Pagina 21
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by lavi02
Feli, sunteti tari tu cu Doru. Va complementati, ca sa zic asa
O sa primesc si eu cec. Cum il incasez? Unde, la ce banca vreau eu? Habar n-am.
BCR cica iti da banii dupa 75 zile
Maine intreb la Raiffeisen.Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
soanso spune:
"vine sau ni vine dati-mi un raspuns",cam asa cu LR,
eu nu am reusit sa-mi conving sotul sa-si comande ceva de pe LR asa ca am luat doar pt mine si fetita,pai el cand isi ia ceva...eu inbatranesc langa el, probeaza,se uita din fata ,spate,lateral,se apleaca ,pipaie materialul ,se uita la cusaturi ,citeste eticheta,deci cu el nu am sanse pe neve .
eu de hainele de copii sunt cel mai multumita de la LR iam luat lucruri frumoase la pitica si daca mai merge am sa-i mai iau.
pt mine deocamdata pana nu merg la servici asa mai putine .eu am venite 6 comenzi din 6 si am una pe drum.
SOSO
lavi02 spune:
quote:
Originally posted by soanso
"vine sau ni vine dati-mi un raspuns",cam asa cu LR,
eu nu am reusit sa-mi conving sotul sa-si comande ceva de pe LR asa ca am luat doar pt mine si fetita,pai el cand isi ia ceva...eu inbatranesc langa el, probeaza,se uita din fata ,spate,lateral,se apleaca ,pipaie materialul ,se uita la cusaturi ,citeste eticheta,deci cu el nu am sanse pe neve .
Asa si eu. In plus, la fuste si pantaloni, ies din cabina, fac cativa pasi sa vad cum se aseaza la mers...

De hainele de copii si eu sunt multumita, dar daca nu se vor mai rambursa banii... prea mare riscul si stresul.
soanso spune:
lavio2,idem si el la pantaloni face prin mag cativa pasi sa vada cum sunt peste pantofi ,e de belea.......sunteti buni de mers impreuna la cump. eu nu am rabdare ![]()
![]()
![]()
imi mananca juma de zi pana isi cumpara ceva.
SOSO
diana_jors spune:
Salut,
in principiu sunt multumita... de hainutele lui Alex putin dezamagita de croiul combinezoanelor cu pantaloni scurti, ca sunt foarte largi jos, parca ar fi rochite
Dar in rest foarte multumita, si i-am luat multe... pacat ca foarte putine se mai gasesc pe site, si oricum nus tiu cine mai are copil marimea 60-67 sa fie interesata ![]()
De ce mi-am luat mie: o bluza fara maneci lila - foarte multumita, dar n-o mai gasesc ![]()
www.laredoute.fr/vente-chemise-tunique.aspx?productid=324087919&documentid=346107&categoryid=23109815&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank">Camasa tunica - mi-e putin larguta sub sani (sunt ceva de genul 85D din cauza alaptatului), dar in principiu ok.
www.laredoute.fr/vente-la-mini-jupe.aspx?productid=324071496&documentid=321407&categoryid=32406815&single=&hasnext=1&hasprev=0" target="_blank">Fusta blugi - imi vine bine, oricum dupa ce am nascut nu mai incap in nici o fusta ![]()
www.laredoute.fr/vente-le-gilet-col-v.aspx?productid=324072629&documentid=346107&categoryid=23110571&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank">Jerseu subtire - e ok, exact ca in poza, imi vine foarte bine
Cu ce sunt dezamagita: mi-s bune 

Am sarit de la 38 cat aveam inainte, la 42 
Hai ca va
, si fiti sigure ca mai incolo azi mai pun ceva comenzi ![]()
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
madau spune:
Am dat si eu comanda..sper sa vina ca si colet, mai nasol a fost ca nu am avut bani suficienti pe card si a trebuit sa renunt la ce vroiam si sa bag in loc o cana din aia dozatoare cu gradatii
. Am asa: adidasi, canadozatoare, camasa si cadou un uscator de par cu 5 accesorii, ce credeti, vine colet?
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
felicia74 spune:
Mey, zi si tu care e codul ptr uscatorul ala, ca deja m-ai facut curioasa[:D}
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
madau spune:
68403
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
ella_74 spune:
hello demodatelor,
dispar si io nitel, ca de' sunt prinsa cu botez, casa si multe altele, si ce-mi vad ochii? LR pleaca de pe meleagurile noastre...
Asa ca m-am grabit sa-mi comand si io repede niste sandalute si un tricou bun de alaptat in parc (cu nasturi)
:
http://www.laredoute.fr/vente-sandales-mellow-yellow.aspx?productid=324118875&documentid=207607&categoryid=31523562&single=&hasnext=1&hasprev=1
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-active-wear-femme.aspx?productid=324114495&documentid=207607&categoryid=22899486&single=&hasnext=1&hasprev=1
poate prindem si noi reducerile alea mari, ca vad ca mie mi-a luat comanda fara probleme; inteleg ca nu e inca oficial ca nu mai livreaza.
va pup,
, mamica de David
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David
croco21 spune:
Neata, am intrat doar sa va spun ca azi am ridicat de la posta comenzile de pe 10 si 11, deci dupa amenintarile LR ca nu mai trimit colete in Romania. Rucsacul izoterm primit cadou e chiar simpatic si foarte util pentru mers la picnic.
Croco