*** LA REDOUTE (30)***
Raspunsuri - Pagina 17
felicia74 spune:
Madau cadou mai mare ca setul de tacamuri colorate nu stiu. Dar adidasii si tacamurile nu cred ca ar veni intr-o scrisoare, nu? Alege si o cana de la Solution Maison si gata coletul.
Data trecuta ce ai avut de au venit tacamurile in scrisoare?
Fetelor, eu cred ca Sabine a zis asa ca sa impulsioneze vanzarile ca uite cate vreti sa cumparati![]()
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
madau spune:
Am avut tacamurile si 2 salopete ptr Miruna..si au venit ca si scrisoare. Acum ma uitam ca vad ca a mai aparut un set de farfurii cu pahare..si mai vreau si o cana ptr suc de la SM...cred ca se face de un colet
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
madau spune:
Am gasit un cod nou..cu un uscator de par, ar trebui sa fie destul de maricel nu? Macar cat setul de tacamuri
. Ma mai uit maine...ma duc sa culc maimutzica
Madau si
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by soansoquote:
Originally posted by nushulica
iar incepe sabine cu sistarea comenzilor??offff....m-am cam saturat acum de placa asta...si totusi daca ea chiar zice adevarul si in curand nu mai putem comanda??
voi ce ziceti sa mai bag azi o comanda??
eu zic sa dai comanda ,pana mai poti.
jasmine,mai rau te complici sa-ti faci card in euro,si pana iti vine cardu Sabine uita de ce a zis,mai bine propune-i sa dai o comanda pe banii aia(57euro) +contravaloarea transpotului pt coletul pe care il trimiti la ei .asta in caz ca o intelege ce vrei sa zici.
va pup,noapte buna
SOSO
acum am ajuns acasa.Discutand pe drum cu sotul meu am ajuns la aceeasi concluzie in privinta contului in euro:n-are rost.
M-am uitat pe extrasul de cont si nu mi-au oprit 57 euro,cat face pachetul Osaka,ci 27.41 euro cat facea pachetul meu pierdut.Deci nu-mi datoreaza nimic.Chiar azi am primit si cecul pt cei 27.41 euro.
Asa ca acum trebuie sa-mi fac timp (ceea ce nu e usor deloc) sa ajung la un oficiu postal de unde se pot trimite colete externe,sa expediez pachetul Osaka inapoi in Franta.Pe urma sa scanez chitanta de la posta si sa-i trimit Sabinei explicatiile despre cursul de schimb lei-euro.
Parca zicea cineva pe aici ca a vrut sa returneze la LR niste adidasi si i s-a spus de la posta ca ar costa 58 RON?Asta inseamna ca pachetul asta ma va costa cel putin 100 RON,ca e mare.Asta inseamna aproximativ 30 euro.O sa-i propun Sabinei sa dau o comanda de banii astia.Sper sa nu se prefaca ccc ca nu pricepe ce-i spun.
Acum spuneti-mi si mie cum procedez cu cecul de 27.41 euro.Ma duc la ING si...?
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by madau
Mai fetelor...mai lasati conversatiile cu Sabine, voi nu vedeti sa o tine una si buna.... Hai sa vedem daca ajung comenzile astea deja trimise de curand si apoi mai vedem cum facem..poate s-or mai linisti apele
Madau si
votati mica dansatoare
cu mare drag as lasa conversatiile astea cu Sabine,dar trebuie sa lamuresc cumva povestea asta cu Osaka.Imi sta pe creier.Pana la problema asta cu pachetul meu trimis aiurea in Japonia n-am avut "placerea" mail-urilor catre Sabine.Acum trebuie sa ne lamurim,ca practic au la mine marfa in valoare de 57 euro.Desi nu e vina mea,nu ma simt bine pana nu clarific situatia.
Secman spune:
We do not reimburse to credit card. So, for the amount of 13,37 EUR and 83,96 EUR, are the inquiries of your bank of your bank account ? We do not phone abroad and we are not sending orders in your countries because even if your friends received your parcels , we have so such lost parcels that we cannot sell at a loss. Thank you to confirm for the refunds.
Poate acest email va va linisti .
Spunetimi ce mai vrea aceasta Sabine de la mine ce inseamna la ea numar de cont ca i-am trimis toate numerele posibile pana si adresa din partea bancii ,chiar imi vine sa oa iau in suturi dar poate mai avem nevoie de LR.
SPUNETI -MI CE TREBUIE SA TRIMIT PENTRU A OBTINE BANII PRIN CEC CA DEJA AM 1 LUNA DE CAND MA CONVERSEZ CU SABINE PE ACEASTA TEMA SI NU MAI SUPORT.
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by Secman
We do not reimburse to credit card. So, for the amount of 13,37 EUR and 83,96 EUR, are the inquiries of your bank of your bank account ? We do not phone abroad and we are not sending orders in your countries because even if your friends received your parcels , we have so such lost parcels that we cannot sell at a loss. Thank you to confirm for the refunds.
Poate acest email va va linisti .
Spunetimi ce mai vrea aceasta Sabine de la mine ce inseamna la ea numar de cont ca i-am trimis toate numerele posibile pana si adresa din partea bancii ,chiar imi vine sa oa iau in suturi dar poate mai avem nevoie de LR.
SPUNETI -MI CE TREBUIE SA TRIMIT PENTRU A OBTINE BANII PRIN CEC CA DEJA AM 1 LUNA DE CAND MA CONVERSEZ CU SABINE PE ACEASTA TEMA SI NU MAI SUPORT.
ca sa-ti trimita cec nu e nevoie sa-i trimiti nimic.Ti-l trimite pe adresa cu care te-ai inscris pe site.
mie mi se pare ca textul primit de tine nu e scris de Sabine.Asta inseamna ca astia chiar au de gand sa ne taie macaroana,daca mai multe persoane de la relatii cu clientii ne spun acelasi lucru,fiecare cu engleza lui.
madau spune:
Cam asa gandesc si eu..dar ce nu inteleg..este de ce sa stopeze livrarile ptr toata lumea, si nu doar la conturile cu probleme? Sau mai bine zis..de ce nu pot pune la punct un sistem ca lumea de livrare
, ca slava domnului comenzi aveau din RO, nu cred ca e asa o piatza neinsemnata![]()
Madau si
lilina spune:
revin si eu cu o intrebare
am primit un colet mai putin un tricou, pe factura nu era bifat acel tricou si era suma finala modificata cu pixul
ce ma sfatuiti sa fac ? ca mi-e o scarba sa dau mail 
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
madau spune:
Pai si cat ti-a luat de pe card? Cu tricou sau fara?
Madau si

offff....m-am cam saturat acum de placa asta...si totusi daca ea chiar zice adevarul si in curand nu mai putem comanda??