*** LA REDOUTE (30)***
Raspunsuri - Pagina 20
felicia74 spune:
Lavi mie chiar stresul asta imi place - vine, nu vine, mi s-or potrivi sau nu
In plus, eu sunt fana cumparaturi online, am luat aproape tot trusoul de bebe al Ilincai de pe net
Stii tu, fiecare cu viciul lui... vorba unei fete, bine ca nu beau, fumez sau ma uit dupa alti barbati
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
diana_jors spune:
Mi-a ajuns comanda, va scriu mai incolo ce si cum, ca trebuie sa schimb si sa hranesc copilul
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
madau spune:

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
madau spune:
Ma imbrac si eu acum si fug pana la posta sa pun banii ptr comanda de azi![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by soanso
buna fetelor ,
vad ca din nou face Sabine valuri cu sistarea livrarilor.eu in CJ cunosc 4 pers cu mine 5 care nu am avut probleme cu coletele si nu am primit mail ca ar sista livrarile in RO sa nu mai comandam.
cele 4 pers nu citesc discutiile noastre din"gasca" si comanda fara vreo problema exact ca inainte.
eu zic sa nu va faceti probleme,exact cum a zis madauodata ce ati comandat ,cu mail de confirmare ,cu banii luati de pe card nu are cum sa nu trimita coletele.
SOSO
da,asa e,dar la un moment dat poate sa spuna "STOP JOC".Si mie imi e teama ca nu degeaba ne ameninta ea de o luna incoace.
As da acum repede-repede cateva comenzi,ca sa nu-mi para rau daca de maine (de exemplu) nu va mai fi posibil.Dar nu pot sa caut pe site,ca sunt la birou si am treaba cat cuprinde.
I-am scris Sabinei ca nu mi s-au luat de pe card 57 euro ci 27,ca am primit cecul pe care mi l-a trimis si ca ii voi trimite inapoi coletul Osaka.Si am intrebat-o daca in loc sa-mi trimita pe urma un cec de valoarea taxelor postale,voi putea sa comand ceva de banii aia.Am vrut sa-i arunc momeala sa vad ce-mi raspunde.Sper ca nu-mi zice ceva de genul " o sa-ti trimit cec ca nu mai primim comenzi din RO".
lavi02 spune:
quote:
Originally posted by felicia74
Lavi mie chiar stresul asta imi place - vine, nu vine, mi s-or potrivi sau nuIn plus, eu sunt fana cumparaturi online, am luat aproape tot trusoul de bebe al Ilincai de pe net
Stii tu, fiecare cu viciul lui... vorba unei fete, bine ca nu beau, fumez sau ma uit dupa alti barbati
Chiar ca:

Ahaaaa.... pai inseamna ca eu am nimerit intr-o gasca nepotrivita

Mie imi place sa merg cat mai la sigur, ma deprima sa-mi cumpar ceva si apoi sa constat ca nu-mi place, nu mi-e bun, nu-mi sta bine, etc.
Da' io's cam conservatoare in general si imi place sa merg la sigur in toate privintele.
Recunosc la capitolul adrenalina, LR sta foarte bine! Ce Montaigne Rousse, domne! Ce parapanta! Ia da vreo cateva comenzi pe LR!
Jasmine spune:
cred ca de cand cu LR am devenit si eu dependenta de cumparaturi on-line si de adrenalina "vine sau nu vine coletul".
Cel mai rau imi pare pt hainutele de copii.Pentru mine am cam luat ce imi trebuia,dar pt copil o sa am nevoie tot timpul.
lavi02 spune:
Si mie pt hainutele de copii ca acolo merg si neprobate, se mai ajusteaza din elastic, la lungime mai cresc copiii....
Dar pentru mine... io's genul care ma duc cu n haine in cabina, le probez pe toate o data, apoi ma opresc la cateva pe care le mai probez inca o data sa fiu sigura-sigura ca imi stau bine, imi plac.. 
Si uneori plec nemultumita fara sa cumpar nimic. 
felicia74 spune:
Lavi tu semeni cu doru (deh, tot leu
) Faza misto e ca atunci cand merg cu el la cumparaturi ma intorc cu ceva ptr mine
Noroc ca mergem rar!
Cat despre adrenalina, la mine a fost minima, ca doar un cont nu merge
Lucru care ar trebui sa se confirme luni-marti (ca eu cred ca va sosi comanda de pe 15).
Asa ca raman la parerea mea: doar unele conturi au probleme. Lucru pe care LR nu vrea sa-l inteleaga, treaba lor, ei pierd!
Si in definitiv, in cazul meu nici n-a fost tevatura - n-a venit coletul, asta e, mi-a dat cec si am incheiat povestea. Maxim 3 mailuri per comanda, ceea ce e rezonabil.
lavi02 spune:
Feli, sunteti tari tu cu Doru
. Va complementati, ca sa zic asa ![]()
O sa primesc si eu cec. Cum il incasez? Unde, la ce banca vreau eu? Habar n-am.