Gravidutze si Mamici de Cluj (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Salutre mamici si gravidutze,

Am ajuns si noi acasa.... ce bine! Sunt moarta de somn, am sosit la 5 dimineata si n-am reusit sa dorm prea mult.Azi am o zi de cumparaturi-maine botezam o fetitza si m-am lasat pe ultima suta de metrii cu hainutzele asa ca...

va pup, revin mai spre seara....

Raluca 20+ si mami de Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Bine ai revenit Raluca! Distractie placuta maine!

Gabriela, inca nu ne-am gandit la un nume inca... Mai multe variante dar concret nu am ales nici una...

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/SoFUp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Raluca, bine ai venit! A fost frumos? Hai k scrii tu mai multe cand ai timp si esti odihnita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

quote:
Originally posted by nrl

Ramonella, si eu vreau sa merg la Neogym, am vrut chiar ieri, da din pacate am avut de lucru la birou pana pe la 9, dar martea viitoare incep cu siguranta

Nicoleta 16+

Pai atunci mergem saptamana viitoare pana acolo???Sa vedem cum e?????Ca e cazul sa ma apuc umpic de exercitii.

Raluca bine ai venit!!!!!Cred ca a fost foarte frumos.Sa ne pui poze!!!!

Gabriela a mai crescut burtica,si mi-a aparut si dunga neagra.Sper sa nu-mi apara petele maronii pe fata.

Oana pai o sa termini si cu mutatul,nu???Intr-o luna termini,nu???Si atunci poti veni.

poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina

Ramonel19+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

Ramo, mie o pata maro mi-a iesit pe frunte inca de la inceput, dar nu e f vizibila! Dunga la mine e f f discreta, abia se zareste, sper sa ramana asa! Daca poti, du-te la gimnastica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

quote:
Originally posted by Gabriela77

, eu merg la Dr. Muresan, de la Gine 1.
Gabriela 26+

buna fetelor,
gabriela77 ,si eu am fost tot la Muresan,e un medic foarte bun ,am nascut natural si totul a fost ok ,vreau doar sa-ti recomand daca poti sa soliciti o rezerva cu 2 paturi pt ca in saloane e dezastru,sunt 6-8 paturi e aglomeratie,ne-au adus bebeii cu noi si in ultima zi am fost in salon 6 mame cu 6 bebei +apartinatori,era ca pe bulevard ,foarte obositor si neigienic.
imi place de tine ca ai mereu o nota optimista,iti urez sarcina usoara.
starea ta te somnolenta si eu am avut-o .

mamica de Sorana Miruna 1an si 6 luni

SOSO

Mergi la inceput

Soso, multumesc mult de sfaturi! Chiar prind bine! Am auzit ca rezervele sint chiar ok, in rest...dezastru! Nu stii vine Muresan la nastere daca e weekend sau noaptea? Data viitoare trebuie sa il intreb cand are concediu....Sa iti traisca fetita si mai hai pe la noi!

Gabriela 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Asiza nu am gasit camion mergem cu 2 masinoaie din care una tip Jeep.Altfel eram vai de noi.De o saptamana am facut lista si lista incepe asa:
Daniel
Cristian
carut,bita ,roleetc...hi,hi cand era Daniel bb tot asa am plecat..am pus toate catrafusele in masina ,ne-am suit si cand sa verificam daca am luat tot iaca copilu o ramas in patut ca dormea si nu facea galagie sa-l simtim.Si de atunci copiii sunt in capul listei pe care o lipesc pe usa de la intrare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Ramonella-eu ma duc si la cursurile de la Neo Gym si la gimnastica si exercitii Pilates si ti le recimand cu mare drag. mie imi plac tare mult si sincer intotdeauna plec de acolo mai optimista,e dragut sa poti pove cu atatea viitoare mamici.
daca vrei hai, eu voi fi acolo si mai pove
Gabriela77-chiar inca putin mai am si emotiile incep sa fie din ce in ce mai mari. dar sincer si astept deja sa-mi vad gonguta. sper ca sunteti bine toate si astept vesti de la voi
pupici de la burtici
Meli36+timea-larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Gabriela77-doua prietene ale mele au nascut cu Muresan, amandoua noaptea si in 15 minute era la spital. au sunat cei de la spital cand s-a internat, si a si venit. si una a nascut dinspre sambata spre duminica. asa ca cred ca nu trebuie sa-ti faci griji. dar mai intreaba-l pupici
Meli

Mergi la inceput