Gravidutze si Mamici de Cluj (4)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Felicia, te asteptam cu vesti bune!

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/SoFUp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Serus burtici!!!Ce mai faceti????
Stiti ce ma gandeam???Eu vreau sa ma duc la cursuri de graviduta,la Neo Gym,in Zorilor.Vine cineva cu mine???????Ca nu m-as duce singura.

poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina

Ramonel19+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

Ramonella, si eu as merge la cursuri insa nu pot in aceasta perioada deoarece noi suntem cu mutatul.... Poate mai incolo!

OanaAlina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Oana, asa e, cine stie ce traznai o sa-I placa fetitei mele…Oricum, asa haioasa era imaginea cu voi si bebe suindu-va noaptea in masina sa treaca colicile Si eu sint optimista, chiar daca placenta e joasa, sint sigura ca va fi bine! ….Pupici si mai hai pe la noi!

Monica, te relaxezi la mami?

Meli, tu nu mai ai mult, ce fain....Esti emotionata?

Ramonella, eu nici la gimnastica nu mai am voie, am fost de 2 ori la Castelari, dar stau cuminte. Poate o sa mai merg la cursurile lor teoretice, ca am prins odata si a fost f interesant !

Oana, unde va mutati?

O zi frumoasa! Eu am dormit abia vreo 3-4 h azi noapte ca am murit de cald si acum iar pik de somn! Dar sper sa treaca ziua repede! Plec la Deva, am intalnirea de 10 ani de la terminarea Liceului! Yuhuuuuuuu!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Buna dimineata fetelor

Ramonella, si eu vreau sa merg la Neogym, am vrut chiar ieri, da din pacate am avut de lucru la birou pana pe la 9, dar martea viitoare incep cu siguranta
Ce fain Gabriela ca te intalnesti cu colegii, eu am intalnirea fix peste o saptamana, de abia astept...

O zi frumoasa va doresc la toate

Nicoleta 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Neata...
Felicia e cu oki sigur..nu stiu cum de ai rabdare pana la test
Gabito drum bun sa ai si te-am mirosit io ca esti ardeleanca din hunedoara..iti zic io si da sper sa ma relaxez...
Fetelor azi ma duc sa ne vedeti cum suntem: 2 bite mari ,scaunel,2 carucioare sport si din ala mare,salteluta de patut ,role.trotineta,pamepers si muuuuuulte haine si jucarii.Domane feri ...
no va pup pe toate si pe cele noi ,normal

Mergi la inceput

Gabriela, ramanem tot in zona respectiva numai ca ne mutam in ceva mai mare!

OanaAlina

Mergi la inceput

Nicoleta, bine k ai mai dat pe la noi! Deci si tu intalnirea ? Abia astept, mi se pare f emotionant !

Monica, si tu sa ai drum bun, imi si imaginez ce e la voi in masina....Asa e cu 2 flacai!!!! Du-te si relaxeaza-te ca sint convinsa ca ai nevoie !

Ramo, cum e burtic? a mai crescut?

Felicia, eeeeeeeee???? A aparut a doua linie? eu zik k da...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by OanaAlina

Gabriela, ramanem tot in zona respectiva numai ca ne mutam in ceva mai mare!

OanaAlina

Pai mi se pare normal Oana, doar vine bebe. V-ati mai gandit la nume? Eu ieri am intalnit o fetita Georgia si asa frumos mi s-a parut numele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by arghirmonica
Fetelor azi ma duc sa ne vedeti cum suntem: 2 bite mari ,scaunel,2 carucioare sport si din ala mare,salteluta de patut ,role.trotineta,pamepers si muuuuuulte haine si jucarii.Domane feri ...
no va pup pe toate si pe cele noi ,normal

Ati inchiriat un camion de 22 tone????

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput