Mamici de septembrie - octombrie 2007 (37)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Buna dimineata burtici!
Aici tocmai a plouat si s-a racorit..asa bine imi pare
Roxana, sa iti fie de bine vacanta!
Ramonaiani, felicitari pentru doctorat!
Maine mergem la dr si nu mai am stare. Am inceput sa simt oboseala mai tare, ma doare spatele si acum si gamba piciorului drept..ma doare muschiul, nu stiu ce am..
Am inceput ca baba sa ma vait
Ieri am fost harnica si am facut "musuroi de cartita"..ca tare imi era pofta de ceva dulce in straturi
pupici pe burtici

Vine bebe
Burtik
Cristina21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Neata la gravidutze si bebelini!
Noi venim cu vesti bune, se pare ca in cazul primei ecografii, acea lacuna a fost o eroare ecografica sau s-a resorbit. Nu mai e nici urma de ea.
Alte belele nu a vazut dr. Bebe e sanatos tun.
Dumnealui smecherul statea cu mana la obraz, si nu a vrut sa o miste deloc, si doamne..cat m-a apasat dr asta pe burtic, am plecat cu dureri de acolo.
Suntem fericiti!

aaa, sa va zic ca nu m-a dus al meu cu masina la iasi, a ramas cu socrela sa-si faca cumparaturile pt intalneala de 30ani de faculta, si nu am mai ciripit nik.
Am plecat cu microbusul. La intoarcere mi s-a facut rau, f cald, fara aer cond, am stat numa cu capul pe geam, si asa era un aer fiert.
Sa nu va zic, nu am mai vazut lume asa cretina......pt aer tb sa ma ridic de pe scaun si sa stau cocotzata pe geam pe cealatata latura, ca se criza soferul, ca raceste la crieri' Am baut 1 litri de apa tot drumul 2 ore. Am crezut ca tampesc. De ce nu sunt mai bogatana sa am 2 masini?
Cand am ajuns in Barlad nu mai auzeam, ma clatinam. Ce mai, girofar.
Dar sunt o dura bai, rezist. Nici azi noapte n-am dormit ca m-am certat cu al meu nitel si dupa aia m-a sforait socrumiu...ca stau la noi acum.......va dati seama, se auzea prin usi si dupa un hol de 5 m. De ce draq mi-o fi revenit auzul???? ca tot ca aseara m-am trezit

Roxana, Gabriela

Alinus 22s cu Iulius
Foto cu iubirea mea secreta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

alinus, ma bucur pt. voi! vezi ca ti-ai facut griji degeaba..

Vine bebe
Burtik
Cristina21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Piciulika draga, nu mai zic nimik cu serviciul, ca nici eu nu sint mai breaza, parca vad ca si concediul prenatal il iau de prin august! Numai de ar fi totul bine cu noi si bebelusii nostri, asta conteaza cu adevarat! Da’ bag senzatii tari pt bebe la greu, ba ma ma fugareste un caine, ba aluneac in cada, ba mai stiu ce traznai am facut....Auzi, da’ tu esti din Cluj sau Oradea, ca nu prea am inteles? Nu s-a schimbat f mult Clujul, daca zici ca de 1 an nu ai mai fost, ba da, se lucreaza toate strazile, se construiesc mall-uri...Dar e frumos rau orasul asta, odata ce iti intra la suflet....Ai grija de tine si bb, si incearca sa stai cuminte o vreme!

Alinus, cat ma bucur ca e totul bine! Ufff ! Asta da veste buna !

O zi frumoasa tuturor!
Gabriela 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

alinus, ma bucur mult ca ai asa vesti bune!!
cat despre microbuz etc etc...mai, oamenii nu mai au compasiune si nici empatie.Nicaieri in lume.Adica poate ca amai ramas cate ceva,dar la nivel general asa, e fiecare pt sine.
ieri in metrou se uitau toti la burta mea(care e maricica la sarcina asta!!!) si nu s-a sculat unu de pe scaun.....nu zic, nu mai am pretentii, da ieri nu aratam a adolescenta mai grasa, eram imbracata mai a femeie asa.....eh.

mai, e nebunie ziua de azi.ma simt aiurea rau, nu stiu ce-am. m-a usturat nitel si gatu de dimineata.Si nu pot sa ma culc, ca a venit femeia la curatenie.Am dus fata la greadi si la intoarcere am simtit ca ma ia cu lesin.Tresa conving barbatu sa o ia el la pranz.Si sa oa doarma el de dupa amiaza, ca altfel e varza la serbare...
Rozali, ce fain ca mergi la gimnastica de gravidute:)
bravo!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Kris, da exact asa si eu, ma vait ca o baba de orice

fetele la primu bebe, asa eram si eu, activa, n-aveam treaba, pai acu 5 ani pe vremea asta aveam examene [peste examene, plus practica, nustiucat de compus...

acuma n-as mai face nimica.

sa fie internetu de vina? n-aveam net nonstop atunci...

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Alinus chiar este o veste buna.........bravooooooooo, felicitariiiiiiiiii!!!!
Cat despre mersul cu microbuzul stiu cum este pentru ca si eu merg la Dr la Bucuresti tot asa, pentru ca sotul meu nu poate veni cu mine din cauza serviciului, si ma rog mereu sa nu ma apuce raul in masina sau alte belele.
Hai ca suntem tari si rezistam mai ales pentru puii nostri care merita tot efortul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Buna dimineata si de la mine.
Azi sunt mai bine, parca am scapat de probleme. Da' inca nu zic hop...Si nici nu trec la mancarea obisnuita. Poate de maine.
Alinus, ma bucur de rezultatul de la eco. E posibil sa se fi resorbit, avand in vedere ca erau f mici.
Sabina, sunt cam nesimtiti in metrou si nu prea te lasa sa stai pe scaun, da' stii ce fac eu? Ma duc la locurile alea speciale si ii ridic de pe scaun . Le spun: va rog sa imi dati voie sa iau loc pt ca stati pe unul din locurile speciale. Pana acum nu am avut probleme si sper sa nu faca figuri vreunul pt ca fac scandal...Dupa ce ca e aglomerat ca naiba si nici nu e aer ca lumea, sa ma stau si in picioare...
O zi buna tuturor buticilor.

Sim 28+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Piciulika, ce sa fac si eu. Daca pauza, macar sa aflu si eu cum e treaba cu pensiile private . Nu cred ca il mai lamuresc pe sotior sa facem ceva. La ce activitate are bebe...Mi-a si zis ca mai e atat de putin pana vine bebe si ii e frica de acum. Plus ca mi-a crescut burtica destul de bine si parca numai pe aia o vede

Sim 28+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Simule, da in autobuz e la fel.Iar lalocurile speciale stau numai batranei, cum sa-i scol de pe scaun???
sa vedeti ce teorie are sotu meu (am sa va mai spun eu din panseurile lui, e de coma)
el zice asa:
toata chestia cu abonementele gratis la pensionari e o manevra extrem de marsava, ca sa ii termine mai repede. Daca ar merge pe jos s-ar mentine mult mai bine, dar deh,. la noi e cultura statului cu fundu de cum faci 50 de ani, ca sa fii singur ca te anchilozezi de tot imediat

acu ce sa zic, adevaru e ca n-as lua Ratb etc daca n-ar atat de cald. Eu si la conservator mergeam pe jos, fac cam o ora acuma graviduta, dar inainte faceam 45 de minute.Insa pe caldura ma termina.

Mergi la inceput