*** LA REDOUTE (30)***
Raspunsuri - Pagina 15
vl-ad spune:
din 5 iunie
Eu sper in continuare sa nu mai fie colete pierdute.
Eu totusi cred ca se intampla ceva aici in Ro ca aftfel nu imi explic de ce se pierd colete doar la aceleasi persoane.Cred ca cineva si-a dat seama ce este inauntru si sa gandit ca de ce nu si-ar insusi si el-ea ceva hainute.Eu cred totusi ca de la LR pleaca coletele.Parerea mea.
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
cin spune:
mai, este totusi ceva dubios...nu inteleg cum e posibil ca la aceleasi persoane sa nu ajunga coletele trimise si retrimise... eu am avut pierdute 2 colete din 13 si 14 februarie. sabine mi-a trimis un alt colet in locul astora 2 in 17 aprilie. nici coletul ala n-a ajuns. mi-a trimis un alt colet in schimb in 4 iunie...se pare ca nici asta nu ajunge. restul coletelor mi-au sosit fara probleme in max 14 zile.
danilamonica spune:
Fetelor jale mare cel putin pentru mine iata conversatiile cu Sabine
Hi,
"Your parcel has been shipped on June 6th. The problem is that your country is still online and it will be cancelled next.
Best regards.
Cordialement.
Sabine,
Relation Client du site www.laredoute.fr"
apoi ... eu raspund...
"Dear Sabine,
I've receive the package on 16th June and it's OK and I want to ask if I can place another order today?
Thank you. Monica Danila"
si ea imi trimite imediat raspunsul surprinzator:
Hi,
No, do not place any other orders online. Thank you for your understanding.
Best regards.
Sabine Ghysels.
Service Relation Clients. La Redoute."
Ce ziceti de asta?
Cica sa nu mai dau comanda!!!!
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by danilamonica
The problem is that your country is still online and it will be cancelled next.
Aoleu!Iar incepe cu chestia asta.Ma gandesc acum ca e posibil chiar sa scoata oficial Romania de pe lista,dar mai dureaza putin ca francezii sunt mari maestri in birocratie,proceduri greoaie si taraganari.
cin spune:
eu am facut vineri o comanda, apare "in curs de pregatire", banii mi i-au luat de pe card... astept coletul ![]()
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by cin
eu am facut vineri o comanda, apare "in curs de pregatire", banii mi i-au luat de pe card... astept coletul
si eu am facut sambata 2 comenzi si sper sa fie OK.
Dar e posibil sa nu ne ameninte chiar degeaba,cel putin asa reiese din ceea ce i-a scris Monicai : ca urmeaza sa scoata Romania de pe lista tarilor din care se primesc comenzi.
diana_jors spune:
pai de exemplu eu vad la "Comenzi neonorate inca" acelasi op16 ... e coincidenta?
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by diana_jors
pai de exemplu eu vad la "Comenzi neonorate inca" acelasi op16 ... e coincidenta?
Dianade
Alex (23 aprilie 2007)
habar n-am,dar stiu ca nu numai in Bucuresti au fost colete pierdute.