*** LA REDOUTE (30)***
Raspunsuri - Pagina 11
aissa spune:
Felicia sanatate multa! E bine ca nu a mai facut febra, de acum o sa inceapa sa lege burtica. Uf!
Ramasesem datoare cu ce am primit vineri (am scotocit pana acum ca mi-am gasit si cosul gol asa ca am avut de lucru).
www.laredoute.fr/vente-versaflex-reebok.aspx?productid=324115784&documentid=207607&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=0" target="_blank"> - adidasii care sunt mari, cum spuneam. Am deja de la Nike unii masura 25 si pe astia i-am comandat 26 dar diferenta intre ei e imensa. Sunt buni pt anul viitor. Ei insa sunt super ok!
www.laredoute.fr/vente-debardeur-2-en-1.aspx?productid=324103901&documentid=346107&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=0" target="_blank"> - tricou 2 in 1 super ca lumea, singura chestie pe care i-o pot "reprosa" e ca spre deosebire de cele care doar par a fi 2 in 1 asta chiar e format dintr-un maieu plus tricou suprapus ceea ce ma face sa ma tem ca imi va fi cald cu el(e). As fi preferat sa fie doar cu efect suprapus.
www.laredoute.fr/vente-la-tunique-decollete-v.aspx?productid=324103945&documentid=346107&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=0" target="_blank"> - bluza foarte misto vine, am comandat 50-52 si ma temeam sa nu fie prea mare dar vine ok, abia astept sa o port. Ceva pb la bust, in triunghiurile formate trebuie sa imi indes ... sutienul, eu am probat-o fara si venea aiurea, oricum daca aveti pieptul mare trebuie gasit cum sa punetii sanii in cupe, nu merge cu cusatura aceea peste, se vede aiurea. Si asa, cu ei iesiti in afara mi se parea cumva...superexpus, dar repet, nu eram cu sutien in momentul probei.
Poze
felicia74 spune:
Despre ebay:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97071
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68873&whichpage=2&SearchTerms=ebay
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72410&SearchTerms=ebay
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
aissa spune:
La sandalele puse de Andre_Ea eu vad parca 3 nuante, cea mai de sus auriu, cea de la mijloc maro si cea din fata si calcaiul un bronz. Ca masura nu ma bag...ced ca fiind sanda deschisa in fata merge luat numar pe numar, cat porti aici. (dai comanda?
)
Poze
vl-ad spune:

Ca tot vorbiti de genti : ce ziceti de asta?
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6507344&SizeCode=99999&Quantity=1&PersText=&ItemId=3&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
A mai luat-o cineva?
Am incercat si eu cu codul acela care reduce 20 din 30 dar nu merge.
andre_ea-Sunt frumusele sandalutele.Da intradevar curelele nu par a fi toate aceeasi culoare , cea din mijloc parca e diferita.
Cu marimile ce sa iti zic ,eu am comandat o singura data incaltaminta de la ei si am luat marimea care o port in Ro.Consulta tabelul de marimi.
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by aissa
La sandalele puse de Andre_Ea eu vad parca 3 nuante, cea mai de sus auriu, cea de la mijloc maro si cea din fata si calcaiul un bronz. Ca masura nu ma bag...ced ca fiind sanda deschisa in fata merge luat numar pe numar, cat porti aici. (dai comanda?)
Poze
Da, asa vedeam si eu. Pacat ca erau dragute.
Ti-am zis ca dau. Da' n-am card pana miercuri-joi. Deocamdata mai brouseuiesc.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
rall spune:
Despre ebay...
- pentru plata produselor trebuie sa va faceti un cont paypal (pe www.paypal.com), acolo trebuie sa introduceti datele unui card valid pt plata online (cred ca majoritatea deja aveti
;
- mergeti apoi pe ebay.com si licitati pentru ce va place
Sunt licitatii instante (unde atat cat scrie pretul, cu atat poti cumpara obiectul) dar si licitatii la care "licitezi".. si cel mai mare pret castiga;
- livrarea se face prin posta, UPS, DHL, etc (ce firma alege expeditorul);
- sistemul e oarecum asemanator cu okazii.ro;
- eu am primit vreo 10-13 colete de acum, toate fara nici o problema si foarte rapid (de la 5 la 10 zile, in functie de unde veneau.. USA, China, Australia);
- mi-am cumparat bijuterii (de argint, placate cu aur alb - un inel la vreo 50mii, o bratara la vreo 60, etc
, haine, genti, cosmetice, saruri de baie, un lot de 36 de parfumuri de marca (parfumuri mici, din alea la 5-10-15 ml) - 900mii, etc;
- nu mi s-a pierdut nici un colet.
Cam astea sunt intrebarile care mi le-a pus Jasmine pe PM, sper ca nu te superi ca am raspuns aici, dar vad ca erau mai multe fete interesate
Daca mai vreti sa stiti ceva, va raspund cu drag 
soanso spune:
buna fetele,
vad ca am dat start la cumparat de genti .
Felicia74, e super geanta aleasa de tine da scumpaaaaaaaa, a mea am luat-o pe negru si e 11 euro(e mai usor de asortat).
vl-ad ,si a ta imi place si pretul e bun daca iti place ...a ta sa fie!![]()
SOSO
diana_jors spune:
Salut,
eu sunt suparata ![]()
Mi-am pregatit cosul sa dau comanda cand imi vine aviz de la posta, si uite ca cel mai important produs pentru mine nu mai e disponibil si nici n-o sa fie ("acest produs nu se mai vinde pe site-ul nostru")... era un covoras cu senzori, pentru joaca pentru piticul meu, la 20 euro!
Uf, imi placea foarte mult... acuma trebuie sa ma uit dupa saltelute de joaca, desi dupa cateva luni nu mai am ce face cu ele... covorasul era ok si cand era mai mare... Asta e, daca n-am avut curaj... Altfel poate aveam o sansa ![]()
Mi-ati facut o pofta cu gentile... desi eu sunt din tagma femeilor care nu se uita niciodata dupa genti, noroc ca mi-a facut mama cadou cateva de culori diferite ca sa am sa le asortez la haine, ca eu imi luam numai rucsace ![]()
Daca gasesc si eu ceva care sa aiba si curea asortata, o bag in cos, sa vedem ce bafta am ![]()

Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
felicia74 spune:
Mey, uitati-va cat s-a facut geanta asta:
http://www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=324117310&DocumentID=207607&IntRef=0003&SecIntRef=00001
Pai pot eu s-o las aici?![]()
Hai, ca-s happy ca fii-mea bea si mananca deci suntem spre bine.
diana in privinta lucrurilor ptr copii, ebay e mult mai bun, acolo gasesti ce nici cu gandl nu gandesti la pret buuun. Ca am vazut ca pe LR jucariile sunt cam scumpicele![]()
Lasa, ca arunc un ochi si pe acolo. Eu cica strang bani de casa
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
soanso spune:
quote:
Originally posted by felicia74
Mey, uitati-va cat s-a facut geanta asta:
http://www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=324117310&DocumentID=207607&IntRef=0003&SecIntRef=00001
Pai pot eu s-o las aici?
Hai, ca-s happy ca fii-mea bea si mananca deci suntem spre bine.
[Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
ma bucur din suflet ca Ilinca e mai bine,sanatate infinita,sa ii dai multe lichide.

geanta,repede in cos cu ia si comand-o sa nu se scumpeasca iar sau sa treaca.
am mai scris un mesaj asemanator dar nu a aparut????
SOSO