Nou stil de viatza (144)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!

La Multi Ani! DORULET. Sa fii sanatos si norocos alaturi de parintii tai.

In Bucuresti azi a fost o zapuseala de sa mori si alta nu. Asa ca nu prea am avut chef de mancat. Seara am fost la o terasa si am baut un Pepsi light si un Gatorade de portocale.

Va las acum ca mor de somn (dimineata m-am trezit devreme de am fost la control la dentist). O noapte buna si racoroasa (daca se poate)va doresc tuturor. Maine nu stiu daca o sa intru pana seara, ca mergem la mama la masa (preparate din peste).

Va pup pe toate

Cele 2 surioare, la final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Doruletz , LA MULTI ANI!!!

Mergi la inceput

Serban, LA MULTI ANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

LA multi ani Doru si Serban...sa fiti sanatosi si la punga grosi!!!

Eu abia acuma am ajuns la calculator ca...de dimineatza robotesc intr-una.Acuma ama terminat mancarea pt sapt viitoare (ciorbita de perisoare, ardei umpluti si friptura de vitel la cuptor) asa ca....mor de durere de picioare ca azi numai in picioare am stat...

Meniul de azi...muuuuulta apa ca am murit de cald si o rosie cu branza si aqia abia am inghitit-o. Nu pot manca nici moarta...imi e f. cald si de la rusi si nu imi arde de mancat. Dar...acuma beau o bere rece siv a scriu de zor.

Va poop si pe maine!!!
Maine poate schimb subiectul !

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Neata fetelor!

Haideti fuga la cafea..sa nu se raceasca.

Noi astazi vom merge la padure, asa ca meniul meu va fi compus din carnita de pui la gratar cu salata si muuuuuuuuulta apa plata.
Pupici la toata lumea si sa aveti o duminica frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Serban si Doru,sa cresteti mari si sanatosi.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Fetelor pe unde umblati? Sper ca nu in frigider

Mergi la inceput

Mai dar ce pauza totala...

Eu azi am facut o praji cu visine...pt copil si normal ca am mancat si eu 2 bucatele dupa care...mi s-a facut rau...de cat de dulce era (sau asa mi s-a parut mie). Cei din jur au fost incantati de ea dar...mie nu mi-a mai trebuit mancare toata ziua. Nu stiu ce e cu mine dar...pur si simplu nu pot manca deloc...imi e cald...si as bea apa non-stop.
Pentru maine mi-am facut un piept de pui la gratar...si imi voi face o salata iar dimi...probabil ceva caises si piersici iar seapa...sala cu sor'mea.

Gata ca...m-am intins!!!

Sper sa fiu maine pe faza sa schimb subiectul...dar....daca nu...ca voi fi la scarbici....O rog pe carmen sa il deschida tot ea!!! Eu sper doar sa nu ma bage seful in sedintza...ca....altfel...o sa ma bag eu sa deschid repede subiect!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Buna dimineata la cafea si bine v-am gasit!

A fost o vacanta minunata, dar extrem de scurta.Am fost la Mamaia.Vremea a fost foarte buna pina vineri cind ne-a expirat si biletul.

Despre kilograme....nu pot spune decit ca ii cer Carinei mii de scuze, e primul ei concurs si s-a straduit foarte mult.
In concluzie, m-am ingrasat!Sunt multumita insa ca am luat foarte putin vis-a-vis de asteptari, desi am mincat ceafa de porc cu cartofi prajiti, pui la rotisor, pizza , am baut bere, sucuri, insa am reusit sa evit piinea si dulciurile.
Nu va spun greutatea de azi pentru ca am meniu de fructe, legume si apa si sper miine diimineata sa mai salvez ceva din onoarea echipei.

La multi ani! pentru Doruletz si Serban.
Felicitari, fetelor care au slabit si celor care tin subiectul fierbinte!

Nu am citit nimic de un nou concurs, v-ati gindit la ceva?
Eu sunt prima pe lista cu target 3 kg.

Tzuni, te astept cu interes sa ne povestesti despre seminar.Eu sunt fan M.B.Inainte de a va descoperi pe voi emisiunile ei m-au determinat sa imi revizuiesc obiceiurile alimentare.

va pup si mai vorbim, o zi minunata!

Ina - Carina - Slabim, slabim , la mare ne grabim

Mergi la inceput

'Neata fetelor...unde sunteti??? Haideti la o caldutza!!!

Mergi la inceput