*** LA REDOUTE (30)***
Raspunsuri - Pagina 12
diana_jors spune:
felicia, multumesc. Problema mea personala cu ebay e ca nu sunt neaparat noi, si stiu pe cineva care si-a luat de pe ebay ceva electr(on)ic si era stricat
si nu de la transport, si nici nu era precizat...
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
rall spune:
... de asta e bine sa cumperi de la cei care vand de mult timp pe ebay sau care au multe calificative de la ceilalti utilizatori. Sunt vanzatori cu peste 20mii de obiecte vandute si cu 99.9% sau chiar 100% clienti multumiti. E cam greu sa iei teapa chiar tu de la oamenii astia.. ![]()
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by rall
... de asta e bine sa cumperi de la cei care vand de mult timp pe ebay sau care au multe calificative de la ceilalti utilizatori. Sunt vanzatori cu peste 20mii de obiecte vandute si cu 99.9% sau chiar 100% clienti multumiti. E cam greu sa iei teapa chiar tu de la oamenii astia..
bine de stiut
Am umplut iar cosul. Nu am "cumparaturi" decat de 120 euro

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
diana_jors spune:
He he... Felicia, si eu am un cos de 230 euro, ca sa nu uit ce mi-a placut cat am navigat prin site
Si evident de toate am si eu "mare nevoie" ![]()
Si da, si eu strang bani de casa
Si am si botezul juniorului si nunta mea pana la sfarsitul lui august ![]()
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
cin spune:

pot sa-mi vad cosul de produse de pe contul cu "bube"
. deci totul pare a fi ok
ma intreba cineva (Secman sau Soanso, scuze ca nu retin) in legatura cu datele contului de pe care am comandat vineri. da, toate datele erau identice cu cele de pe contul cu bube (exceptie prenumele) si am platit cu acelasi card ca si de pe contul meu. mi-a luat comanda...
va pup
madau spune:
Iaca am aterizat si eu de prin tarile calde
, gata concediu, acum astept sa vad daca ajunge coletul ala comandat miercuri si am deja un cos plin cu produse care asteapta cumintele
Feli ma bucur ca e mai bine Chiti...s-o tineti tot asa. Geanta aia de umar la care ai pus ultimul link ti-o recomand din suflet...eu am pe kaki si e SUPER.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by felicia74
diana in privinta lucrurilor ptr copii, ebay e mult mai bun, acolo gasesti ce nici cu gandl nu gandesti la pret buuun. Ca am vazut ca pe LR jucariile sunt cam scumpicele
tu ai cumparat ceva de pe ebay?
felicia74 spune:
Jasmine nu, dar l-am studiat indelung. Insa nu prea mai am rabdare ca sunt multe articole de studiat...
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by felicia74
Jasmine nu, dar l-am studiat indelung. Insa nu prea mai am rabdare ca sunt multe articole de studiat...
asta vreau si eu sa fac,sa-l studiez un pic.
exista ebay.fr,de exemplu?
sau e musai sa comanzi din State?Ma gandesc la taxele postale.