Nou stil de viatza (144)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

BUna seara....!!!

Au venit rusii...offf ce naspa este....imi e cald..ma doare burta...nu am chef de mancat (asta-i un lucru bun)!

Azi am mancat asa: Nik doar apa plata cu lamaie, si ceva cirese (cam jumatate de kg). Pur si simplu nu am putut. Ma simt cat o balena de parca am mancat intr-una!

Violeta bafta maine la operatie...si..sper sa fie ok si fara dureri prea mari. Offf...saracutza de tine...nici nu vreau sa ma gandesc ca iar treci prin asa ceva.!
Delidana la mine e invers. Daca mananc seara dupa 7-8 seara...dimineatza ma scol cu o fooooame de lup.

Felicitari fetelor care au slabit...si haideti sa tragem tare pe ultima suta ca in final toate castigam ceva kg in minus.
Pe mine concursul ma ambitioneaza enorm. Adica...daca n-ar fi concurs...as zice..lasa ca daca la rap iau un porcusor...iau sapt viitoare o floare...dar cand stiu ca la data de "x" tb sa ating un target...nu prea imi permit porcusori. Asa sunt eu...cand am termene impuse fac tot posibilul sa le respect dar daca e la liber...mai scap si un "lasa ca si maine e o zi"

GAta ca m-am lungit...si...nu e bine!!!

La sherifat nu se mai baga nimeni in afara de mine si Carmen??? Chiar nu va e mila de Carmen care cred ca i s-a luat de atata serifat??? Hai fetelor...ca nu e greu!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata tot pe fuga. Azi mi-am luat o zi de concediu ca nu mai pot alerga intre serviciu, mesterii care mereu vorceva si lectia de innot a copilului. Azi ma duc sa imi iau gresie in baia de sus si sper sa fie cu succes.
Delidana: cred ca ar trebui intr-adevar sa fim la categoria fulg (chiar daca eu nu ma simt inca fulg).
Eu, mai nou ca si miscare joc ping pong, pe langa exercitiile de acasa. Avem masa la firma si in pauze sau o jumate de ora dupa program face tare bine. Chiar am zis ca o sa ne luam o masa si acasa, ca e tare relaxing.
Tzuni si Roxa: Have fun!!!!!
Ina: nu te-ai intors?
Dordia: eu m-as baga, da' in perioada asta abia ma serifez pe mine

Ina - Carina - Slabim, slabim , la mare ne grabim

Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Raportul de marti dimi viitoare il dau azi deoarece spre seara plec din localitate, voi ajunge la mare duminica dimi abia astept. Deci raportul meu cu parere de rau e doar -300 grame stiu e f putin dar sunt la capatul zilelor inrosite.

Va doresc in continuare sa slabiti frumos.

Nu a spus nimeni de un eventual concurs, in cazul in care se va face contati si pe mine din data 10 iulie.

Trecem si prin foc ..si para ..
Ca sa fim zine la vara
Mamidestefan Mercedes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna dimineata!!! Ce faceti?
Eu nu mai pot de frig, sunt vreo 17 grade si plouaaaaa!! In Germania sunt inundatii nasoale si m-am saturat,n-am mai vazut soarele ca lumea de la sfarsitul lui aprilie.

Am pisicaaaa!!! E o dragutza de 10 saptamani,neagra ca taciunele si cu un ochisor bolnav, ma duc azi cu ea la doctor.

Va pup fetele,aveti grija de voi!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor!!!

Violeta ce ai facut mama la operatie???Cum te simti???Nu intrii sa ne spui???

Mercedes distractie placuta la mare.

Mamica dulce felicitari pt pisica...si ai grija de ea!!!

Propun viitorul concurs...cu incepere de pe 4 iulie - 1 august cu zi de raport Miercurea

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

DianaR, 53kg pentru inaltimea ta mi se pare mai mult decit OK.
ca nu ai inca forma dorita a corpului, e putin normal, caci nu ai mai mult de un an de cind ai nascut.

Zuzilici, eu zic sa continui sa fii atenta la ce maninci si sa faci miscare, caci e posibil sa incepi sa te topesti dintr-o data.

Azi tin post :
- biscottes cu dulceata. Cafea neagra
- taboulé si salata verde. un iaurt. un mar
- salata de cruditati. putina brinza. piersici

Va pup cu drag pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Salutare si de la mine!

Sunt intr-o viteza crunta...Am intrat doar sa va anunt ca merit . Noaptea trecut am rontait cate ceva din ora in ora..nu stiu ce am avut. Astazi dimineata cele 300 grame pierdute erau la loc , ba chiar mai multe
Heeeeeeeeeeeelpppppppppp..ce ma fac cu mancatul noaptea?????????????????????? Efectiv nu ma pot stapani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

miag- pai incearca sa nu prea mai ai prin casa ce rontai.

Trecem si prin foc ..si para ..
Ca sa fim zine la vara
Mamidestefan Mercedes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Dordia,buna idee cu noul concurs,dar de ce asa tarziu? 4 iulie?De ce nu de miercurea asta care vine. Marti se termina actualul concurs si am putea incepe altul,in aceleasi echipe,sau altele,dupa preferinte...mai e suficient timp sa se stabileasca detaliile...

EU cu siguranta ma trec pe lista...pe 24 iulie e ziua mea, vreau party si ,bineinteles,vreau sa se cruceasca toata lumea de cat de slaba sunt Sper din suflet sa-mi mearga mai bine concursul viitor,la asta am facut o mare varza...ma uit la cantar si ma crucesc ca,desi pe cuvantul meu ca tin dieta,nu rontzai porcarii,nu mananc prostii...nu mananc seara,nu o prajitura,nu alcool...si tot sunt in punctul de unde am luat startul la concurs. Nu inteleg de ce.

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Miag, dar de ce mananci noaptea? Lucrezi in tura de noapte?

Hopes si www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard

Mergi la inceput