*** LA REDOUTE (30)***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Dupa comanda pierduta de pe 3.05 am mai comandat pe 6.06 si pe 15.06.

Comanda de pe 6.06 a ajuns Ok acasa la mine. Pt cea de pe 15.06 e evident prea devreme.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

carolina bun! Si eu am comanda de pe 15. Cred ca luni va sosi (sper).

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

buna fetelor ,
vad ca din nou face Sabine valuri cu sistarea livrarilor.eu in CJ cunosc 4 pers cu mine 5 care nu am avut probleme cu coletele si nu am primit mail ca ar sista livrarile in RO sa nu mai comandam.
cele 4 pers nu citesc discutiile noastre din"gasca" si comanda fara vreo problema exact ca inainte.
eu zic sa nu va faceti probleme,exact cum a zis madauodata ce ati comandat ,cu mail de confirmare ,cu banii luati de pe card nu are cum sa nu trimita coletele.

SOSO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

am dat si eu acum o comanda am primit si mail de confirmare...eu zic sa nu ne agitam ca sigur nu opresc livrarile...n-au cum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

uf, am si eu cosul si coduri pregatite, numai sa dau comenzi...
Dar astept sa ajunga prima incercare... data pe 10 iunie (desi era duminica)...

Ar cam trebui sa apara, nu?

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Vad ca o parte dintre voi sunteti niste optimiste incurabile

Si mie mi-a spus ca vrea sa-mi trimita cec pt comanda nesosita din 12 mai, ca nu mai livreaza in Ro.

E vorba de 62 EUR, nu renunt la ei, dar nici nu cred ca mai comand, indiferent daca sisteaza livrarile sau nu.

Mergi la inceput

Partea buna e ca nici nu ma mai tenteaza sa ma uit pe site-ul LR, f f rar mai arunc un ochi.

Dar va mai citesc pe voi

Chit ca-s reduceri. Pot sa fie, daca dau banii si nu-mi primesc marfa...

Pentru mine si sot oricum nu am (prea) comandat, pe fete le-am cam imbracat pentru vara asta, in mare parte de pe LR, recunosc.

Pentru vara viitoare oi cumpara cate ceva din oras cand vor fi reducerile in RO. Restul... cumpar la primavara, ca doar si atunci voi fi tentata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

quote:
Originally posted by ionela-roxana

Am luat si eu pantalonii aceia verzui deschis si nr 40 imi vin perfect ....si nu am solduri f mari si talia ff mica cum scria cineva , poate e gresit croiul.Arata chiar foarte bine,pacat ca nu sunt si albi marimea mea.

ionela-roxana - ia uita-te aici
http://good-times.webshots.com/album/559512543cBfILH
Asa arata si ai tai?Sa fie oare ai mei croiti gresit?Clar ei se vad ca nu sunt croiti bine si parca in poze nu se vede atat de tare diferenta intre solduri si tale.
Oricum ei sunt foarte frumosi si dupa cum am spus o croitoreasa poate rezolva problema.

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by lavi02

Vad ca o parte dintre voi sunteti niste optimiste incurabile

Si mie mi-a spus ca vrea sa-mi trimita cec pt comanda nesosita din 12 mai, ca nu mai livreaza in Ro.

E vorba de 62 EUR, nu renunt la ei, dar nici nu cred ca mai comand, indiferent daca sisteaza livrarile sau nu.

pai cu 75% din comenzi nesosite, nci eu n-as mai comanda, esti campioana ghinionistelor Nasol!

Mergi la inceput

Nu, 75% e rata de succes, adica 75% au venit, 25% n-au venit.
Adica 2 din 8.

Oricum, nivelul de stres rezultat per ansamblu e peste limita mea acceptabila.

Mergi la inceput