Mamici de septembrie - octombrie 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 4
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Sa revenim la subiect... Puneti-va barbateii in tema...
http://www.trilulilu.ro/Tumpilca/8bfab4edd1c3a9
Bebe Yannis Edmond in evolutie
tare rau asta.. mai ales faza cu talcul...
23+ cu Ioana
Annisia spune:
Sunt topita dupa melodia asta. Abia astept sa o ascute Yannis, sa vad daca o recunoaste. Nu de alta, dar acum ii place rau...
http://www.trilulilu.ro/qruella/262878aafde55f
Va doresc o noapte extraordinara!!! Hai ca mai e putin si se duce la garla si saptamana asta... Mai fetelor, acusica o sa ne pregatim de botez si nici nu ne-am dat seama cand a trecut timpul... Pai petrecem deja de 6 luni impreuna si zici ca fost ieri...
Piciulika spune:
quote:
Originally posted by Gabriela77
Piciulika draga iti multumesc mult! Sa stii ca si eu ma tot uit la poze si ma emotionez, imaginandu-mi cum va fi…Raportez si eu reglarea situatiei de cand iau fierul in timpul mesei. Norok k tine ca ai zis. Acum nu mai am nici o treaba! Tu esti bine, asa-i?
Se'rus Gabriela,
merci de intrebare: sunt binisor - mi-e si frica sa spun "bine". Repaosul a folosit la ceva. Oficial am 100% de stat in pat si sapt. asta, faptic am fost ieri si azi vreo 70% la servici... stiu, stiu moare compania fara mine! No, ce sa fac, nu pot disparea din peisaj chiar asa!
Joi-vineri liniste, gata.
Ce mai e la Cluj, in afara de Baby-Expo... n-am mai ajuns de vreun an...!
Piciulika 24
Piciulika spune:
quote:
Originally posted by Gabriela77
Va pup, o seara frumoasa! Eu tocmai am facut un dus si nu stiu cum naiba am reusit sa alunec in vana. M-am cam speriat, desi a fost usoara cazatura! ma duc sa ma pun in pat sa linistesc bebelusul. mama nebuna!
Acuma vad de ce te tzii! Pai bagi adrenalina la bebe ca la bungee-jumping?! Vezi sa nu fie blazata de cool cand iese.
Piciulika 24
Piciulika spune:
Gata, e miezul nopzii, fug la kuki.
Dar stiu ca m-am distrat azi cu/de voi: intre sex si pensii private... fiecare cu ce-l doare!
Eu merg singurica la patutz ...nu tu exercitii Kegel - sa nu-mi vina vreo idee, cu jumatatea la mii si mii de km... Fericitelor! (mai ales Ana, azi - mi-ai placut )
Piciulika 24
urmychance spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Sunt topita dupa melodia asta. Abia astept sa o ascute Yannis, sa vad daca o recunoaste. Nu de alta, dar acum ii place rau...
http://www.trilulilu.ro/qruella/262878aafde55f
Va doresc o noapte extraordinara!!! Hai ca mai e putin si se duce la garla si saptamana asta... Mai fetelor, acusica o sa ne pregatim de botez si nici nu ne-am dat seama cand a trecut timpul... Pai petrecem deja de 6 luni impreuna si zici ca fost ieri...
multumim pt linkuri , super frumoase si melodia asta parca acum am auzit-o prima data...adica, am mai auzit=o, dar nu am bagat-o in seama...acum pot zice ca imi place si mie...
eu te-am pus sa te cantaresti, dar arati super belea, esti foarte sexi si frumoasa si stii sa pozezi...
apoi,altor fete le raspund:
si eu fac kakanica moale de la Fe, ma bucur ca nu ma constip, dar azi la servici era sa o patesc:)
am fost la medicul de familie si mi-a zis ca pot sa intru in prenatal de la 7 luni si 10 zile, deci pe la 32 saptamani, in cazul meu in jurul datei de 25 iulie. Pana atunci, daca fac fata caldurii, ma duc la munci.
si ma mananca pielea de mor, mai ales pe burta, de ex. pe maini zic: hai ca acum il omor pe individ (tantar, purice, paianjan) si nu e nimic....fra'...:)
si am mai vrut sa mai scriu mai multe, dar am uitat, poate am maine mai mult timp si mai multa inspiratie.
Am avut un examen zilele astea si am stat mai cuminte pe forum.
Va pup, o seara placuta.
http://s167.photobucket.com/albums/u154/urmychance/
urmychance26baietelul nostru
ramonaiani spune:
Sabina (chiar, frumos nume ai! Si pe mama o cheama tot asa) iti multuemsc pentru urari. Doctoratul fuse in electrotehnica.
Piciulika imi pare rau sa te dezamagesc. Sotul are alte planuri: mergem sa vizitam Jungfraujoch, asa ca timp pentru alte intalniri sau cumparaturi nu-mi prea ramane. Oricum, azi m-am simtit cam rau (Dumnezeule, asa de activi sunt bebeii? Pana acum am cam stat pe calmante ca eram stresata rau si nu l-am simtit chiar asa).
Cat despre sex .. ce sa mai vorbim :((. Ca sa nu spun ca din cauza unei endometrioze rebele, datorita durerii, n-am ajuns niciodata normal la orgasm. Asa ca toate celelalte sunteti niste fericite!
Somn usor tuturor, sanatate multa celor care au nevoie, bafta la examene celor care inca se mai chinuie cu ele si servici usor celor care inca numara zilele pana la prenatal.
26+
AYUMI spune:
BEE,chiar crezi ca voi face baieti?Amandoi?
Bianca 24+
http://community.webshots.com/user/ayumi118
Roxali spune:
Neata gravidoase!
Roxana da te-ai plimbat nu gluma
Ayumi scumpo cred ca mai important e sa fie sanatosi pana la urma...eu is innebunita dupa baietei
Sabina ma bucur ca fata e ok
Distractie placuta la mamicile de fetite, la serbarea de sfarsit de an.
Al meu baietoi merge in piscina dimineata, iar eu cursuri si gimnastica ptr gravidute.
In fiecare seara ies la plimbarica...nu ptr a ma mentine...poate , poate o ajuta la un travaliu mai scurt
Andries si aici gimnastica pelviana e fffffff indicata...obstretica chiar ne-a invatat cu lux de amanunte.
Am zis ca numai eu am chef de sex...cred ca hormonii...chiar daca e totul ok, sotul e fricos de moare...mai ales ca are acu o fetita
Astept sa treaca luna asta, cu analizele, eco morfo si dupa fug la mare cu saptamanile...poate moi satura si eu de balacit anul asta.
O zi buna gravidoase!
Ali20si Enrico 7ani
poze
gema spune:
Buna dimineata dragutzelor!
Multumesc pentru sfaturi...............cred ca de la combinatia de fructe+chees+iaurt(am uitat sa va zic si de iaurt ieri) mi s-a tras durerea de stomac. Acum sunt mai bine dar am ramas sensibila pentru ca am senzatie de voma si o greutate parca in stomac.
Sper sa nu ma apuce acum greturile primei perioade pe care eu le-am trecut cu bine fara a da la "bobocei" macar o data.
Ieri puiuta mea s-a agitat cam tare si ma gandesc ca mi-a fi tras vre una in ficati...............sa fie si asta cauza disconfortului????
Daca as stii ca este asa nu m-as mai vaita o secunda, sa faca ce vrea ea ca mami nu se supara.
Va doresc o zi racoroasa cu multe lovituri in burtici!