Nou stil de viatza (144)
Raspunsuri - Pagina 27
dordia2000 spune:
BUna seara!!!
Eu sunt cu tonele de rusi pe cap si am o stare de nervi...da imi vine sa ma dau cu capul de pereti.
Azi am mancat asa:
MD: o feliuta de cas cu o rosie
P: cu greu o salata din 2 rosii,un castravete,o felie branza si 2 felii sunca, un pic ulei si sare.
C: o jumatate de sandwich cu cascaval de la fi'miu si vreo 200 gr pilaf de pui tot de la el.
Deci...pt cina..imi atribui singura
de rigoare!!!
Fetelor...concediu placut celor care pleaca si weekend placut tuturor ca in weekend nu stiu cand o sa am timp la calc.
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
tumpi spune:
Mami dulce, cat are matoanca?E mai dificil, a schimbat locul si s-ar putea sa-si cam marcheze teritoriul.
Tb sa existe pe la pet-uri niste spreiuri speciale sa le dai pe canapea sa ii repugne ei mirosul.
Am avut si eu pb cu ale mele cand m-a mutat(acu stat si ma gandesc cand am sa le aduc aici cum o sa reactioneze), aveau un coltisor langa usa unde faceau.Am spalat cu clor,dar pe ele mirosul de clor le atrage, se tavalesc prin locul unde am spalat
,noroc ca am pus gresie si nu se mai duceau acolo.Tb sa fi f atenta si rabdatoare cu ea.
Si acum on topic
MD: vesnica cafea cu lapte, 4 cirese,un kiwi galben si vreo 3 capsuni
P:legume(congelate) inabusite in suc propriu
Gustare:un kiwi,capsuni si cirese
C:o salata cu morcovi,telina, salata verde si rosii
Si ca sa ma porcesc putin al meu m-a servit cu inghetata
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Delidana spune:
Buna dimineata! 
La noi e un cer gri si ploua, ceea ce inseamna probabil ca azi voi sta pe acasa. Deh, daca nu m-am trezit mai de dimineata sa plec in oras... Vroiam sa merg la film, a aparut "Fracture" cu Anthony Hopkins, un actor care imi place foarte mult. Poate apuc sa-l vad totusi in weekendul asta.
Miag, rontaitul e boala grea
stiu si eu. Ma mai apuca si pe mine, mai ales cind sint obosita sau n-am dormit cit ar fi trebuit sau atunci cind n-am mincat suficient la una din mesele principale.
Dupa cum spunea cineva, solutia cea mai buna este sa n-ai ce rontai. ![]()
Puskin, distractie placuta si te asteptam cu poze! 
Carmen,
.
Zuzi, in weekend am de spalat, facut cumparaturi pentru saptamina urmatoare si mers la film + citit. Ultima parte imi place mai mult decit prima. ![]()
Mamicadulce, sa pui poze cu pisoiul, imi plac si mie tare mult dar favoritii mei ramin ciinii. Pe unul din ei, care e negru, il cheama tot Blacky, ca pe mita ta.
Weekend placut! 
Cu o echipa de valoare, kilogramele or sa zboare! ![]()
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
violeta70 spune:
Buna fetelor!
Intru si eu putin, ca sunt super obosita si fara chef. Cum v-a spus sor-mea, ieri m-am operat, totul a fost ok, dar de ieri de la ora 13.00, d-abia acum o juma' de ora am mancat ceva: niste zacusca si pate vegetal Mandy, cu ciuperci (120 g) cu o felie de paine cu graham. Am mancat destul de greu painea pt. ca nu am voie sa musc, pentru ca se poate desface gingia. Asta este, probabil ca pana diseara am sa mananc niste piure, adica ceva moale.
Puskin concediu placut si cat mai odihnitor.
Mercedes si tie vacanta placuta la mare (este mai scurta sau mai lunga?)
InaC te-ai intors?
zuzilici merci pentru grija si sanatate multa si tie si familiei.
Va las acum ca mai am treaba. Pupici
Cele 2 surioare, la final invingatoare
"Dordia-Violeta" 
nastad spune:
Are mama baietzel...are mama baietzel,mititel si frumushel..
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
Delidana spune:
Roxana si Doina,
pentru Serban si Doru, sa creasca mari, sanatosi, sa aiba parte de multa sanatate si impliniri in viata! 
Cu o echipa de valoare, kilogramele or sa zboare! ![]()
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
nastad spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Roxana si Doina,pentru Serban si Doru, sa creasca mari, sanatosi, sa aiba parte de multa sanatate si impliniri in viata!
Cu o echipa de valoare, kilogramele or sa zboare!

Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru