*** LA REDOUTE (30)***
Raspunsuri - Pagina 13
rall spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
Rall,mersi pt info.
da' putem sa si vindem pe ebay?
Se poate, dar deocamdata conturile de paypal pentru Romania permit doar sa trimitem bani, nu sa si primim... Deci daca ai vinde ceva pe ebay trebuie sa folosesti alta modalitate de a primi banii, si se complica destul de mult treburile...
rall spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
asta vreau si eu sa fac,sa-l studiez un pic.
exista ebay.fr,de exemplu?
sau e musai sa comanzi din State?Ma gandesc la taxele postale.
Taxele postale sunt cam la fel, de oriunde ar fi expeditorul si variaza intre 5 si 15$ (asta e media, gasesti si cu 3$ sau cu 50$). Oricum, poti vedea inainte de a cumpara cat ajung taxele asa ca iti faci calculul.. si vezi daca merita sau nu
hrisanta spune:
as vrea sa stiu de ce nu ma pot inregistra pe paypal.Orice parola bag nu mi-o accepta.Va rog daca ma puteti ajuta
lilina spune:
Buna gagici !
eu am primit un colet din care lipsea un tricou
pe factura nu era bifat insa era suma modificata cu pixul
adica scazuta exact valoarea tricoului
ce sa fac ?
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
Secman spune:
quote:
Originally posted by rall
De cand avem Paypal in Romania eu am renuntat la LaRedoute si am inceput sa cumpar de pe ebaySincer, desi n-am avut nici o problema cu ei, m-am cam saturat sa citesc de atitudinea pe care o au fata de noi. E dreptul lor, dar daca mi se pierde un colet pentru ca ei nu sunt in stare sa il trimita cum trebuie, n-ar trebui sa fiu eu responsabila...
Asa ca.. ebay rules!E adevarat ca acolo n-au coduri
dar se gasesc o infinitate de lucruri, de la preturi bune la f bune... Io luni am 3 colete de ridicat
SOSO
Ati descoperit un alt SITE de haine sau nu am inteles eu prea bine ..
ebay rules!
Imi dai si mie adresa si cateva detalii
rall spune:
quote:
Originally posted by hrisanta
as vrea sa stiu de ce nu ma pot inregistra pe paypal.Orice parola bag nu mi-o accepta.Va rog daca ma puteti ajuta
Nu prea stiu cum sa te ajut... poate daca ne dai paste exact la eroare?
Secman, adresa e www.ebay.com
andreap spune:
Buna dimineata
Raportez si eu colet sosit de vineri(cred ca Aissa a scris despre asta..);incerc sa pun link-uri:
pantofi ptr.sot,arata bine:
http://www.laredoute.fr/vente-les-mocassins-edeis.aspx?productid=324116262&documentid=207607&categoryid=22905087&single=&hasnext=1&hasprev=1
tricou ptr.mine,pe bej,arata bine:
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-active-wear-femme.aspx?productid=324114495&documentid=207607&categoryid=22899486&single=&hasnext=1&hasprev=1
bluza,pe gri,e super:
http://www.laredoute.fr/vente-tunique-a-bretelles-active-wear-femme.aspx?productid=324114512&documentid=207607&categoryid=22899486&single=&hasnext=1&hasprev=1
pantaloni,sunt cam grosi si culmea,36 cam amri
:
http://www.laredoute.fr/vente-pantacourt-noir-lin-et-coton-la-redoute-creation.aspx?productid=324113526&documentid=207607&categoryid=22905179&single=&hasnext=1&hasprev=1
mai sunt 2 tricouri ptr.sot,nu le mai gasesc.
O zi buna
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
Jasmine spune:
Neata!
Vad ca Sabine nu mi-a raspuns pana la ora asta.Azi e deja a 5-a zi de cand am scris pe site.Oare e posibil pur si simplu sa ma ignore?Desi nu cred,ca daca scrii pe site trebuie sa primesti un raspuns,nu?
diana_jors spune:
Jasmine, mai ai rabdare ca a fost week-end. In plus, ei sunt cu o ora inapoi...
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
felicia74 spune:
hai ca i-am scris si eu Sabinei in legatura cu coletul din 14 mai. Sa vedem daca raspunde.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Sincer, desi n-am avut nici o problema cu ei, m-am cam saturat sa citesc de atitudinea pe care o au fata de noi. E dreptul lor, dar daca mi se pierde un colet pentru ca ei nu sunt in stare sa il trimita cum trebuie, n-ar trebui sa fiu eu responsabila...