*** LA REDOUTE (30)***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

diana eu am inceput sa am probleme DOAR cand am dat comanda de pe un cont nou.
Acesta fusese creat, de fapt, doar pentru a testa coduri, dar eu mi-au trimis niste oefrte tentate si m-am aruncat la niste comenzi.
Pe contul vechi am dat deja 6 comenzi si au venit toate in timp record, maxim 10 zile. Acum astet saptamana viitoare o alta mega-comanda si tind sa cred ca va veni si aceasta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

am citit pe www.achetergagnant.fr ca frantuzoaicele au inceput sa primeasca acasa catalogul LR toamna-iarna.
Si noi poate nici n-o sa mai avem ce cauta pe site-ul lor pana atunci.
Iar ma apuca nervii.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catusha spune:

Eu am facut azi 2 comenzi si aparent nu sint probleme. Eu am doua conturi, cu acelasi card, ambele pe numele meu, pe aceeasi adresa de livrare, decit ca la unul m-am inregistrat cu Nume - Prenume si la celalalt Prenume - Nume, cu doua adrese de email. Mi-am facut doua conturi pt ca am observat ca nu toate codurile mergeau pe un cont. Ambele conturi au mers f bine pina in prezent, nu am avut colete intirziate, sau cu lipsuri, sau alte probleme.

Azi am folosit codul 41211 care are cadou "set sac et trousse bleu". A primit vreuna din voi cadoul asta? Cum arata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mai fetelor...mai lasati conversatiile cu Sabine, voi nu vedeti sa o tine una si buna.... Hai sa vedem daca ajung comenzile astea deja trimise de curand si apoi mai vedem cum facem..poate s-or mai linisti apele

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by madau

Mai fetelor...mai lasati conversatiile cu Sabine, voi nu vedeti sa o tine una si buna.... Hai sa vedem daca ajung comenzile astea deja trimise de curand si apoi mai vedem cum facem..poate s-or mai linisti apele

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Subscriu!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Iote si pe mine ma mananca deshtele sa-mi iau adidasi..ca am pus okii pe ei de mult, de cand erau 80 euro..acu' sunt 50..dar astept sa vad daca ajunge comanda asta pe care o am pe drum

Apropo..Claudia ce face? Cand vine din concediu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Claudia vine duminca.
fetelor, mai aveti colete de la inceputul lui iunie si n-au ajuns?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare fetele! noi ne-am mutat si inca n-avem net bun... scriu rpd sa nu pice

am primit azi comanda din data de 8iunie sunt super multumita de unele produse...de altele mai putin

iar incepe sabine cu sistarea comenzilor??offff....m-am cam saturat acum de placa asta...si totusi daca ea chiar zice adevarul si in curand nu mai putem comanda?? voi ce ziceti sa mai bag azi o comanda??

aaaa...uitam vreau sa va intreb de fusta aia cu volane si tull scurta stiu ca ati luat-o voi...sa-mi ziceti cum se aseaza daca e infoiata tare cum sta materialul si marimea daca coincide...pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

quote:
Originally posted by nushulica

iar incepe sabine cu sistarea comenzilor??offff....m-am cam saturat acum de placa asta...si totusi daca ea chiar zice adevarul si in curand nu mai putem comanda?? voi ce ziceti sa mai bag azi o comanda??

eu zic sa dai comanda ,pana mai poti.

jasmine,mai rau te complici sa-ti faci card in euro,si pana iti vine cardu Sabine uita de ce a zis,mai bine propune-i sa dai o comanda pe banii aia(57euro) +contravaloarea transpotului pt coletul pe care il trimiti la ei .asta in caz ca o intelege ce vrei sa zici.

va pup,noapte buna

SOSO

Mergi la inceput

Cred ca o sa comand si eu maine adidasii aia...nu de alta dar macar sa apuc pana scot astia Ro din sistem. Acuma si daca n-or veni, banii inapoi tot tre' sa-i dea..atat timp cat nu am fost informata in mod oficial ca nu mai pot comanda, nu? Ca doar nu stiu ei ca noi suntem ditai gaska de redoutiste si stim tot ce misca la ei acolo.

Spuneti-mi si mie va rog un cod cu un caodu mai maricel, sau ceva sa vina ca si colet, odata cu adidasii, sa nu vina ca si "scrisoare"

Mergi la inceput